|10|

696 53 5
                                    

Běžela jsem pryč a skrz mé horké slzy jsem viděla rozmazaně. Je to takový vůl! Podprůměrná existence! Postižený lenochod s nádorem na mozku! Už mi pro něj dochází nadávky.

Běžela jsem nejspíš kolem klubu a do někoho jsem narazila. ,,Pardon! Omlouvám se!" zakřičela jsem a chtěla běžet dál. Ten člověk mě ale chytil za ruce a strhl zpátky. ,,Hou hou počkej!" snažila jsem se rozkoukat a zahnat slzy. Po chvíli jsem rozpoznala růžové vlasy s jedním culíkem. ,,Alix? Co tu děláš?" zeptala jsem se a setřela si slzy z tváří. ,,Šla jsem tě hledat, když si nebyla ve škole. Co se stalo?" jen jsem sklopila hlavu dolů. Přijde mi, že naše jediné téma je můj podělaný život. Nechci pořád moje kamarády zatěžovat.

,,Fajn, nemusíš mi to říkat. Ale pamatuj, že jsem tu pro tebe." kývla jsem hlavou a pokusila se o úsměv. No v mém stavu to vypadalo, jako kdybych ze sebe vymáhala démona. Tohle si musím vyřešit sama. Rozloučila jsem se s Alix a vyrazila domů. To je takovej blbec! Všechny ty jeho pokusy a laskyplný kecy mi už přestávaly vadit a dokonce jsem mu chtěla dát i šanci. Ano chtěla jsem mu dát šanci! Ale ten idiot si to takhle podělal. Jak mu mám s takovým přístupem věřit? To nejde.

Doma jsem se schoulila do klubíčka na gauči a přemýšlela, jak se mu mám vůbec na večerní soutěži podívat do očí. Jestli tam teda vůbec přijde. Nedivila bych se, kdyby ne, ale bylo by to při nejmenším slušný. Před odchodem jsem se ještě vysprchovala a rovnou se oblékla do kostýmu a masky. Když hodiny odbily sedmou, vyrazila jsem do klubu. Ještě si musím sestavu s Hope jednou vyzkoušet a v osm začne soutěž.

I když toho mám před sebou dneska hodně, tak prostě nemůžu myslet na nic jiného. Pomalu, ale jistě začíná můj mozek prohrávat nad srdcem. Doufám, že se dneska už nijak extra neuvidíme. Nejsem si jistá, jak by to dopadlo. Po mé myšlenkami naplněné cestě jsem sešla schody do klubu. Už se to tu celkem plnilo a někteří odvážlivci už i tančili. Já jsem se sklopenou hlavou došla ke schodům a seběhla do studia, kde na mě čekala Hope.

,,Ahoj!" řekla jsem co nejvíc veseleji a kupodivu mě Hope neprokoukla. ,,No ahoj. Tak jdem na to?" zeptala se mě a já přikývla. Zkouška se nám povedla výborně a tak jsme se přemístily nahoru. Hope šla najít ostatní a já čekala u dveří na Alix s Ninem. Po chvíli přišli a šli jsme si dát spolu na bar drink. Teda oni šli, já ještě nemůžu.

,,Dámy a pánové! Tanečníci všeho druhu! Vítejte u naší další soutěže!" Zakřičel do mikrofonu Plagg. ,,Dnes se nám tu nahromadilo celkem šest dvojic. Takže pojďme rovnou na to! Kelsey a Max ze skupiny Badside!" řekla tentokrát Tikki a já začala od baru sledovat moje soupeře. Je to menší klubová soutěž, takže šest dvojic je velká účast. A je tu i hodně narváno. Tančili dobře, ale nebyli to profíci. Dělali chyby, ale normální ne-tančící člověk si jich nevšimne. Doufám že Plagg s Tikki jo.

,, Výborně, děkujeme první dvojici!" Hope mě popadla za ruku a táhla mě k pódiu. ,,Jsme další!" zaběhly jsme za pódium. ,,A nyní místní reprezentantky. Hope s Ladybug za Backstreet Academy!" vyběhli jsme na pódium a všude se zhaslo. Začaly se ozývat první tóny Stay a světla nad pódiem se pomalu rozsvěcely. Hope na mě na poslední chvíli mrkla a já se začala usmívat. Tančili jsme sehraně a bez jediné chyby, užívala jsem si to. Jak mnou opět proudila ta úžasná energie. Naše sestava se chýlila ke konci a klubem se rozezněl obrovský potlesk a křik.

Hope mě silně objala a slezly jsme z pódia. Hned ke mně přiběhla Alix s Ninem. ,,To bylo naprosto boží!" Zakřičel Nino a objal mě. Jen jsem se zasmála a taky ho objala. Potom mi ale úsměv hned zmizel. ,,Jo, bylo to boží." Nino odstoupil a já se podívala, kdo to řekl. ,,Co tady děláš?" řekla jsem s klidem, ale uvnitř jsem křičela a už ho tak desetkrát zabila na místě. ,,Nemůžu se přijít podívat na moji přítelkyni?" zeptal se. ,,Ex-přítelkyni doufám myslíš." zasyčela na něj Alix a on se jen ušklíbl. ,,Ale notak, nebudeme dělat zbytečný tlaky. To byla chyba že jo zlato?" řekl a začal se přibližovat. ,, Nech mě být" snažila jsem se vypadat sebevědomě, ale přiznávám, bála jsem se co udělá.

Najednou se přede mě postavila postava celá v černém.  Schoval mě za sebe. ,,Neslyšel si dámu? Nech ji být." zavrčel na něj Chat. Ano, poznala jsem, že je to Chat. V normální situaci by mi jeho přítomnost nebyla příjemná, ale v této situaci bych mu klidně skočila do náruče. ,,A ty jsi jako kdo? Její kluk?" uchechtl se a mě v ten moment nenapadlo žádné lepší ani jiné řešení.

,,Ano, je to můj kluk."

Ahojdaaa

Sem tu znova s novou kapitolou. ❤

Předem říkám, že nevím, kdy vyjde další kapitola, protože mám před sebou zatím nejhorší týden, který mohl splodit jenom sám Satan😥

Ale teď k mnohem důležitějším věcem...

POKUD JSTE NEVIDĚLI NOVOU EPIZODU A NECHCETE SPOILERY TAK BĚŽTE RADŠI RYCHLE PRYČ







POKUD JSTE NEVIDĚLI NOVOU EPIZODU A NECHCETE SPOILERY TAK BĚŽTE RADŠI RYCHLE PRYČ

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Mohli by si už prosím pěkně dát konečně tu pusu?! Vždyť žádám tak málo! Jednu jedinou pusu! (potom klidně i víc, to jako nic neříkám)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Mohli by si už prosím pěkně dát konečně tu pusu?! Vždyť žádám tak málo! Jednu jedinou pusu! (potom klidně i víc, to jako nic neříkám)

Ano, jsem neléčitelný Ladynoir shipper😍

Co si myslíte o nové epizodě?

Dance? [Book 2] Kde žijí příběhy. Začni objevovat