|6|

698 63 3
                                    

,,Nevím! Jít pryč. Cokoliv, abych tě nemusela vidět!" zakřičela jsem mu do obličeje a nevnímala jsem fakt, že mi horké slzy tečou po tvářích. ,,Když jsem si konečně přiznala, co k tobě cítím, tak jsi zmizel. A teď tě mám každý den vídat? Ne děkuju." otočila jsem se a chtěla odejít, ale zabránil mi v tom. ,,Pusť mě Agreste!" pustil mě a chytil se za místo, kde je srdce. ,,To bolí, když jsi se po tom všem zase vrátila k mému příjmení." odfrkla jsem si a nevěřícně se na něj podívala. ,,Teď najednou děláš, že ti na mě záleželo."

,,Záleželo! A záleží, nech mě ti to aspoň vysvětlit." mlčela jsem, což pochopil jako povolení. Povzdechl si a sedl si k baru. Následovala jsem ho a sedla si vedle něj. ,,Po soutěži jsem si konečně uvědomil, že jsem celou dobu patřil do špatné skupiny. Ale otec to nechtěl ani slyšet. Nazval mě zklamáním a zrádcem a plno dalších věcí. Mě to ale bylo jedno. Bolelo mě to, ale musel jsem odejít. Bolelo mě, že musím odejít od tebe. Našel jsem tuhle skupinu a řekl jsem si, že to bude boží způsob jak na tebe zapomenout. Přijali mě a stali se mojí rodinou. Ale já na tebe pořád myslel, nemohl jsem tě dostat z hlavy. Sledoval jsem tě, jinak ten den jsi mě pořádně prohnala. A když jsem zjistil, že tu bude soutěž, tak kdo myslíš že ti hodil ten plakát na hlavu? Potřebuju tě." vzal si moje ruce do svých dlaní. Já mu je ale rychle vytrhla.

,,Já tebe už ale ne." řekla jsem a sklopila pohled dolů. ,,To nedáš šanci aspoň téhle skupině? Když jsi se sem už dostala." rozmáchl rukama všude kolem a udělal na mě ten kočičí kukuč, který je absolutně neodolatelný. Vím o co se snaží, ale nebudu to dávat najevo. ,,Fajn. Ale nic na mě nezkoušej." povzdechla jsem si a on se rozzáříl jak sluníčko. Vyskočil ze židle a táhl mě zpátky dolů. ,,Tak už jste si to vyříkali?" řekl otráveně Plagg a Tikki jen protočila oči.

Za pár týdnů se tu koná soutěž a my se na ni musíme začít připravovat. Začali jsme se rozdělovat do párů. Adrien chtěl být se mnou, zbytek ale rozhodl, že to bude náhoda. Matt netančí, jen skládá choreografie. Já jsem skončila s Hope, Adrien s Lilou, a Candy s Bryanem. Přišlo mi, že se Adrien snažil před Lilou schovat do své kapuce ještě víc, než už je. To ale nejde. Prý každá skupina může přihlásit vždy jen jeden pár, takže nakonec vyberem nejlepší. Šly jsme si s Hope vybrat hudbu. Vybrali jsme Stay a začali jsme to skládat. ,,Zaměřila bych se spíš na synchronizaci než na nějaký triky, kolikrát ti to hodí i víc bodů a do týhle písničky se to mnohem víc hodí." usmála se na mě a já přikývla. Začali jsme tančit, každá jsme navrhovali jak pokračovat nebo co tam přidat.

,,Hele co mezi vámi je?" zeptala se Hope a já ji dala nechápavý výraz. Pokynula hlavou k Adrienovi, který hned jak si všiml že se na něj koukám, trhl pohledem jinam. ,,Spíš bylo." povzdechla jsem si a sedla si na lavičku. Hope si sedla vedle a přisunula se blíž, podepřela si hlavu a sledovala mě. ,,Bylo a je to složitý...-"
,,Máme plno času." utnula mě a já se zasmála. ,,Zítra mám školu." to zařídíme. Tahle holka mě nenechá se z toho vykroutit.

Povzdechla jsem si a začala vyprávět. ,,Na mojí bývalé škole byly dvě skupiny, Rebelové a Šlechtici. Moc jsme se nemuseli a tak se pořádala výměna. Jeden místo jednoho. Adrien byl Šlechtic a přestoupil k nám místo mého bývalého kluka, se kterým jsem to potom skončila. Adrien se do mě zakoukal. Já si to nechtěla přiznat, ale postupem času jsem mu tu lásku začala oplácet. A pak byla soutěž, kde se objevil Thomas, teda jeden blbeček, kterej je pro tenhle příběh úplně nepodstatnej. A po té soutěži Adrien prostě zmizel, nechal mě s mými city samotnou. A teď ho mám vídat každý den?" rozhodila jsem rukama a Hope mě objala.

,,To jsem netušila, to je od něj pěkně hnusný. Od té doby, co sem přišel, se nikomu z nás neotevřel, co se týče jeho soukromého života."

,,Hej holky! Tak co?" zeptal se Matt a my se rychle postavily. Zatančily jsme mu naši sestavu. Matt jen přikyvoval a něco nám malinko vylepšil. ,,Upřímně máte šanci. Je to mezi námi, ale ta Lila je úplně neschopná. Nechápu, jak ji sem mohli vzít. A že na ni má Adrien ještě nervy." pošeptal nám Matt a já zpoza něj vykoukla na Adriena, který se držel za spánky a Lila před ním mlela a mlela a mlela....

,,Neboj, taky se mi nelíbí." zasmála jsem se a oni se ke mně přidali. ,,Ale ty se mi líbíš." řekl Matt a zakmital obočím. ,,Zpomal tygře." řekla jsem a odstrčila ho dál. ,,Co je? Myslím to čistě z přátelského hlediska, já tady holku mám." řekl a přitáhl si Hope k sobě. ,,Ou to jsem nevěděla, jste spolu sladcí." usmála jsem se na ně.

,,Hele já už asi půjdu, zítra mám školu, ale odpoledne se určitě stavím." řekla jsem směrem ke všem a šla ke shodům. ,,Budem tu." usmála se na mě Candy a zamávali mi. Tohle bude ještě zajímavá parta.

Ahojte!
Nová kapitolka k novému roku😊
Přeji vám hlavně zdraví, štěstí, hodně lásky, úspěchů a smíchu.❤️ děkuji vám všem že jste tu se mnou.

Uvidíme se u další kapitoly😘

Dance? [Book 2] Kde žijí příběhy. Začni objevovat