Epiloog

900 31 13
                                    

Shawn en ik zijn super blij met elkaar, nog steeds. We zijn nu al tien jaar verder en we wonen nu officieel samen. We hebben twee kinderen, een tweeling zelfs. Ik ben super blij met Shawn en mijn gezin. Ik denk dat Shawn er ook zo over denkt.

Cameron en ik zijn de aller beste vrienden, hij heeft nu ook een vriendin. Shawn en Cameron kunnen eindelijk overweg met elkaar en doen zelfs heel vaak dingen samen.

Caleb en ik zijn nog steeds hetzelfde, hij is zelfs naast mij komen wonen. We spreken vaak af en gaan dan wat doen met de kinderen.

Mijn vader woont ook nog steeds naast ons, hij komt elke woensdag oppassen. Omdat Shawn en ik dan allebei zijn werken. De kinderen vinden mijn vader geweldig en mijn vader denkt er ook andersom zo over.

HALLEEU jaaaaaa dit was m dan, Mr.Mendes. Ik weet het, het duurde lang voordat ik had geüpload maar jaaaa. Soms heb je gewoon geen inspiratie 😂
Ik wil eventjes een paar mensen bedanken
wastelandross
safetystyles waistethenightdallas ❤️❤️
& natuurlijk alle lezers, ik heb nog nooit een boek gehad die zo goed ging. Mensen hebben mij gesupport (?) om door te gaan. Ik ben super blij dat ik begonnen ben met dit boek, er was veel kritiek en gezeik maar de lezers en mijn beste vriendinnen wisten wel raak zodat ik gewoon weer lekker door ging met schrijven. Ik heb een interview met 3FM gehad en stond 2 keer op 1.
Man, man, man.. ik kan niet meer doen dan jullie en dit alles te bedanken.

Thankyou xoxo.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jan 25, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Mr.Mendes//DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu