🙈Seznámení s JB & AG🙈

106 2 1
                                    

Ariana:

Jmenuju se Ariana Grande. Je mi 14 let. Do dětského domova jsem se dostala tak, že oba mí rodiče zahynuly při autonehodě. V dětském domově mám nejlepší kamarádku Bett a jsem a ní na pokoji. Pracovníci jsou tady velmi milí. Dovolí nám koukat na televizi kdy chceme a nosí nám např. Sladkosti a čokolády někdy i Coca-Colu. S Bett jsme pořád spolu a hrajeme si různé hry. Často chodíme ven a jednou týdně nás pouští do města např. Na nějaké dobré jídlo a zmrzlinu.
S Bett jsme stejně staré, takže si moc rozumíme a pořád máme společné téma.
Tohle jsem já:

Tohle jsem já:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Justin:

Jmenuju se Justin Bieber. Je mi 19 let. Jsem Mafián. Můj otec je taky Mafián a já se do toho zapletl celkem náhodou. Dnes jsem zaplatil jedné rodině aby u nich byla dva týdny jedna holka z děcáku, která potom bude u mě. Moje minulá hračka Ella odešla nedávno, protože jí bylo 18. Tahle děvka bude můj otrok čtyři roky. Mám ji stejně jenom na důležité obchodní schůzky a večírky. Kvůli ní si přijdu na pěkný balík. Jsem velitel největšího gangu v LA. Jde po mě hodně lidí proto, všude nosím zbraň. Už mě málem zabili, ale nakonec jsem jim utekl. Sám jsem zabil už asi 20 lidí.
Tohle jsem já:

Tohle jsem já:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jan 12, 2018 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Mafia/JB & AG JarianaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang