1.0

691 42 45
                                    

Merhaba! 

Yorum ve vote yaparak destek olmayı unutmayııın! ♥

Bölüm şarkısı; 

Bol keyifli okumalar!

🍃

Seviyorum, hem de senin anlayamayacağın kadar. Hani o sonbahar akşamlarında çiselenen yağmurun narin sesi olur ya, o denli mırıldanıyorum ismini sokaklara.  

" Şu kafeden çıkan Eymen değil mi?"  

 Alev'in kurduğu cümle istemsizce kendimi sıkmama sebep oldu. Hangi egemenden bahsediyordu. Bana mesaja atan egemen olamazdı değil mi ? Alev onu nereden tanısın ki. Ama o alevi tanıyordu. Bahsettiği egemenin bana mesaj atan egemen olma olasılığı çok tedirgin ediyordu beni. O egemen olsa ve birden buraya gelse kalpten giderdim herhalde o kadar iltifatı eden insanla karşılaşmak çok utandırırdı beni.O olma olasılığını düşününce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Attığı mesajdan burada olduğunu anlamıştım. Alevi'de tanıyordu. Alev'in onu tanımaması için bir sebep yoktu.Aman dünyada bir tane mi egemen var.

Düşüncelerimi bölen sılanın meraklı sesi olmuştu. Başımı merakla kaldırıp Sıla'ya baktım.

"Hangi egemen?" sıla aklımdaki soruyu beni daha fazla bekletmeyerek sormuştu.

"Siz tanımazsınız. Babamın bir arkadaşının oğlu." Bu yeterli değildi. 

Sıla'da yetinmemiş olacak ki " Kaç yaşında bu egemen?" dedi. 

Alev meraklı bir şekilde cevap verdi " Siz ne yapacaksınız?"

" Merak ettik sadece" dedim umursamazca. 

Alev inanmış olacak ki " 10 yaşıında ki çocuğu mu merak ettiniz." dedi. İçime su serpmişti. İçime serpilen suyla eş zamanlı bir şekilde telefonumdan mesaj sesi gelmişti. Hızlıca mesajı açtım.

Bilinmeyen numara: Küçücük çocuğu ben sandığındaki halin çok komikti.

Elya: Hala burada mısın? 

Kısa bir süre bekledim ve etrefa çevirdim gözümü .

Bilinmeyen numara: Bilmem. 

Bilinmeyen numara:  Ama boşa belertme gözlerini öyle. Ben işimi riske atar mıyım sence? 

Elya: Baksam da görmem zaten tanımıyorum seni.

Etrafa bakmaya devam ediyordum. Çok kişi kalmamıştı. Yaşlı bir çift, liseli olduklarını belli eden bir grup ve ayrı ayrı masalarda oturan erkekler.Nasıl yapıyordu bunu? Ekrana bakmadan mı mesaj atıyordu? Meraktan ölmek üzereyim karşıma çıkmasını istemiyorum ama kim olduğunu bilmek istiyorum.Benden uzun zamandır hoşlanan bir erkek... Düşüncesi bile merak hissimi harekete geçiriyordu.

Bilinmeyen numara: Etrafa bakmayı keste konuşalım güzellik.  

Elya: Kim olduğunu bilmemi neden istemiyorsun?

Bilinmeyen numara: Eğer bilirsen kim olduğumu vereceğin tepkiden korkuyorum. Öğrenmeden konuşsan benle olmaz mı? Zamanla öğreneceksin zaten.

Elya: Ben seni tanımıyorum ama sen benim hakkımda ki her şeyde bilgilisin

Mesajı yazıp telefonu masaya bıraktım. Sılaya baktığımda oda aynı şeyi yaptı. Alev " Bana müsaade kliniğe gitmem lazım saat geç olmuş." dedi ve ayağa kalktı. Sıla " Bizde kalkalım mı?" diye sordu. Kafamla onayladım onu. " Siz gidin ben hesabı ödeyip geliyorum." dedi. Alevle birlikte çıkışa doğru yürüdük. 5-10 dakikaya kalmadan sıla geldi. Alev bizle vedalaşıp arabasına bindi. Sıla eve taksiyle gidecekti. Onla da vedalaşıp arabama bindim.

Kalbimin MimarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin