1.

516 38 5
                                    

Kā jau katru rītu nozvanīja mans stulbais modinātājs kas vēstīja ka ir 6:25 tātad jāceļas . Lēnām samiegojusies devos uz vannas istabu izdarīt savu rutīnu . No sava ķermeņa noslidinaju savu pidžammu un iekāpu duša tecinot sev virsū ūdeni kas nebija , ne augsts , ne karsts . Ūdens plūda pa manu ķermeni atstājot uz tā ūdens lāses . Nomazgājusies , izkāpu no dušas un noslaucījos ar savu balto dvieli . Uzģērbu sev virsū apakšveļu un uzģērbu sev virsū halātiņu , ievilku pēdas savās pūkainajās čībiņās . Izgāju no vannas istabas un piesteidzos pie sava skapja un izvilku no tā savas šodienas drēbes :

 Izgāju no vannas istabas un piesteidzos pie sava skapja un izvilku no tā savas šodienas drēbes :

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Pēc tam aši iegāju vannas istaba un apģērbos . Biju uzvilkusi savas drēbes devos pa trepēm lejā uz virtuvi lai notiesātu brokastis . Iegāju virtuvē sastapos ar pāris kalpotājiem kas gatavoja brokastis pateicu viņiem labrīt un devos pie ledusskapja un izvilku apelsīnu sulu ielēju glāzē un padzēros tā lai glāze paliktu tukša ,apsēdos pie virtuves galda un gaidīju savas brokastis kas viss drīzāk varēja būt vai nu pankūkas vai vafeles , jo visa virtuve smaržo pēc tām .
-----------------------------
Tātad 1 .daļa ir iznāksusi , tur nekā sevišķa nav , bet nuu . Un atvainojos , ja komati nav pareizajās vietās .
"K"

Ciešanas Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang