" Begüm sen ölmedin mi ? " (7)

94 14 11
                                    

-----Eylem----

Sıkıntıdan patlayacaktım sonra annem aklıma geldi hafif gözlerim doldu , annem ölmemişti ama meraktan deliye dönmüştür . Yemek yedikten sonra masadan kalkarken Demir " Ne oldu bir sorun mu var ? gözlerin dolmuş Atarlım. " son söylediği kelimeye vurgu yapmıştı . Bende  sinirli bir şekilde " Yok bir şey , hem sanane yha sen  benim neyim oluyorsun ? . " dedim ve koşarak odaya çıktım

Yatağa yattım ve ağlamaya başladım , aslında hiç duygusal biri değilim ama söz konusu sevdiklerim olunca işler karışıyor. Açıkcası saçma bir şey için ağlıyor diyebilirsiniz ama ben buyum . (HAYATIMI YAZSAM ROMAN OLUR BE ) Odaya Demir girdi odadaki yatak 2 kişilik olduğu için yanıma yattı ve sigarasını yaktı . İçimden "yaa neden bu kadar öküz biri " dedim sonra salaklığımın farkına vardım, çünkü o bir mafya babası . 

" Begümlerin  odasında iki tane ayrı yatak var , peki biz neden aynı yatakta yatıyoruz . " dedim , o da " ben öyle istedim ." dedi . Lan şu çocuğu gırtlaklamak istiyorum . Sonra aklıma Begüm geldi , büyük bir hışımla ayağa kalıp oda dan çıkacaktım ki , evet hödük beyimiz kapıyı kilitlemiş . Yatağa doğru giderken yüzüne baktığımda P*ç smile ı atıyordu . " şu kapıyı aç Begüm e bakacağım."  o da "1. bak kızım biz mafyayız ve sizi kaçırdık sence mafyalar sizin istediğinizi yaparlar mi ? 2. si Begüm artık yok ! , çeneni kapa ve yat. " 1. dediği şeyi hiç takmamıştım ama 2. si yüzümden istemsizce yaşların dökülmesine sebep oldu .  Ona dönüp " Ne-e demek istiyorsun?" o da bana dönüp " anlamadın mı ? o öldü !!!! "  işte gerçekten ağlamaya başlamıştım dizlerimin üstüne çöküp yerde ağlamaya başladım  bir kaç dakika sonra Demir  beni kucağına alıp yatağa fırlattı , öküzz , hödükk . " bari burada ağla ağlayacaksan ".  dedi . Bende yastığı kafasına fırlattım ve 2. yastığı da öyle odadaki bütün her şeyi yere atıyordum yine yine ve yine çok sinirlenmiş olacak ki " yeterrr !!!!!!!!! " dedi ve üstüme yürüyüp kolumdan tuttu , yatağa fırlattı, kapıyı sertçe çekip dışarı çıktı . Bende yatakta oturup cenin pozisyonu almış bir şekilde ağlıyordum .............               bir süre sonra kendimi uykunun güzel kollarına bıraktım . 

--------Akşam-------

Sabah uyandığımda Demir baş ucumda saçımı okşuyor du , uyandığımı görünce hemen elini çekti . Odaya baktığımda her şey yine yerli yerindeydi , lavaboya gitmek için kalktım ve kalkmam ile yere düşmem bir oldu , gerçekten dün çok fazla ağlamıştım . Demir hemen beni kucağına alıp tekrar yatırdı bende " Şey benim lavaboya gitmem lazım " dedim , o da " tamam o zaman götüreyim " dedi . Yine beni kucağına alıp lavabonun önüne getirdi , sanki ayaklarım yok

Ayna da kendime baktığımda gerçekten bittiğimi gördüm . Burada gerçekten benim kullandığım bakım ürünleri vardı. YHA ne oluyoo bee!!!! Birkaç dakika bakım yaptıktan sonra içeri girip dolabı açtım kıyafet aldım ,  lavaboya gidip giyindim ve hafif bir makyaj yaptım . İçeri gittiğimde Demir i soru yağmuruna tuttum " Biz neden buradayız?  , benim kullandığım her şey burada neden var?  , neden ailemizi göremiyoruz ?  ....   . "   o da tabi cevap vermeden oda dan çıktı . Bu oda da teras vardı , terasa çıktım bide yanımdaki odaların terasları görünebiliyordu . Sağ tarafımda Begüm ün odası nın terası , onun sağında da Arzu nun odasının terası vardı . Sağ tarafıma baktım ve Begüm ü gördüm bir çığlık attım " Begümm sen ölmedin mi ? " 

...........

Uzun bir sohbetten sonra içeri girip uyudum . 

Sizce kitapta ne kadar küfür olsun?

-Hiç olmasın

-Biraz olsun

-Çok olsun.

Istediğiniz şeye yorum yazabilirsiniz ponçikerim :*

ĂŞK-Î  MAFYAWhere stories live. Discover now