" HADİ BE !" {1}

174 18 13
                                    

-----Eylem------

Arzu ' nun bağırışı ile arkama döndüm , siyah kıyafetli , siyah arabalı yani kısaca herşeyi siyah olan adamlar Arzu'yu tutmuş arabaya sokmaya çalışıyorlardı . Bende " HADİ BE !!" diye bağırıp adamın üstüne atladım ama işe yaramadı. Begümü de arabaya almışlardı , yolu göremiyordum çünkü kafamda poşete benzer bir şey vardı.

.......

Arzu 'nun bağırışlarının arasında Begüm adama vurmaya çalışıyordu , ben ise daha önce bir çok kez böle şeyler yaşadığım için koltukta yayılıp oturuyordum. Babam öldüğünden beri başımı dert bırakmıyordu , kısacası babam mafya olduğu için onun düşmanları o öldükten sonra beni bir kaç kez kaçırmaya çalıştılar.

.........

Arabadan indiğimizde kafamdaki poşete benzer şeyi hala çıkarmamışlardı . Arzu bağırmaya devam ettiği için onun ağzını bantladılar galiba çünkü birden ses kesildi . Bir yere oturduğumuzu hissettim ve Begüm nün koluna vurdum " kanka ya ben çok sıkıldım " oda bana söyle dedi : " laaağn delimisin şu halimize bak sen sıkıldım diyorsun . " bende göz devirip bekledim sadeeece bekledim.

Kısa bir süre sonra kafamızdaki poşetleri çıkarmışlardı , ben hemen karşımda oturan kişiye baktım benim yaşımda bir adam vardı , kaşları çatık bana bakıyordu ben ise hiç tepki vermeden ona bakıyordum .

Arzu 'ya baktığımda karşındaki kişiye donuk bir şekilde bakakalmıştı , Begüm'e baktığımda o da adam ile göz teması bile kurmuyordu . Benim karşımdaki adam konuşmaya başladı ; " Evet artık burada kalacaksınız bu yüzden herkes ile iletişiminiz kesilecek, şimdi telefonları alalım ."

Ben adama kızgın bir şekilde bakarken Begüm konuştu ; " İlk önce bizi neden buraya getirdiniz , neden yakınlarımızla iletişimiz kopacakmış .Vermiyorum telefonu falan . " Begüm 'ün karşısında oturan adam ; "Sen sus bakalım ufaklık ." dedi , Begüm 'ün çok sinirlendiğini anladım ve Begüm 'ün koluna vurdum, Begüm ise büyük bir hışımla "Bana ufaklık falan diyemezsin.".Begüm'ün karşısındaki adam sakinlikle Begüm'e "Bak beni sinir etme sonu kötü olur!"
-Sen kimsin ya ne yapabilirsin ki telefonumu falan diye bağırdı Begüm.Adam Begüm'e doğru yaklaştı o kadar yaklaştı ki iyice yüzünü inceledi ve bir şeyler söyledi. Daha sonra kendi beline doğru uzandı ve belinden silahını çıkarttı. Arzu o an bir çığlık attı. Arzu'nun yanında oturan adam Arzu'ya bakarak korkma diye gülümsedi hiçbir anlam veremedim bu neyin kafasıydı ya!!? Adam tabancayı Begüm'e uzattı :
-Veriyor musun?
-Al lanet olası şey dedi Begüm.  Arzu ya baktığımda hala yanındaki adama bakıyordu .

.........

Bize ayrı ayrı oda verdiler şu an inanamıyorum Mafya adamlar bize iyi davranıyordu . Hemen odadaki yatağa atladım ve hemen uykuya daldım .

EVEEETT YENİ BÖLÜM SONUNDA GELDİ YANİ İLK BÖLÜM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ BİLMEYENLER İÇİN TEKRAR AÇIKLAMA YAPACAĞIM BİZ BU KİTABI 3 KİŞİ YAZIYORUZ HER BÖLÜM BİR KİŞİNİN AĞZINDAN GELECEK SİMDİLİK BYE ........

ĂŞK-Î  MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin