Thirty-four

892 39 12
                                    

JA OKAY HEY DIT IS HET SLECHTSTE HOOFDSTUK OOIT HET SPIJT ME JWBSSKSHVAS ILY ALL XXX

Ik word eindelijk weer een keer wakker in Shawns armen, hij is ook zo lief als hij slaapt. Ik ga nog dichterbij hem liggen en pak hem stevig vast. In zijn slaap pakt hij mij ook stevig vast. Ik geef een zacht kusje op zijn neus en wurm mijn gezicht in zijn nek. Ik voel Shawns grip strakker worden, zijn warmte laat mij zo veilig voelen. Mijn telefoon gaat af en ik sta op om mijn telefoon te pakken.
Caleb 💍💞: er is iets gebeurd met Cam, ik weet dat je hem niet wilt spreken of zien maar kom alsjeblieft.. en anders doe het voor mij. Als je dit leest, kom zo snel mogelijk naar mijn huis en help me alsjeblieft!!! X

Op een één of andere manier voel ik mij gedwongen om te gaan. Ik kleed mij zachtjes om en vertrek met Shawns auto naar Calebs huis. Als ik daar aan kom bel ik aan, Caleb doet open en trekt mij naar binnen. "W-waar is hij?" Caleb kijkt mij aan met zijn betraande ogen en wijst naar boven. "Hij luistert niet naar mij Mads!" Roept hij huilend. Ik kijk hem geshockeerd aan en ren zo snel als ik kan naar boven. Ik check alle deuren, als ik de badkamer deur open zie ik Cameron daar liggen met bloed op zijn arm. Hij kijkt mij levenloos aan. "Cameron! What the fuck?!" Ik til hem op en zet hem op de badrand. "W-waarom?" Blijf ik mezelf herhalen. Ik pak een handdoek en houdt die tegen zijn arm, hij geeft geen kick. Het enige wat hij doet, is voor zich uit kijken. Ik begin te huilen en kijk een paar keer naar Cameron. Niks. "Cam, praat please!" Zeg ik nu heel hard huilend. Ja, hij heeft mij pijn gedaan maar ik heb nog steeds een zwak voor Cam.
"Wat heeft het voor zin?" Fluistert hij zachtjes. "Wat heeft wat voor zin?" Roep ik nu huilend. "Leven, Mads." Ik schud mijn hoofd.
"Dit is niet waar." Fluister ik. Het bloed stopt maar niet en ik word gek. Ik pak mijn telefoon en bel een ambulance. "Waarom doe je zoveel moeite Madison?" Zegt Cameron nu huilend. "Ik mag dan wel boos op je zijn, maar ik houdt van je." Zeg ik huilend. Hij begint mij te zoenen, ik durf niet terug te trekken dus zoen ik hem terug. Als hij terugtrekt heb ik meteen spijt, shit! Ik hoor de ambulance en Caleb stuurt ze naar boven. "D-dankjewel." Zegt Caleb nu huilend. Ik houdt hem stevig vast en begin ook te huilen. "Houdt me op de hoogte, ik moet weer gaan." Ik geef Caleb een kus op zijn wang. De ambulancebroeders rijden Cameron weg. Ik stap in de auto en rijd snel naar Shawns huis. Ik open de deur en hoor gerommel boven. "Mads?" "Hey." Roep ik terug. Hij hobbelt naar beneden en knuffelt mij. Meteen ontstaat er buikpijn in mijn onderbuik, ik moet het hem vertellen.
"Waar was je?" Ik schud mijn hoofd. "Wat?" Vraagt Shawn niet begrijpend wat er aan de hand is. "Bij C-Cameron.." Fluister ik zachtjes. Shawn laat mij los. "Wat?" Ik kijk naar beneden. "H-hij pleegde bijna z-zelfmoord." Fluister ik nu huilend. "Dan had je hem net zo goed dood kunnen laten gaan!" Roept Shawn nu in woede. Ik kijk omhoog, er staat nog net geen vuur in mijn ogen. "W-wat?!" Roep ik.
"I-ik-" "Nee Shawn, what the fuck?" Roep ik nu. "Sorry! Het was niet mijn bedoeling! Sorry, het floepte er uit." Shawn probeert alles om mijn woede te kalmeren, maar ik ben zo boos. Hij loopt op mij af maar ik sla zijn arm weg. "Nee Shawn! Hij mag zich dan wel gedragen hebben als een klootzak, maar ik houdt nog steeds van hem!" Roep ik nu.
"Houdt? Van hem?" Zegt Shawn vies. "Ja."
"Hebben jullie ook gezoend of wat?" Zegt Shawn nu sarcastisch. "Eigenlijk.." Ik kijk omhoog naar Shawn. "Eigenlijk wel ja." Zeg ik nu. Shawn deinst naar achteren. "E-en waarom?" Ik merk dat hij zich moet inhouden. "Als iemand voor jou ogen zelfmoord probeert te plegen vanwege jou, dan is dat het misschien wel het meeste wat je voor diegene kunt doen. Aangezien jij geen gevoelens hebt en zoent met de eerste beste sloerie heb jij hier geen ervaring mee." Ik ren naar boven, naar de badkamer en doe de deur op slot. Ik ga eventjes rustig op de badrand zitten en neem een slok water. Ik heb zin in een douche, dat is het enige wat ik nu eventjes nodig heb. Ik doe de deur weer open en pak wat kleding. Ik zet de douche op de goede temperatuur en ga er onderstaan. Na een kwartier gaan de douche deuren open, ik voel twee armen om mij heen. "S-sorry." Hij zuigt in mijn nek, precies op de goede plek. "S-Shawn." Zeg ik hijgend. Ik voel hem glimlachen tegen mijn schouders. Hij draait mij om, tegen de muur van de douche. Zijn ogen vol met lust. We beginnen hevig te zoenen en zonder waarschuwing schuift hij zichzelf in mij. Zijn armen raken plekken waarvan ik zelf niet eens wist dat ik die had. "Oh, fuck!" Hoor ik Shawn hijgend zeggen. Ik kijk naar Shawn, zijn haren over zijn gezicht, zijn gezicht vol met lust en alle spieren in zijn lichaam zijn aangespannen. Het zorgt er voor dat ik alleen maar meer en meer van hem wil. "G-geef me meer." Zeg ik met moeite. Hij gaat nog harder in mij en met zijn andere hand masseert hij mijn borst.
"I-ik ben er bijna baby." Zegt hij. Ik voel het bekende gevoel in mijn buik. "I-ik ook." En zo, niet gepland, komen we samen. We staan nog in elkaar gevouwen onder de douche.

Mr.Mendes//DutchWhere stories live. Discover now