Thirteen

2K 64 1
                                    

Shawn had mij toch overgehaald om naar school te gaan, gelukkig heb ik de hele dag les van hem. Hij rijd me naar school en zet me af, we hadden afgesproken dat ik vijf minuten later kwam dan hij. Dat was het beste voor ons allebei. " tot zo." Hij geeft me een kus en ik pak hem stevig vast. "Het is oké babe." Fluistert hij, het maakt me rustig als hij zo praat. Hij laat los en verlaat de auto. Ik luister eventjes muziek en stap dan ook uit. Zoals ik al had verwacht, keek iedereen mij aan. Ik negeerde de blikken, het gelach en de wijzende vingers. Als ik naar mijn kluisje loop, hangt de foto op mijn kluisje. Iedereen begint te lachen, ik ruk de foto er van af en scheur hem in stukken. "Madison!" Roept iemand, ik draai mij om en zie Tim staan.
"Wat the fuck moet je?" Hij loopt dichter bij en pakt de gescheurde foto. Hij maakt alleen de stukken van de borsten, hij draait zich om naar zijn vrienden en begint te lachen. Ik sla de foto uit zijn hand en duw iedereen, die in de tussentijd er om heen is gaan staan, aan de kant. Ik loop naar mijn klaslokaal. Ik zie vier figuren staan in het lokaal. Shawn, Lucy, Harper en Abigail. What the?.
Ik klop aan, Shawn loopt naar de deur, als hij mij ziet schrikt hij. "Open." Zeg ik, hij maakt de deur open laat mij er in. Als ik mijn vriendinnen zie, word ik verdrietig. Waarschijnlijk omdat ik dat nog bijna niet ben geweest. Ze kijken mij alle drie aan, alsof ik kots op mijn gezicht heb zitten ofzo. Ik zie er dan misschien wel niet uit, maar dat komt toch echt dankzij hun. "Wat?" Ze schudden hun hoofd. "Oké." Ik draai me om naar Shawn en pak zijn arm vast, ik sleur hem mee naar de gang. "Wat doe je?" Zegt Shawn geïrriteerd. "Kan ik ook aan jou vragen, waarom praat je met hun?" Zeg ik boos. Shawn zucht en pakt mijn schouders. "Ik.." "nou?" Ik kijk hem opdringerig aan.
"Ik ben boos op ze geworden, voor jou!" Zegt hij, ik kijk naar beneden en word rood.
"Dat hoef je niet te doen." Ik kijk op en kijk recht in zijn bruine ogen. Hij leunt naar voren maar ik duw hem weg. "Niet hier." Hij knikt en troost me.
-
Als we eindelijk thuis komen loop ik naar Shawns kleding kast, ik doe mijn broek en shirt uit. Ik pak een trui die veel groter is dan ik ben. Hij komt net over mijn billen, ik doe mijn haar in een slordige knot. Eenmaal beneden aangekomen, loop ik naar de koelkast en bekijk alles grondig. Een stuk chocolade taart staat er nog in, ik pak de taart en een vork uit de la. Ook pak ik wat ice tea met ijsklontjes. Ik plof neer op de bank en open Netflix. Tijd voor pretty little liars. Ik zit zo diep in de serie, dat ik schrik als ik twee handen over mijn armen voel wrijven. "Shawn." Fluister ik zachtjes, hij loopt om de bank heen en duwt mij zachtjes neer. Hij doet de trui uit en ik ontknoop zijn bloesje. Ondertussen geeft hij mij kusjes in mijn nek, op mijn wang en dicht bij mijn borsten.

Ik  ben moe en val bijna in slaap. Shawn tilt me op en brengt me naar bed. Hij komt terug met de taart en begint mij stukjes te geven.
-

Mr.Mendes//DutchWhere stories live. Discover now