Utanç Verici

16.1K 529 1.6K
                                    

İyi okumalar

İki hafta geçtiğinde ben ve Louis hala doğa üstü sikişmemize devam ediyorduk. Daha doğrusu çok daha muhteşem bir şekilde çünkü artık daha fazla kontrolü ele almasına izin veriyordum. Çünkü işkenceyi seviyorum.

Bu 15 günde beni en az 4 kere sürmüştü, ilki salonda birlikte film izledikten sonra üstüme çıkıp beni delice öpmesiyle sonuçlandı. İki kere onun yatağında, zevkten ayak parmaklarım kıvrılmıştı ve o gün muhteşem görünüyordu. Ve sonuncusu da koridorda yerdeydi çünkü odaya yetişememiştik. Dizleri yaralanmıştı ama çok güzeldi. Her seferinde boynumu öpüp emerek işaret bıraktığında veya bazen bırakmadığında bile çok iyi hissettiriyordu. İçine bastırmama izin veriyordu ama ben pek yapmamıştım çünkü bizi sona tek başına Louis'nin ulaştıracağını bilmek daha iyi hissettiriyordu.

Bunun ile ilgili bir şeyler yapmam gerekiyordu. Bu günlerde yaptığı her şeyi izler olmuştum. Yemek yemesi, cips yedikten sonra parmaklarını yalaması. Niall'ın iğrenç şakalarına gülerken burnunu kırıştırması. Futboldan ve kendi takımından bahsetme şekli. Söylediğim bir şeye güldüğünde kalbim eriyordu. Dalıp gittiğinde gözlerinin güzelliği, ne düşündüğünü hep merak ediyordum.

Birini bulmam gerek. Çok uzun zaman oldu. Louis'ye çok bağlandım.

Eve öperek sarışın yeşil gözlü bir kız getirdim ama hiçbir şey hissedemiyordum. Kız zevk alıyor gibi görünse de ben sıkıntı çekiyordum.

Onu odama getirdiğimde sabırsızlıkla inledi. Penisim görünmüyordu bile. Hadi ama. Bunu yapabileceğimi kendime kanıtlamam gerek.

"Benimle sürekli oyun olarak kavga etmek istemeye devam edersen Niall, insanlar senin benim içim eşcinsel olduğunu düşünecek." Louis'nin sesi duvarın öbür tarafından geldi. Belli ki telefonla konuşuyordu, Niall ile bunu haftada en az bir kere yapıyorlardı.

Kahkaha attığında kalbim tekledi. Sikeyim. Dikkatini kıza ver. Kız ateşli. Evet.

Louis kadar değil ama.

"Oh, bilmiyorum " Louis kıkırdadı. "Ama seksi vücuduma dokunmayı seviyorsun Niall. Emin misin?"

Sus artık Louis. Bunu yapabilmem gerekiyor. Burada bir şey olmuyor. Aşağıda hiçbir şey hareketlenmiyor.

"Güreş takımı?" yüksek sesle güldü. "Niall ne dediğinin farkında mısın?"

Sikeyim seni Niall. Onu bu şekilde güldürmeyi bırak.

"Kabul etmiyorum." diye devam etti. "Berbat bir fikre benziyor."

Louis hakkında düşün, sertleşmek için bir şeyler yap çünkü bu utanç verici.

"Seni kırmadım Niall, rol yapmayı kes. Biz asla güreşçi olmayacağız"

Bu işe yaramıyor. Kız yeterince güzel öpmüyor ve bu beni geri çekiyor.

"Çünkü bir güreşçi olmak için bir kulübe katılmayacağım, ve işimi seviyorum." dedi Niall'a.

Kızı geri göndermek zorundayım.

"Tamam, Niall. Sen ne dersen o." güldü.

Bu çok rezil.

"Bu çok kaba bir kelime Ni, Bunu söyleyemezsin."

Geri çekildim.

"Üzgünüm", geri bir adım attım. "bu bende işe yaramıyor."

Kız alınmış görünüyordu, ani bir saldırıya karşı kendimi savunmaya hazırladım.

"Buna nasıl cesaret edersin!" diye bağırdı Louis.

