9. Savvy naplója - 1. bejegyzés

62 3 0
                                    

Kedves naplóm!

Ez volt életem legjobb napja!

Mindenki dicsérte Macit és Majmocskát és boldog voltam, hogy elismernek. Mégha nem is tudhatják ki van a maszk alatt. Nem is lesz olyan rossz megszokni a szuperhősködést. A három társam nagyon kedves és jófej, viszont Macska azokkal a beszólásaival..hú. Mindegy, meg lehet szokni. Remélem.

Jók voltak a suliban az órák is, de kár, hogy nem volt ma kémia. No sebaj, majd holnap.  A történelem viszont kellően lefárasztott. Egyik szünetben a padban ülve maradtam és Alyával beszélgettem. Most megtudtam, hogy van egy Katiblog nevű blogja, amin a szuperhősökről szokott írni, akik mindig megmentik Párizst a fel-felbukkanó akumáktól.

- És nézd meg, itt van az a lekapott a jelenet, amire büszke vagyok! - húzogatta a telóján az ujját jobbra-balra, majd megállt egy képen, amin a társaim és én épp összeérintjük az ökleinket mosolyogva a harc után.

- Wáó - mondtam mosolyogva.

Tuti újságírónak készül. Gondoltam magamban még mindig mosollyal az arcomon.

- Már alig várom, hogy újra lássam őket. Egyszer majd interjút is szeretnék csinálni velük - vidáman ecsetelte jövőbeli terveit, majd folytatódtak az órák.

Otthon Carly-val kiválasztottunk nehezen két ruhát a BTR koncertre, közben nevetgéltünk. Ott ecseteltem a pörgés-forgásom közben a lánynak a már kiválasztott ruhámban, hogy milyen jó lenne, ha Kendallel összejöhetnék. Annyira jó volt ez az együtt töltött idő.

Majd Adrien szólt, hogy kész a vacsora és lementünk. Hm..sülthús salátával. A kedvencem. Végül desszertnek többféle fogás volt. Volt banános muffin, sajttorta, málnahab..én málnahabot ettem, majd ahogy elköszöntünk egymástól, észrevétlen felvittem a szobába még egy málnás finomságot.
- Mit rejtegetsz a hátad mögött? - kérdezte a kwamim, majd mosolyogva elővettem a habot, mire megörült és nekilátott elpusztítani azt.
Átöltözve bedőltem az ágyba, majd úgy ahogy feküdtem, elaludtam.

Miraculous - Két lány PárizsbanWhere stories live. Discover now