Szilveszteri kihívás

56 1 0
                                    

Sziasztok! Remélem kellemesen telt a karácsonyotok és azt találtátok a fa alatt amit szerettetek volna. Nos kaptam egy ilyen díjat és nagyon szépen köszi @emmaxxxth !! Nos akkor :

A feladatok:

Mi a kedvenc...

*állatod

*ünneped

*sportod

*emojid

*színed

*plüssöd

*hobbid

*sorozatod

*tantárgyad

*emléked (akár egy történet, akár egy kézzel fogható tárgy)

*ruhadarabod

+ Rakj be egy olyan bulis vagy báli ruha képet a netről ami a kedvenc színedben pompázik és szívesen felpróbálnád.

Szabályok:

1. Válaszolnod kell a fönt megemlített kérdésekre.

2. Ha tudod, rakj hozzájuk képeket.

3. Próbálj meg egy kedvenc dolgot hozzárakni a listához! (Azt utána te döntöd el, hogy megválaszolod-e vagy sem.) A listát a kiegészített cuccal küldd tovább! (Ha már komolyan nem jut eszedbe semmi, akkor nem muszáj újat rakni hozzá.)

4. Küldd tovább minél több embernek a feladatot (a kiegészített listával együtt) egészen 30-áig.

5. Csak Szilveszter napján rakhatod ki a megválaszolt kérdéseket! (Nem ér, hogyha az előtte lévő nap piszkozatban megcsinálod :P)

6. Ez csak mellékes,  de talán jobban telik a virrasztás éjfélig, ha a közben csinálod meg ezt a feladatot. (Nem, muszáj, délelőtt is túleshetsz rajta.)

7. Ha valaki kétszer kapja meg a díjat nyilván nem kell még egyszer megcsinálni ugyan azt, csak a kiegészített kérdésre kell még válaszolnia.

Éééééss... Igen. Vivien megint szokásához híven nem tud időben megcsinálni semmit, így ezt a kis díjat BÁRKI akinek kedve van hozzá nyugodtan megcsinálhatja. Tudom, tudom béna vagyok (voltam és leszek) és sajnálom. Remélem nektek is jól telik a szünet. További kellemes pihenést kívánok és élvezzétek ki 2017 megmaradt óráit! :)

A balerina     //BEFEJEZETT//Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora