Nineteen

1.4K 38 23
                                    

Vandaag komt Caleb weer terug van zijn studiereis, ik had gevraagt of hij langskwam. Hij zei dat hij rond half twee kwam met een vriend van hem, ene Cameron. Ik vond het wel een leuk idee en had Shawn ook uitgenodigd. Hopelijk gaat het dan wat anders tussen Shawn en Caleb.

Mijn gedachtes worden onderbroken door de bel, zo snel als ik kan doe ik de deur open. Caleb staat daar, zijn, normaal spierwitte lichaam is nu ulta bruin. "Caleb!" Ik besprong hem, hij viel bijna maar ving mij op. "Hey." Zegt hij lachend. Ik ga van hem af en laat hem binnen, hij zet zijn koffers in de hoek. "Waar is je ma?" Vraagt hij, mam was normaal altijd thuis.

"Dat leg ik je ooit nog wel uit." Zeg ik, hopend om het gesprek af te wempelen. "Okay."
"Cameron komt over vijf minuten."
Ik knik. "Wil je film kijken ofzo?"
Caleb ploft op de bank, de bel gaat en ik zie Shawn al door het deurraampje heen. Ik maak de deur open en voel zijn lippen op mijn wang. "Hey." Zegt hij, ik ga aan de kant zodat hij er langs kan. Ik zie een gedaante achter Shawn lopen, dat is denk ik Cameron.
"Caleb is binnen." Zeg ik tegen Shawn, hij knikt en slaat zachtjes op mijn kont. "Fuck you." Zeg ik. "Oh I will." Zegt hij terug, ik moet lachen.
"Hey, jij bent Cameron?" "Jep, Madison right?" Ik knik. "Kom binnen." Hij passeert langs mij op en bekijkt de binnenkant van mijn huis. "Echt een heel mooi huis.." fluistert hij. "Het is zo open, veel ramen. Het is prachtig." Ik glimlach. "Dankje."
Lol als je me goed kent weet je dat ik zwaar fan ben van Twilight dus daarom het huis van familie Cullen
Hij ploft naast Shawn en Caleb in, alle plaats op de bank is ingenomen behalve naast Cameron. Ik plof naast hem neer, hij glimlacht. "Welke film?" Vraag ik, terwijl ik Netflix opstart.
"Twilight vind je toch leuk Babey?" Vraagt Shawn, normaal is hij nooit zo klef. Jaloerse kip dat 'ie er is.
"Uh ja maar weet niet of jullie dat leuk vinden." Ik kijk naar Cameron en Caleb. "Tuurlijk, zolang jij 't maar gezellig hebt." Zegt Cameron, ik glimlach. Caleb knikt. "Twilight dan maar." Zeg ik met mijn blije ei hoofd. Ik kijk naar Shawn, die boos voor zich uitstaart. Wat is 'ie vreselijk jaloers en super schattig tegelijkertijd. Ik zit de hele film met hem te kloten, om hem nog bozer te maken. "Man, Edward is de knapste persoon op aarde." Zeg ik, ik zie Shawn zuchten. "Hij mag zich anders wel scheren." Hoor ik Shawn mompelen, ik lach zachtjes in mezelf.

Na de film vertrekken Caleb en Cameron weer, ik geef ze beiden een knuffel. "Bye Mads!" Roepen ze in koor voordat ze in de auto stappen. "Bye C's" roep ik lachend.
"Wat wil je eten?" Vraag ik aan Shawn. "Iets." Zegt hij terug.
"Prima, kook jij? Dan ga ik Robert Pattinson verder bewonderen." Ik gooi een ovenhandschoen tegen zijn borstkas aan en loop heupwiegend naar de woonkamer. Ik zet deel twee aan en ga film kijken. Ik voel twee armen om mij heen, ik leun mijn hoofd er op. Zijn zachte lippen raken mijn nek, mijn wang en de zeikant van mijn mond. "I love you." Zegt hij, bij elk kusje zegt hij sorry. Ik zet de film stop en draai mij om. Ik sla mijn handen om hem heen en knuffel hem. Hij duwt mij naar achter en probeert mijn kleding uit te trekken, maar ik hou hem tegen. "Nee sorry, nog niet." Shawn knikt, maar ik zie dat hij baalt. Ik begin hem intensief te zoenen en hij zoent terug.

Wat heb ik dit gemist...

NOG STEEDS INSPIRATIE LOOS HELP.... IK BEN NU MIJN TIJD AAN HET VERDOEN MET VOOR DE 3DE X ALLE TWILIGHT FILMS TE KIJKEN GAHAHA SORRY NOT SORRY

Er komen binnenkort weer nieuwe hoofdstukken, maar ik vind het niet fijn als mensen steeds zeggen van ga door of upload ofzo.. Ik ben druk bezig met school, het gaat al niet zo best en er staat al veel druk op mijn schouders. Gelukkig ga ik met mijn allerbeste vriendinnetjes naar Arcen.

Omdat ik me verveel ga ik wat leuke dingen vertellen over mezelf.

Ik hou van andijviestampot

Ik ben fan van Shawn, the vamps, tom odell en justin bieber DE HELE FUCKING CAST VAN TWILIGHT

Mijn lievelingsacteurs zijn:

Robert Pattinson
Taylor Lautner
Josh Hutcherson
Theo James

Mijn lievelingsactrices zijn:

Jennifer Lawrence
Shailene Woodley
Kristen Steward

Mijn lievelings film(s) zijn:

Twilight ofc
The hungergames ofc
Divergent ofc

Ik ben verliefd op iemand en crush zwaar op iemand uit mijn dorp Yas

I'm outta here 😂

Mr.Mendes//DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu