*47*

6.6K 246 1
                                    

Ráno jsem se probudila a podívala se na Taylera, který ještě oddychoval, musela jsem se usmát, protože byl strašně roztomilý.
Ještě chvíli jsme se na něj dívala, ale pak jsem se zvedla a šla do koupelny. Opláchla jsem si obličej jako každé ráno, rozčesala si vlasy a pak šla k posteli se převléct. Sundala jsem si kraťasy a dala si kalhotky. Musela jsem přejít ke skříni a už jsem si vytahovala jeany s košilí, když jsem se lekla, protože mě něco polechtalo na noze. Rychle jsem se otočila a viděla Taylera, který se usmíval od ucha k uchu s rukou na moji noze. Vypadal ještě víc roztomile než před tím, protože teď šlo vidět jak měl rozcuchané vlasy.
,,Dobré ráno." řekl a sjel mě pohledem od shora dolů. ,,Dobré." odpověděla jsem mu s úsměvem. ,,Není nějak brzo?" zeptal se a podíval se na mobil kolik je hodin. ,,Tak akorát." odpověděla jsem a on si sedl. ,,Ještě máš čas pojď zpátky." natáhl ruce ke mě. Chytla jsem je a on si mě stáhl na sebe, takže jsem byla obkročmo na něm. Strašně moc jsem ho chtěla, ale doktor řekl že ne. ,,Copak." pobaveně mě sledoval. ,,Vypadáš roztomile." usmála jsem se a pročísla mu vlasy. Příjemný to pocit. Dívala jsem se mu do očí a věděla na co myslí, na to samé co já a uvědomil si to. ,,Víš že to zakázal." zakroutil hlavou. ,,Já vím." zašeptala jsem a schválně jsem se pohla dopředu. Tay vzdychl a pak se na mě podíval. Udělala jsem to znovu a pak mu viděla ty jiskřičky v očích. ,,Seru na doktora." řekl a začal mě líbat. Přesně to jsem chtěla, vyprovokovat ho k tomu a povedlo se. Spolupracovala jsem a ráda.
Rukou jsem mu zajela do vlasů a zatahala za ně. Ještě chvíli mě líbal, ale pak se přemístil k mému krku, který obsypával polibky. Zase jsem se pohla dopředu a on vzdychl. Zajel mi rukama pod tričko a hladil mě po kůži. Jel výš a výš až narazil na moje prsa. Začal je osahávat a různě mačkat a já vzdychla.
Nakonec mi sundal tričko, položil mě na záda a pak si začal dělat cestičku od krku až k mému podbřišku. Kalhotky mi trochu stáhl a pak do mě strčil dva prsty a začal s nimi pohybovat a já z toho šílela. Začala jsem nahlas vzdychat a drtila prostěradlo v rukou. Po chvíli jsem cítila orgasmus a prohla se v zádech. Tay je ze mě vyndal a opět mě začal líbat. Cítila jsem jak mu tvrdne, tak jsme mu dala ruku do kraťas a chytla mu toho jeho a začala si s ním hrát. Tayler vzdychal do polibku. Až se nakonec udělal.
Potom si sundal kraťasy mě sundal kalhotky a rychle přirazil, až jsem se prohla a vzdychla. Začal přirážet rychleji a já byla konečně spokojená. ,,Žádný.Doktor.mi.nebude.zakazovat.mít.s.tebou.sex.lásko." každé slovo řekl zvlášť a vždy tvrdě přirazil. Vzdychla jsem jako šílená, ale užívala jsem si to, po dlouhé době. ,,Ano!" vzdychla jsem. Tayler mě začal líbat, ale pořád tvrdě přirážel. Ještě chvíli to tak pokračovalo. ,,Taylere!" vykřikla jsem a udělala se. On ještě chvíli přirážel. ,,Am!" vykřikl a udělal se do mě. Okamžitě se sesunul vedle mě a rychle oddychoval jako já. Hlavu jsem si jako vždy opřela o jeho hruď a nasávala jeho vůni.
Přišla mi zpráva na mobil, tak jsem se podívala kdo píše. Sára.

Am kde jste je hodina 🙄

,,Sakra." zanadávala jsem si ale pořád rychle oddychovala. ,,Co se děje?" zeptal se Tay a podíval se mi přes rameno. ,,Sakra." řekl když si přečetl zprávu. ,,Musíme jít." řekla jsem a podívala se na něj. ,,Dobře." políbil mě.

*****

Rychle jsme běželi přes kampus a zastavili se u dveří. ,,Dobrý?" zeptal se mě. ,,Jo." usmála jsem se a ještě ho políbila. Tay potom otevřel dveře a všichni se podívali na nás. ,,Promiňte." jednoduše jsme se omluvili a šli si sednout. ,,Kde jste byli?" zeptala se Sára tázavě. ,,Zaspali jsme, zapomněla jsem nachystat budík." řekla jsem směrem k ní.
,,Dobře." odpověděla a pak jsme se zabývali učivem.

*****

Zbytek dne byl v pohodě ani jsme nemuseli dávat až tak extrémní pozor. Po tom dnešním ránu jsem se cítila plná energie a byla jsem pořád taková vysmátá jako bych si něco šňupala. Tayler byl taky takový živější. Asi nám to prospělo, ale uvědomila jsem si že jsme se nijak nechránili, tak budu doufat že se nic nestane. Ne že bych děti nechtěla, ale přecejen mám školu pak mám i časem řídit firmu, tak by to bylo lepší až později.

Dneska jsme byli jen na pokoji a já si dodělávala věci do školy s Tay si s někým psal, volal no a pak spal. Já si pak lehla k němu a rychle usla.

Sázka nebo láska?Kde žijí příběhy. Začni objevovat