×43×

861 66 0
                                    

Το να βρίσκεις έναν άνθρωπο που να σου εμπνέει δύναμη, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση ίσως είναι συνηθισμένο. Ίσως και όχι.

Το να βρίσκεις έναν άνθρωπο που να θέλεις να τα δώσεις όλα, τη ψυχή σου και κάθε σκέψη ίσως είναι γνωστό σε κάποιους. Τότε πιστεύω υπάρχει λύτρωση.

Εγώ τον βρήκα.

Μπορεί να μην έχει περάσει αρκετός καιρός μα δεν πιστεύω ότι χρειάζεται χρόνος για να νιώσεις, όταν νιώθεις αληθινά, βαθιά όλα είναι εύκολα και δεν έχει σημασία ο χρόνος.

Τον κοιτούσα, τον παρακολουθούσα πως χάζευε τη θάλασσα, πως χάζευε τον ουρανό κι ύστερα έμενα. Στον τελευταίο προορισμό έριχνε και ένα χαμόγελο.

Σ'αγαπάω, του ψιθύρισα, και εγώ πολύ, απάντησε.

Είχα να αντικρίσω τα μάτια του, να νιώσω τα χέρια του γύρω μου, να νιώσω το βλέμμα του πάνω μου, να γελάσω με τις εκφράσεις του 2 μήνες.

Κάθε μέρα ήταν μια ακόμη μικρή καταστροφή, μα γλυκιά η καταστροφή μου για χάρη σου μάτια μου.

Μου έλειπε, είχα κενό μέσα μου, το οποίο προσπαθούσα να καλύψω μα ήμουν σαν μικρό παιδί. Είχα τη πληγή μου, όταν όλοι προσπαθούσαν να κάνουν κάτι για να μου κλείσει ή να μου περάσει και την έβλεπα ξανά και ξανά ανοιχτή έκλαιγα. Ίσως από φόβο, μπορεί και από επιθυμία. Ήξερα μόνο ότι μου έλειπε.

Τα φιλιά του είναι τέχνη. Ο τρόπος που κινείται, ο τρόπος που εκδηλώνει αυτά που νιώθει μέσα από αυτό είναι τέχνη. Άλλοτε απαλές πινελιές και άλλοτε έντονες, τόσο έντονες που φαίνονται από μακριά. Και αν θέλει γίνομαι καμβάς. Αλλά όταν θα είμαι ο καμβάς του θα είμαι ατελείωτος, δεν θα θέλω να τελειώσω πότε. Ακόμα και αν κάποια στιγμή κουραστεί να ζωγραφίζει θα συνεχίζω να υπάρχω και να ζητώ τις πινελιές του αλλά θα είμαι ένας κενός καμβάς. Κι αν κάποια στιγμή γυρίσει απλά θα αφήσουμε τον κενό καμβά απείραχτο, έτσι, για να θυμάμαι πως είμαι χωρίς εκείνον κι ύστερα ας συνεχίσει τη τέχνη του στον υπόλοιπο.

Μπορεί να χρειαστεί να είμαι η μούσα του. Κάποια πρέπει να τον εμπνέει.

ΌΛΑ ΕΔΩ, ΣΕ ΜΕΝΑ.

Όλα σε μένα θέλω να τα βρει. Δεν θέλω να ψάξει αλλού για μούσα.

Βαθιά η ζημιά σου μάτια μου.

Σ'αγαπάω.

𝐐𝐮𝐨𝐭𝐞𝐬 [✔️]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα