19. Marianas Trench

48 2 0
                                    

Sziasztok! Hosszú kihagyás után itt van az újabb rész. ;)

19. fejezet: Marianas Trench

Másnap a srácok izgatottan készítették fel Adrient a randijára, miközben ők a halloween-i bulit is előkészítették, ami fergetegesre sikerült, ezután osztály karácsony is volt.

Néhány hét és ünnepek után folytatódott a fesztivál a Marianas Trench utána pedig Jagged Stone koncertjével. Carly izgatott volt, hogy találkozhat a srácokkal. Nagy rajongójuk volt, a BTR után az ő posztereikkel  volt kitapétázva a szobája.

Mikor megérkezett a négy srác, rögtön Marinette és Carly felé vették az irányt. Barátságosan bemutatkoztak a lányoknak, akik körbevezették a bandát a suliban.

Chloé nem bírta elviselni, hogy Carly boldog és hogy nem körülötte forog minden, ezért egy apró gonoszságon törte a fejét. Mikor pont előtte voltak, neki háttal a fiúk a lányokkal, hirtelen magas hangfrekvenciáján odaszökkent melléjük Ian és Carly közé, de szerencsétlen fiú úgy megijedt, hogy elvesztette az egyensúlyát és leesett a lépcsőn. Mindenki nagyon megijedt, még Chloé is egy kicsit. Na jó, abbahagyom a szépítést.

Na szóval, Chloé arrébb állva figyelte a többieket, akik lerohantak Ianhez, aki lassan állt volna már fel, de ekkor visszahanyatlott, mert a bal kezére nem bírt támaszkodni.

- Áú.. - mondta szinte összeszorított szájjal.

- Mi a baj? - kérdezte Mari a srácot.

- Azt hiszem eltört a csuklóm. Áá! Meg se bírom mozdítani! - kiált fájdalmasan, mire már mindenki a belső udvaron ott lesz és nézi az eseményeket.

- Rendben, kísérjük el a nővérszobába - mondta Mari Carlynek, aki bólintott és a banda épen maradt tagjai, felállították barátjukat, szigorúan békén hagyva a rossz csuklóját és elindultak.

A nővér rendbetette, sínt is kapott a csuklójára, meg gyógyszert, amit szednie kell a gyógyulás érdekében. Megköszönték, majd ahogy végeztek, kiléptek az ajtón.

Az udvar egyik padját kisajátították, majd Ian fájdalmasan felkiáltott:

- Most mi lesz a koncerttel? Nem tudok dobolni!

Erre mindenkin a fiúk közül erős pánik lett úrrá, de ekkor Savvy, aki pont meghallotta az előbbi pánikolást, odasasszézott eléjük és ártatlanul mosolyogva mondta:

- Én tudok valakit, aki tud dobolni és kívülről fújja az összes számotok dobszólóját - vigyorgott.

- Na és kicsoda? - kérdezte Matt kíváncsian, majd Savvy boldogan Carly-ra mutatott:

- Carly! - a lány kicsit zavarba jött, amin a fiúk halványan mosolyogtak.

- Hát..igazából..nem annyira, mint te, Ian..

- Ne butáskodj. Jó vagy te is - ölelte meg Savvy.

- Azt már most sejtjük. De a koncertnek meg kell lennie, különben a producerünk tiszta ideg lesz - mondta Mike - Szóval elvállalnád? - mosolygott, mire Carly azt se tudta ekkor, hogy most melyik fiú nyakába ugorjon. Végül Mike és Matt karjaiba, mivel ők voltak a legközelebb hozzá.

- Igen! - erre elkezdődött a megbeszélés, de a közepe tájékán nem vették észre, de Ian eltűnt mellőlük.

A fiú a közeli parkban ült egy padon, magába roskadva.

- Nem dobolhatok. Helyettesítenek. Ez mind Chloé Bourgeois hibája! - dühöngött, a fájós kezét a másikban tartva, mire Halálfej felfigyelt rá. Egy akumát készítve a számára, elküldte hozzá, majd az belerepült a fiú nyakláncába, majd Ian fejében megszólalt Halálfej:

- Bosszúlovas! Halálfej vagyok. Bosszuld meg Miss Bourgeois-t, amiért ezt tette veled. De cserébe én is kérek valamit. Katica és Fekete Macska talizmánjait - mikor végzett, Ian gonoszan elmosolyodott és ennyit válaszolt:

- Meglesz - és átváltozott gonosztevővé…

Miraculous - Két lány PárizsbanWhere stories live. Discover now