Nový začátek - příběh Shinobi

125 8 0
                                    

Karisho
Uběhla už nějaká ta doba, kdy jsem poprvé seděla ve třídě a hned první den byl šílený. Vždyť mi to přijde jako včera. Dneska jsou Genninské zkoušky! Jupí!! Vylezu z lužka a podívám se kolik je. Bylo 8:30 a zkoušky začínají až 9. Takže mám co dělat. Jako namydlený blesk se rozebějnu do koupelny. Tam udělám svojí rychlou hygienu. Z koupelny vyběhnu už převlečená a upravená. Podívala jsem se na hodiny. Ukazovali za 15 minut 9. Zanadávám a letěla jsem do kuchyně si dát jídlo. Chleba mám v sobě během 5 minut, zapila jsem to sklínkou mléka a vyrazila do akademie. Ale jak se znám tak se zas někde zdržím. Přišla jsem do Akademie o 5 minut později. Vletěla jsem do třídy a omluvila jsem se, že jsem pomáhala paní odnášet krabice do obchodu. Na Irukovi bylo dost jasně vidět, že se drží aby mi nenadal. (Co je to kurňa za slovo!?)
Sedla jsem si, ale to jsem neměla, protože hned mě vyvolal Iruka. Prej jsem byla další na řadě. Zanadavám a zas si stoupnu a jdu do vedlejší místnosti.
Kar - ,,Zdravím Hokage-sama."
Ho - ,,Ahoj Ari. Můžeš udělat klonovací jutsu a přeměnu?"
Kývnu. Udělám 6 klonů a přeměním je na několik zvířat. Hokage kývne a blahopřeje mi. Zrušila jsem klony a rozloučila jsem se s Hokagem a porotou. Čelenku si zavážu kolem břicha. Vyjdu z akademie a směr dom.
~~~~~~~~
Ta- ,,Tak co?"
Optá se mě, když se objevím doma.
Ka- ,,Super! Už se těším až budu v týmu." zaculím se..
Zasmějé se a zakývá hlavou, že chápe, ale potom zesmutní. Omluvně se usměji a obejmu ho na náznak, že není sám.
Ka- ,,Neboj tati, jsem si jistá, že budeš mít vlastní tým, ve kterém budeš učit."
Táta se jenom zasměje a zakývá hlavou.
Ta- ,,Tak upaluj ven.." vyžene mě. Já se rozesmějí a tak zdrhnu ven.
S děckamy mém věku se moc nebavim, ale chodívám do děcáku pomáhat vychovatelkam.
Jsou to zlatíčka, když právě nezlobí. No.. jako každý..

331 slov

TajemstvíWhere stories live. Discover now