SEGONA GUERRA SAGRADA.

3 1 0
                                    

Estava el Déu Suprem, Su Terencineza, parlant sobre el poder de la Màgia Obscura i com la va crear, quan el Messies Asma, amb un atac de cels, es rebel·la i diu que l'havia creat ell. Su Terencineza, pacient, respon que l'havia creat ell, al crear l'univers pegant una bufetada al res. Asma amb un altre atac diu que tot això ho havia creat ell. En eixe moment, el Pitof, seguidor del Messies, diu que el Asma tenia raó i que Su Terencineza no; en eixe mateix moment i sense dubtar-ho ni un segon Joan (el fill del Gran Calb), seguidor original de Su Terencineza, diu al Pitof que estava equivocat i que si continuava aixina se li anava a tornar a considerar un traïdor. El Pitof se'n va i el Messies es calla, no tornant a parlar. A l'hora de acomiadar-se no els diu res i se'n va calent i enrabiat.

Al dia següent de la rebel·lió del Messies, el Asma va fer amb Su Terencineza com que no passava res, parlant amb ell, però, quan Joan li va voler parlar, el Messies li va atacar i li va acusar d'haver inventat la història de la creació. Joan, indignat per el que havia dit, li va declarar la guerra. Ells dos es van enviar diversos atacs i Su Terencineza va tindre que aturar-los. Més tard, Joan va dir a Su Terencineza que el Asma continuava enrabiat, zelós i li atacava per dir i escriure la veritat. Su Terencineza li va dir que tenia raó i, després, Joan i el Messies van firmar un tractat de guerra, Així és com es va iniciar la Segona Guerra Sagrada.

Durant un temps, Joan i Asma es van llançar diversos atacs en diferents moments. La guerra continuava fins que, un dia, Su Terencineza la va aturar, separant a Joan i Asma. Després va parlar amb ells per separat, i va fer que els dos firmaren el fi de la Segona Guerra Sagrada.

L'Autèntica Història de TotWhere stories live. Discover now