"Ciddi misin?" diyerek sinirle elbisesini aldı. "Beni buraya getirdin ve şimdi de bende işe yaramıyor mu diyorsun? Sana inanamıyorum"

''Kabaca söylememi istersen, evet sikişiyorum. Ve hayır. Sana detay vermek istemiyorum. Masum İrlandalı zihnini kirletmeyeceğim, Niall.'' Louis böyle cevap verince biraz sinirlendim.

Şu anda bu durumda olmamın sebebi sen ve bu sikişme.

''Kendini becer.'' kız bana bağırarak odadan çıktı.

Arkasından takip ettim çünkü özür dilemek veya bir şeyler yapmak istiyordum, fakat dış kapı yüzüme çarpıldığında bunun için çok geçti. Sinirle bağırarak kapıya yumruk attığımda acıyla elimi tuttum çünkü acımıştı.

''Tanrım. İyi misin?'' Louis benimle konuştuğunda ona yüzümü döndüm.

Sadece bokseriyle, uzun saçları kulağının ve boynunun etrafında kıvrılmış çok güzel görünüyordu. Penisim bir anda uyandığında çığlık atmak istedim çünkü, bunu neden 10 dakika önce yapmadın?!

''Sikeyim!'' diye kükreyerek üzerine yürüdüğümde kapıya doğru iyice geriledi.

Bunu sen yaptın. Sen bitireceksin.

Onu dudaklarına zarar vermek istercesine sertçe öptüm çünkü sikeyim seni.

Onu oradan çekerek ön kapıya sürükleyip kapıya bastırdım. Hiçbir şey söylemeden ayrıldığımda elimde kayganlaştırıcıyla geri döndüm. Korkmuş, kafası karışmış ve azmış görünüyordu, bu yeni bir yüz ifadesiydi ama sevmiştim.

Sikeyim seni.

Bir anda bokserini indirip sertçe onu açmaya başlayıp bir yandan öperken beni sadece kabul etmesini hala çok seviyordum. Vücudunun verdiği tepkiyi çok seviyordum. Benim için çıkardığı seslere tapıyordum. Elimi son bir aydır çok fazla seks yaptığımızdan dolayı oluşan karın kaslarına götürerek sıktım.

Yeterince açıldığında, kotumun fermuarını açıp diz hizama indirdikten sonra onu kaba bir şekilde kapıya ittirdim. Bacakları her zamanki gibi başımı döndürürcesine açılmıştı, ama belli etmemeye çalışıyordum. Penisimi içine ittirdiğimde çığlık attı ama umursamayıp sert ve acımasız bir ritimle başladığımda parmakları sertçe omzumu kavradı.

Beni sertleştirebilen tek kişi olduğun için sikeyim seni. Bu kadar çekici olduğun için sikeyim seni. Her zaman siktiğimin çok güzel olduğun için sikeyim seni. Ve beni kendine aşık ettiğin için sikeyim seni.

Agresifçe çenesini, dudaklarını, boynunu ısırdım, ıslak siyah saçlarından çektim ama tek verdiği karşılık sırtını yay gibi germek oldu. Nefesimi kesmeyi bırak. Bu sinir bozucu.

Sertçe gelirken yine çok güzel görünüyordu. Menisini elimle ağzına verdim çünkü onu mahvetmek istiyordum. Parmaklarımı bir sürtük gibi yaladı, zaten öyleydi, bunun yaparken inledi çünkü hala hassastı. Ama umrumda değildi. Sikeyim sadece kabul et.

Seni mahvedeceğim, çünkü sende beni mahvediyorsun.

O kadar sert geldim ki neredeyse yere yıkılıyordum, çünkü çok iyiydi. Her zaman çok iyiydi.

Sikeyim seni.

İçinden çıkıp onu yere bırakarak pantolonumu giyip odama yürüdüm. Bunu aslında  asla yapmazdım. Ona çok değer veriyordum. Koşarak geri dönüp bu kadar soğuk davrandığım için özür dilemek istiyordum, ama yapamadım.

Beni çok çabuk sertleştirdi.

Friends With BenefitsWhere stories live. Discover now