*4*

11.4K 386 5
                                    

„Trochu se nám ztratili," uchechtl se a já se vydala směrem na pokoj. „Kam tak spěcháš?" doběhl mě. „Na pokoj," řekla jsem a nepodívala se na něj. „Ale no tak, když oni odešli, nechtěla by si někam zajít?" zeptal se mě a tím mě zastavil. Nevěřícně jsem se na něj podívala. „Co to jako je pozvání na rande nebo co," zašklebila jsem se na něj. „No možná," zazubil se. Dneska jsem nic už neměla a podle mě Sáru dneska už neuvidím, takže bych mohla, ale jen na chvíli, a navíc mám tu sázku. Na tohle moc nejsem. Většinou s ním jdu ihned do postele. „Tak dobře, ale jen na chvíli, na tohle moc nejsem," mykla jsem rameny. „To jsme dva," zašeptal a já se usmála.

Náhodou to bylo příjemné ta chvilka se prodloužila tak na 4 hodiny. Ale pořád nevěděl, jak se jmenuji. Místo abychom se bavili o těch 'normálních' věcech, tak jsme se bavili o takových s prominutím píčovinách. Nakonec mě doprovodil k budově, zatím mi plán vycházel. Teď jen aby se zamiloval a vyspat se s ním bude lehké.

„Děkuji za příjemně strávené odpoledne a uvidíme se zítra," mrkl na mě. „Taky děkuji, na to že dnes ráno ses choval jak idiot a já si myslela, že si egoista ale..." nedořekla jsem. „Tak to děkuji no," řekl uraženě a už odcházel. Tohle nebude tak lehké, jak jsem si myslela. „Hele promiň, jenže ráno mě to naštvalo," zakřičela jsem na něj, ale on se neotočil. „Taky jsem se omluvil," zakřičel nazpět, ale pokračoval dál. Pěkně Am, potlesk pro Amandu, s takovou ti ta sázka nevyjde. Nechápu, proč jsem se s ním nemohla jen vyspat. Sára zase vymýšlí kraviny. Když jsem byla na pokoji, tak jsem se rozplácla na posteli a okamžitě usla.

***

„Dělej vstávej," zakřičela mi u ucha kamarádka. Ihned jsem vystřelila do sedu a rozhlížela jsem se co se děje. Když jsem viděla, jak se směje, tak jsem se zamračila a hodila po ní polštář. „Kde si byla," zeptala jsem se ospale. Začala mi vyprávět, že byla s Benem no a pak prý byla s tím blonďákem ze Starbucks, ale prý nic nebylo. „A co ty, jak ti to jde?" zeptala se mě. „Ani se neptej," zakňučela jsem. „Sakra, co se stalo?" zeptala se pobaveně. Vše jsem ji řekla a ona poslouchala. „Hele pořád máš ten měsíc," mrkla na mě a usmála se.

No dneska jen dvě přednášky a pak konec. No ale nejdříve přežít ty přednášky. Rychle jsem si oblékla rifle s dírami na kolenou, dala jsem si sportovní top a pak na to bílou mikinu Nike přes hlavu. Rychle jsem si ještě dala řasenku a šla. Sára už byla připravená, tak jsme se vydaly do učebny. Zahlédla jsem tam Taylera a Bena, jak se opět smějí. Sára už se usmívala jako sluníčko a já přemýšlela, jak se mu ještě jinak omluvit. Když mě Tayler uviděl, tak se přestal smát. Omluvně jsem se na něj podívala a šla si sednout.
Zazvonilo a do třídy přišel profesor. Okamžitě začal přednášet a já se snažila dávat pozor. Ze začátku se mi to dařilo, ale pak jsem pohledem zabloudila ke klukům a pozorovala jsem Taylera. Když nevěděl otázku, tak si rukou prohrábl vlasy.

Po téhle jsme se museli přemístit. Sára se někde zase zastavila, a tak jsem to neřešila. Rychle jsem proběhla do další učebny a čekala až zazvoní. Položila jsem si hlavu na lavici a zavřela oči. Někdo do mě po nějaké době žduchl. Otočila jsem hlavu a uviděla před sebou profesora. „Slečno Jeffersonová jestli nebudete poslouchat, tak jděte pryč," řekl naštvaně. „Promiňte pane McCalle, už budu dávat pozor," řekla jsem omluvně. Tenhle učitel patří k mým oblíbeným, ale někdy mě docela štve. „No dobře," řekl a odešel. Zbytek hodiny už jsem dávala pozor. Když skončila hodina zavolal si mě k sobě. „Amando potřebuji abys udělala jeden projekt. A pomůže ti s tím tady Nikolas," řekl a ukázal na kluka, který se objevil vedle mě. Prohlédla jsem si ho od hlavy až k patě. Byl vysoký, docela svalnatý, hnědovlasý se zelenýma očima. „Ehm dobře a za jak dlouho to chcete," zeptala jsem se. „Tak za dva týdny," řekl a já kývla. „Dobře, tak já už jdu, nashledanou," řekla jsem a odešla. „Hej Am, kdy začneme!" zavolal Nikolas. „Můžeme o víkendu," řekla jsem a usmála se. „Dobře tak o víkendu," řekl s úsměvem a zmizel. Milý kluk možná to bude fajn. Viděla jsem Taylera, a proto jsem za ním šla.

Sázka nebo láska?Kde žijí příběhy. Začni objevovat