Awww!

165 12 0
                                    

Ráno v osm hodin už všichni čekali u svého hotelu s dalšími asi dvaceti lidmi, kteří čekali jako ostatní na průvodce. Z toho ticha najednou Eliška vyhrkla větu:

"Lidi? Taky vám to připomíná Berlín?" V tu chvíli se na sebe Adél s Andym podívali. Vždy, když se začne mluvit o Berlíně, Adél si vzpomene na tu noc s Andym. Sice to byla nezapomenutelná noc, ale Mikey je Mikey. Byl tu průvodce a Adél překvapilo, kdo to byl. Byl to pan Ájtý aka Tomáš. V Adél hrklo, protože s ním měla jít na ten ples. Proto Mikeyho chytla za ruku. Ten se jen ohlédl na ní a usmál se. 

Kluci byli Prahou hrozně uneseni. Hrozně se jim Praha líbila. Když ale procházeli okolo orloje, zastavili je nějaké asi patnáctileté holky.

"Ahoj kluci, my jsme vaše největší fanynky na světě a chtěly bychom se s vámi vyfotit!" Začaly hned křičet každá přes sebe. Adél s Eliškou se na sebe jen podívaly a usmály se. Mikey tedy s donucením pustil ruku Adél a šel se fotit. Mikey se postavil vedle docela pohledné vysoké blondýnky. Ta mu hned dala ruku kolem pasu. Mačkala se k němu, jak kdyby byl její. Když se dofotili, Mikey se už hrnul ke své Adélce. Hned, co byl u ní, dal ji pusu na čelo. Holky, které pořád neodešly, si toho hned všimly a hned se zajímaly.

"To jsou vaše holky?" Zeptala se ta pohledná blondýnka.

"Ano, Adél je moje přítelkyně," usmál se na ni Mikey. Blondýna hodila na Adél jen nepřející pohled.

"A co tahle?" Ukázala na Elišku.

"Ta je zas moje!" Řekla rázně Adél a vzala jí za ramena. Ta se na ní jen usmála. Holky, které si říkaly největší fanynky na světě, konečně odešly. Proto se kluci s Adél a Eliškou znovu připojili k ostatním. 

Mikey a Adél sice šli ruka v ruce, ale pořád se bavili s ostatními. 

"Hele, ale fakt vám to spolu sluší!" Ohlédl se na Mikeyho s Adél Brooklyn.

"Joo, Brook má pravdu. Jste takovej náš cute pár!" Doplnil ho Rye.

"Jsem ráda, že jsi s Mikeym," pošeptala Eliška Adél do ucha. Ta se jen usmála.

"Děkujeme moc!" Poděkoval Mikey a hned políbil Adél.

"Awww!" Udělaly všichni společně. 

Celou prohlídku zakončili v Mekáči. Už to bylo skoro jejich tradicí, když bydleli ještě v Berlíně. Všichni si objednali to stejné: cheeseburger, hranolky a kolu. Celý den kluci nic netočili. Vzpomněli si na to až v Mekáči, proto vytáhli kameru a začali dělat blbosti a u toho se natáčeli. Typická skupina RoadTripTV. Poslední dobou jsou ve vlozích nebo na instastories jen Eliška a Adél. Roadies si už toho začínají všímat a ptát se, kdo to je. 

Dneska byli všichni hrozně unavený. Celý den jen chodili, chodili a chodili. Proto když přišli na pokoje, jen se svalili na postele a usnuli.

Vášnivá noc v Berlíně - CZ (RoadTripTV)Onde histórias criam vida. Descubra agora