Část 11

304 26 0
                                    

Dnes mi vše připomínalo zpomalený film. Čas se ku podivu hýbal ale i tak mi to přišlo málo. Ležela jsem líně na gauči s hrnkem kávy v ruce. Pomalu jsem upíjela tmavý nápoj zatímco jsem sledovala zprávy. 

'Pozor!! CCG spolu s policií vyšetřují napadení jedenácti občanů. Jediný důkaz který policii vede k pachateli je klaunská maska kterou odchyt ghoulů poskládal ze střepů. Kdyby jste poznali tuto masku prosíme o nahlášení!' 

Ozval se hlas z televize. Musím uznat že tahle reportáž mě po delší době konečně zaujala. Není to jen zbytečné tlachání okolo ghoulského světa. Žádné hlouposti příkladu 'pozor ghoulové!' 'jsou to monstra!' a podobně.

Za sebou jsem slyšela ránu která mě donutila se rychle otočit. Uta doslova probodával televizi pohledem. "Uto? Ty tu masku poznáváš?" V tu chvíli jsem nedbala na to ať nejsem vlezlá. Měla jsem možnost jak poznat Utu. "Omlouvám se Naomi. Vše vysvětlím jakmile se vrátím." Hned na to Uta odešel. Zaraženě jsem se dívala na dveře před sebou. 

Neváhala jsem a chopila se mobilu. Rychle jsem zavolala na číslo Itori. 

"Naomi? Ahojky! Copak se děje? Nějaké žhavé novinky ohledně Uty a tebe?"

Její hlas byl opět lehce provokující ale to mě zrovna v ten moment nezatěžovalo. 

"Nevíš něco o klaunech?! Uta právě zmizel po té co viděl upozornění o neznámé klaunské masce! Vypadal naštvaně!!" 

Mezi mnou a Itori bylo trapné ticho. Po dobré minutě opět promluvila, tentokrát ustrašeným hlasem.

"Tohle je čistě na Utovi. Jsem si jistá že ti vše vysvětlí jakmile se vrátí. Hlavně se uklidni a nepanikař. Není to poprvé co se tohle stalo. Jsem si jistá že Reiji šel s ním. "

Itori se mě snažila uklidnit ale marně. Byla jsem pohlcena strachem o ghoula který mi poskytl vše. Hlavou mi probíhal kolotoč myšlenek ale ani jedna z nich nebyla k využití. Mobil jsem odložila stranou a zhluboka jsem si povzdychla. Vážně tu není nic co bych zvládla udělat? 

Neklidně jsem se převalovala na gauči s myšlenkami které mi nedali pokoj. Úkol pro mě byl jasný ale jak ho uskutečnit už tak lehké nebylo. V tu chvíli co jsem se posadila mě napadl ten nejhorší nápad všech dob. Jít na místo kde se maska našla a pomoct Utovi. Prý v okolí nejsou žádné teritoria ghoulů takže pochybuju že by tam vznikl boj. Uta s Reijim se určitě šli jen porozhlédnout po jiných důkazech. Nevím proč. Naštěstí mi Uta slíbil že mi vše vysvětlí. 

Oblékla jsem si svůj dlouhý rudý kabát a vydala se během k danému místu. 

"Prosím ať je vše v pořádku..."

Zašeptala jsem si.

Kdybych jen tušila..

---------

Já vím, Já vím!!!! Poslední dobou jsem hrozně líná na psaní kapitol!! Gomenasai! Řekla jsem si že když už mám ty narozky tak bych se mohla dokopat k napsání něčeho. 

Love ya guys!

-Smiley


His bloody red eyes  [Tokyo Ghoul FF- Uta]Kde žijí příběhy. Začni objevovat