.2. Yeni Görev

59 7 34
                                    


'Yer altı dünyası deyince insanların aklına neden karanlık, eski, izbe yerler gelir ki?' Diye düşünceler arasında oldukça büyük evde ilerledi Luhan. Burayı seviyordu  onun ikinci evi gibiydi. Buradaki insanlarsa ailesi gibiydiler...

 Yer altı dünyasına dahildi. Bulunduğu ekip oldukça saygındı ve sözü geçiyordu. Yine de burda olmasının bir amacı vardı ve onu gerçekleştirdikten sonra bir daha asla bu dünyaya adımını atmayacaktı.

Salona girdiğinde etrafa göz gezdirdi.

Kai ve Chen bilardo oynuyorlardı. D.O koltukların önündeki masada elindeki tabletten yanında oturan Lay'e bir şeyler gösteriyordu.

Luhan'ın geldiğini gören Chen Kai'yi yenmek üzere olmasının zevkiyle bağırdı.

-"Luhan! Bize katıl ve Kai'yi nasıl yendiğimi gör!"

Kai de Luhan'ı gördüğünde ona göz kırpmıştı.

-"Gel ve Chen'in hayallerini nasıl yıktığımı izle Lu!"

Luhan başını iki yana salladı.:

-"Yine birini halletmem gerekiyor. Onun için geldim."

Sesle D.O ve Lay de Luhan'ı görmüştü.

-"Aradığın şey bende Lu." D.O kalp şeklindeki gülümsemesini sundu.

Lay ise endişeli görünüyordu:
-"Luhan bu adam öncekiler gibi değil belki de bu sefer reddetmelisin."

Luhan ona güven vermek istercesine gülümsedi.
-"Benim bir görevi reddettiğimi ne zaman gördünüz? Asla olmaz biraz araştırmayla -bu sırada D.o ya göz kırpmıştı- halledebilirim"

-"Endişelenme Lay-ah! Luhan her zaman halleder. Bugüne kadar hiç bir görevinde başarısız olmadı. Onun eline düşen hiç bir av kurtulamaz."

Chen geçmiş zamanları da göz önünde bulundurarak söylemişti. Haklıydı da. Luhan her görevinde başarılıydı. Bu yüzden zenginler ve hatta bazen mafyalar ona iş veriyorlardı.

 Gruptaki herkes zengin insanlardan hatta bazı mafyalardan onlara katılması için teklif alıyordu. Ama hiç birinin bu küçük ekibi bozmaya niyeti yoktu.

D.O:
-"O halde ben seni bilgilendireyim Luhan."

....

Luhan elindeki silahı temizledi. Üzerindeki kanlı kıyafetlerden kurtuldu. Kıyafetlerin ve evin her yerine boşalttığı benzine elindeki yanmış kibriti attıktan sonra yerdeki cesete boş bir bakış atıp evden kimsenin dikkatini çekmeden ve kendinden bir ipucu bırakmadan çıktı. Zaten polisler tamamen küle dönmüş bir evden hiç bir şey bulamazlardı.

Gönderilen: D.O

[Görev tamamlandı.]

...İki saat sonra...

'Tanrım çok yorgunum.' Luhan evine giderken iç geçirdi. Bu aralar çok fazla yorulduğunu hissediyordu. 'Bir tatili hak ediyorum.'

Telefonundan gelen kedi miyavlamasına benzer mesaj sesiyle olduğu yerde sıçradı. ' Whatsapp bildirim sesini Jongin'e seçtirmem bir hataydı.' derin bir nefes verdi 'Bildirim sesini değiştirmeyi unutmamalıyım.' Bildirim panelinden kimin mesaj attığına baktı.

KaraJongin : Luhannie~

LuHanie~ : Jongin? Bir sorun mu var?

KaraJongin :  Yardımına ihtiyacım var...

Luhan'ın eli ayağı birbirine dolandı. Korku hızla bedenine yayılmıştı. ' Hayır hayır hayır hayır hayır seni de kaybedemem! ' Hemen Jongin'i aradı mesaj atarak zaman kaybedemezdi. Jongin yaralanmış olabilirdi. Elleri titreye titreye telefonu kulağına götürdü.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jan 01, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Şah MatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu