Část 9

361 31 1
                                    

Časně z rána jsem vstala a připravila jak sobě tak Utovi kávu. Dnes jsem se měla setkat s Utovou kamarádkou Itori a musím se přiznat těšila jsem se. Měla jsem tolik otázek ohledně Uty na které jsem se bála zeptat právě něho ale vím že Itori mi odpověď dá. Po vypití ranní kávy jsem se vydala do šatníku. Pro dnešní výlet jsem si vybrala červenou blůzku s hnědou sukní. Milovala jsem jednoduché styly. Po té co jsem Utu dostrkala k tomu aby se šel převléknout čekala jsem venku. Lexa ještě stále spal a tak jsem se neobtěžovala s tím ho budit jen aby mohl jít s námi. Uta po chvíli vyšel ven a naznačil mi směr. Zabralo to ani ne deset minut a stály jsme před barem 'Skelet' Nikdy jsem o tomto místu neslyšela ale i tak mě to neodradilo. Bylo pouze osm hodin ráno ale i tak v baru panovala veselá nálada. Dívka se zrzavými vlasy a upnutých černých šatech se lehce smála s lahví v ruce. Seděla na proti muži s bílými krátkými vlasy a šedým kabátem. Po chvíli se na nás otočil celý bar a zrzka radostně doběhla k Utovi. "No to se podívejme! Uto! Koho si to vedeš! Koukej na tu tvářičku! Je tak překrásná! Nemám pravdu Reiji?" Muž s bílými vlasy pouze zamručel na odpověď a dál si hleděl sklenice bůh ví čeho. "Z-Zdravím." Vykoktala jsem ze sebe. "Nazdárek! Uto představ nás! Kdo-" Ještě před tím než dopověděla svou otázku Uta ji přerušil. "Na všechno ti odpovím jen počkej. Naomi tohle je Itori. Itori tohle je Naomi." Nezmohla jsem se ani na slovo. Itori mě silně objala a já toto gesto samozřejmě opětovala. "Tohohle chlapíka za mnou si nevšímej! Reiji je pokaždé tak bez emocí ale když ho dobře poznáš je s ním sranda!" Itori se už od prvního pohledu zdála být energetická a hlavně přátelská. "Nechám vás dvě ať se seznámíte." Na to Uta odešel a sedl si naproti Reijimu. Itori mě zavedla ke stolu kde se posadila naproti mě. "Tak chceš něco vědět?" Zeptala se mě stále s úsměvem. "Mám pár otázek ohledně Uty." "Výborně!! Ptej se!" Jen jsem se lehce pousmála. "Zajímá mě jaké má Uta postavení v říši ghoulů?" Itori se chvíli zarazila ale pak se opět usmála. "Uta nemá rád když se o tom mluví ale je to jeden z nejsilnějších ghoulů. Ani nevím proč mu vadí když lidé mluví o tom jak bojoval za ghouli. Podle mě je až moc skromný." Byla jsem ráda že konečně znám pravdu. 

Itori a já jsme trávili večer popíjením kávy a mluvením o klucích. Byla to skutečná zábava. Nikdy bych nečekala že může být ghoulí společnost tak přátelská! "A co ty a Uta? Líbí se ti?" Nad touto otázkou jsem se začala červenat. "N-No... Uta je pohledný to nepopírám-" "Takže se ti líbí!!" Itori skoro vyjekla ale naštěstí jsem jí stihla zakrýt pusu. "Jo dobře trochu se mi líbí ale nepotřebuju aby to slyšel celý bar." řekla jsem se smíchem stále červená jako rajče. Itori se jen uculila a dopila svou kávu.

Hodiny ubíhali a my v baru strávili několik hodin. Když už bylo čtvrt na čtyři rozloučili jsme se a vydali se domů. Celou cestu jsem vyprávěla Utovi o našem rozhovoru s Itori a Uta jen radostně poslouchal. Šlo poznat že je rád za mé nadšení. Nemůžu se dočkat až Itori opět uvidím!!

***

Je 23:59.... Takže za minutku Šťastný nový rok 2018!!!!!!!

His bloody red eyes  [Tokyo Ghoul FF- Uta]Where stories live. Discover now