*15*

8.1K 310 1
                                    

O TÝDEN POZDĚJI

Tayler:

Uběhl týden od té doby co jsem se pohádal s Am a od té doby jsem ji neviděl na žádné přednášce a Sára taky chodila sama. Během toho týdne jsem stihl zničit dvě knihy,tři hrnky a nasrat minimálně 5x profesora Lee. Cítil jsme se divně jako by mi něco chybělo. Ben mi nijak nepomáhal a ještě pořád řešil Sáru,protože se  námi vůbec nebavila atd.. měl jsem z toho hlavu na prasknutí.

Právě teď sedím na posteli a dívám se do blba jako celý tenhle týden. ,,Brácho nechceš změnit činnost?" zeptal se mě Ben minimálně po sté. ,,Sedíš tak celý týden a vypadáš jako by si měl umřít." řekl podíval se na mě. Zakroutil jsem hlavou a dal sledoval tu zeď za ním.

,,Tak ji zavolej." řekl a mě to překvapilo. ,,Komu?" zeptal jsem se. ,,Ty vole komu asi?" řekl a uchechtl se. ,,Am,zavolej ji." řekl. ,,Proč bych to dělal,vsadila se o mě." řekl jsme podrážděně. ,,Protože tu od té doby sedíš jako tělo bez duše a mě to sere." vydechl a já zvedl obočí. ,,Celý týden nebyla ve škole." řekl jsem. ,,To je pravda,co když je jen na pokoji?" zeptal se.
,,Nemůžu tam po týdnu jen tak nakráčet." řekl jsem a lehl si. ,,Můžeš tak dělej." řekl a začal mě zvedat.

,,Nemůžu tam přijít po tom co jsem ji řekl." zaprotestoval jsem,ale Bena to nezajímalo. ,,Tak sis ji měl vyslechnout ty debile." řekl s žduchl mě. ,,Díky teď si jako na její straně?" zeptal jsem se ho. ,,Já nejsem na ničí." zazubil se. Stali jsme před jejich dveřmi a já byl nervózní. Bál jsem se že teď to bude naopak,že mě ona nebude chtít vyslechnout. No jo dlouho mi to nevydrželo že ji nechci vidět. To ani nejde já ji miluju a chci ji aspoň vidět nejlépe být zase s ní. Tak se o mě vsadila ale řekla že to skončila.
,,Dělej."řekl Ben jenže já jsem zbabělec,tak jsem se otočil když se nedíval a rozběhl se pryč. ,,Taylere Kingu okamžitě stůj!" zakřičel Ben a po chvíli jsem ležel na zemi. ,,Bene nech mě." zakřičel jsem. Zřejmě jsme byli moc hlasití,protože se dveře otevřely a vyšla se na chodbu podívat Sára. ,,Huh debilové." řekla a zpátky zalezla,chtěla zavřít,ale Ben byl rychlejší a dal tam nohu. Zvedl jsem se a šel ke dveřím. ,,Co tu chcete?" zeptala se a oba nás pozorovala. ,,Chci mluvit s Am." řekl jsem a podíval se do země. Ona se zasmála. ,,Dobrý vtip,neříkal si že ji nechceš vidět?"
,,To jo jenže nemyslel jsem,že kvůli toho nebude chodit na přednášky,a navíc potřebuju ji vidět aspoň na chvíli." řekl jsem a pomalu zvedl oči. Vytáhla z kapsy mobil a ukázala mi její fotku v překrásných šatech. Tohle nebyla Am jakou jsem znal na té fotce vypadala jinak usmívala se a byla tam s nějakým klukem. ,,Proč mi to ukazuješ?" zeptal jsem se ji. ,,Chtěl si ji vidět." zasmála se.
,,Jo ale myslel jsem že je tady." řekl jsem sklesle. ,,Tak to máš blbý ona tu není,fotka ti musí stačit." uchechtla se a s Benem jsme se na sebe podívali. ,,A kde je." zeptal se Ben a ona se na něj zamračila. ,,Jela pryč hned ráno poté co tu byli její rodiče." mykla rameny a já otevřel nevěřícně pusu. ,,Říkal si že ji nechceš vidět tak ti vyhověla." dodala. Ona kvůli tomu odjela?! Kurva jsem debil co jsem to provedl. ,,Jo počkej něco ti nechala." řekla a pak přišla i s dopisem,který mi podala. Podíval jsem se na něj bylo na něm napsáno Pro Taylera
Ben mi to vytrhl z ruky a už to otevíral. ,,Hej nečti to je to pro toho druhého, kreténe." řekla naštvaně Sára a vytrhla mu to z ruky. ,,Ale.no tak Sáro přece se na mě nebudeš pořád zlobit." řekl a zamrkala na ni. ,,Nechám vás tu." řekl jsem a šel někam třeba do parku abych si to přečetl.
Sedl jsem si na lavičku na kterou jsme vždy sedávali spolu. Otevřel jsem ho a začal číst:

Taylere jestli to čteš tak jsem už pryč. Chtěla jsem ti tu vše napsat protože aspoň tu si mě vyslechneš doufám. Víš čím víc jsem tě poznávala tím víc jsem něco k tobě cítila. Ze začátku jsem to chtěla potlačit,protože jsem se bála že se může opakovat to co se mi stalo.  Ale zmílila jsem se. Ta sázka byla ta nejhloupější věc v mém životě. Strašně se ti moc omlouvám.  A víš co?  Stejně máš na lepší holku než jsem já. Máš právo být na mě naštvaný  a  abych ti dokázala že tě respektuji tak jsem odjela. Ještě ti chci říct že tě miluji.
PS: Doufám že mi to odpustíš

S láskou Am

,,Bože můj já idiot." zaklel jsem. Jak že mám na lepší kurva vždyť žádná lepší už není. Bravo Tayi dlouho ti to nevydrželo že ji nechceš vidět a ještě si ji poslal pryč gratuluji...
,,Kurva." řekl jsem a hlavu schoval do dlaní. Tak jo kde může být musím ji vidět. Vše ji musím říct. A jediný kdo ví kde je,je Sára. Zvedl jsem se z lavičky a běžel zpátky do kampusu. Pár studentů mě sledovalo,ale mě to bylo jedno. Když jsem byl u pokoje,tak jsem zaklepal a vešel.

Sázka nebo láska?Kde žijí příběhy. Začni objevovat