Chapter 85

7.1K 369 30
                                    

# Acest capitol conține scene perverse.

“ D-de ce ești aici? “ șoptesc, închizând ușa în urma mea, încercând să fac din această întrebare una simplă, nu un reproș. Pentru că, la dracu, mă bucur atât de mult că e aici și jur că, dacă ar fii după mine, nu l-aș mai lăsa să plece niciodată.

“ Dă dracului tot ce am spus ieri, Jess. Știu că asta va suna egoist dar te iubesc prea mult ca să îți dau drumul, ca să te las să pleci încă odată de lângă mine. “ spune, punând accent pe absolut fiecare cuvânt și se ridică cu repeziciune de pe pat, într-o clipită ajungând în fața mea.

Își pune mâna în jurul taliei mele și îmi apropie corpul de al său, lipindu-l, formând parcă o singură ființă, fără să fie niciun gol între noi. Încerc să spun ceva dar toate cuvintele îmi pier atunci când mă pierd în ochii săi albaștrii și parcă toate gândurile încetează, la fel și controlul asupra acțiunilor mele. Îmi duc în secunda următoare mâinile în părul său, răvășindu-l, timp în care buzele noastre se unesc, fiind rezultatul unei dorințe care parcă a stat ascunsă până acum, care a așteptat să iasă la suprafață. Mă mușcă de buza inferioară și scot un geamăt înfundat, închizând ochii strâns în timp ce limba sa pătrunde în gura mea, începând să exploreze absolut fiecare colțișor. Limbile noastre se unesc apoi, masându-se una pe cealaltă haotic, iar degetele mele își fac loc la gulerul tricoului său, strângând materialul cu putere între acestea.

Îmi las capul pe spate și limba acestuia îmi părăsește gura, buzele sale moi și fine continuând să lase mici săruturi în colțul gurii, presându-le apoi pe bărbie, încercând parcă să nu irosească absolut niciun centimetru din pielea mea. Mușchii mi se încordează, consecință a atingerilor sale și respirația îmi este dereglată, câte un geamăt înfundat ieșind din când în când pe buzele mele. Geaca mea este acum pe jos, tricoul alăturândui-se în doar câteva momente, clipe după Niall înlăturându-și tricoul cu mare repeziciune. Își continuă apoi șirul săruturilor, ajungând până la linia gâtului și apoi pe piept, fiind extrem de atent dar în același timp extrem de nerăbdător, punând atât de multă pasiune în acțiunile sale încât corpul mi se electrizează permanent. 

“ Mi-a fost atât de dor de tine, iubire. “ îmi șoptește, încolăcindu-și ambele mâini în jurul taliei mele iar în următoarea secundă picioarele mele părăsesc podeaua, spatele acum gol făcând contact cu materialul fin de pe pat. Îmi duc mâna stângă în jurul gâtului său și cealaltă o plasez pe obrazul său fierbinte, mângâindu-l ușor cu degetul cel mare. Blondul își lipește fruntea de a mea și urmează un moment de liniște, moment în care am impresia că doar bătăile inimilor noastre se pot auzi în mica încăpere.

În următoarele clipe Niall scapă de pantalonii cu care era îmbrăcat, rămânând doar în boxerii săi negrii și îi pot vedea umflătura din pantaloni devenind din ce în ce mai proeminentă, ducându-mă cu gândul la fel și fel de scenarii.

“ Îți place ce vezi? “ îmi șoptește din nou, în ureche și lasă un sărut umed după aceasta, mușcând o mică părticică de piele, făcându-mă să închid ochii strâns și să îmi mușc buza pentru a împiedica orice alt sunet să iasă. Imediat după simt cum mâinile sale se plimbă pe abdomenul meu, trasând linii fine în timp ce buzele lucrează separat, sărutându-l, iar în final îi pot simți degetele jucându-se cu fermoarul pantalonilor, având un rânjet discret pe față. Iau o gură mare de aer în piept și continui să mă uit în ochii săi, culoarea albastră a irisului schimbându-se treptat într-o nuanță mai închisă care îi dă un aspect misterios.

Îmi îndepărtează cu mare ușurință pantalonii, rămânând amândoi doar în lenjeria intimă și închide din nou spațiul dintre noi, lăsându-și corpul să cadă peste al meu, sprijinindu-se doar în coate. 

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum