Nota autorului.

6.1K 308 28
                                    

CARTEA A 2-A---> http://www.wattpad.com/story/19523818-hidden-truth-2

Okay, nu am nici cea mai mică idee cu ce aș putea începe. Cu începutul, presupun, dar e așa de greu, jur.

Păi, în în primul rând, aș vrea să vă mulțumesc (pentru că voi sunteți cei mai importanți pentru mine) pentru faptul că în tot acest timp ați fost alături de mine, mi-ați făcut zilele mai frumoase cu fiecare cuvânt pe care mi l-ați adresat și am fost extrem de surprinsă că...tot ceea ce am scris a fost pe placul vostru. Mulțumesc încă odată pentru tot timpul pierdut pentru a citi fiecare capitol, pentru fiecare vot dat, pentru faptul că v-ați implicat emoțional la fel de mul cum m-am implicat și eu. Mă simt norocoasă că mi-am făcut atât de mulți prieteni, mă simt norocoasă că sunt apreciată (sincer, încă nu îmi vine să cred). Poate sunt prea sentimentală, sau exagerez, dar nu știu, simt pur și simplu nevoia să vă mulțumesc. Înseamnați enorm de mult pentru mine și, poate nu o să vă vină să credeți, dar sunteți printre singurele persoane care m-au făcut să mă simt vreodată în acest fel.

Okay, acum că am terminat cu mulțumirile, simt nevoia să îmi cer scuze pentru că, probabil uneori capitolele pe care le-am scris nu au fost atât de bune, nu s-au ridicat la așteptările voastre. Nu am de gând să mă plâng pentru că nici măcar nu eu eram mulțumită absolut deloc câteodată, mai ales că începutul cărții l-am scris în perioada în care am intrat la liceu și a fost puțin...mai greu pentru mine să mă acomodez cu noii colegi, cu profesorii, cu toată această experiență. Știu că nu e o scuză, dar cu toate astea sper că nu au fost chiar atât de rele iar alte capitole au compensat față de cele extrem de plictisitoare.

Acum, pentru cei care nu au aflat încă, am să continui această carte, continuarea numindu-se Hidden Truth 2 (puteți găsi cartea pe profilul meu). Am planuri mari cu toată desfășurarea acțiunii, am foarte multe idei și acum, că am trecut deja prin experiența primei cărți sper să reușesc să fac capitolele mult mai lungi și sper ca acțiunea să fie mult mai complexă, dramatică, palpitantă, cu mari întorsături de situație. Am să pun primul capitol curând deci fiți pe fază. x

Și nu în ultimul rând, voiam doar să vă spun că, dacă vreți să începeți vreodată o carte, dacă vă pasionează scrisul sau muzica sau un anumit sport etc. și vă e teamă că veți primi comentarii negative, critici excesive, sau vă e teamă că nu veți putea face față, trebuie măcar să încercați. Trebuie să lăsați toate temerile deoparte și să faceți exact ceea ce vă place, ceea ce vă face fericiți pentru că e un mod minunat de a vă face prieteni noi, sau de a vă perfecționa cu cât mai mult. E o ocazie minunată să vă puneți calitățile în valoare și e o șansă să vă demonstrați vouă înșivă ceea ce puteți. Întotdeauna vor fii comentarii negative dar cel mai bine ar fii să nu le luați în seamă, căci lumea continuă să vorbească și să vorbească, fără să se gândească măcar. Rezultatele vor veni pe măsură și, credeți-mă, vă veți simți minunat atunci când veți vedea că multe persoane vă vor aprecia munca.

Nu lăsați ca vorbele unor persoane să vă pună la pământ pentru că exact asta e ceea ce ele își doresc. Bucurați-vă de ceea ce aveți la moment actual și nu dați satisfacție nimănui prin a vă coborî la nivelul la care unele persoane au rămas, din păcate. Nu vă fie frică să vă spuneți vreodată părerea și să o susțineți chiar dacă cei din jurul vostru nu sunt de acord cu voi. Până la urmă fiecare e liber să creadă tot ce crede de cuviință că e corect, să aibă o opinie și să se facă auzit, chiar dacă există riscul să fie judecat.

Okay, cred că am terminat, nu puteam însă să închei fără să spun toate aceste lucruri. Știu că m-am abătut de la subiect dar nu puteam să țin pur și simplu în mine, nu când aripile multor persoane sunt tăiate fără să apuce să crească măcar. Nu suport atunci când societatea judecă sau pune etichete, dar am speranța că în viitor acest lucru se va schimba.

Revenind strict la scris, la carte, la acest minunat site, vreau să spun că vă iubesc mult și vă mulțumesc din suflet. Am să o spun încă odată, poate par prea sentimentală sau ciudată dar nu mă interesează, însemnați mult pentru mine și sunt extrem de norocoasă că am ales să fac parte din această familie minunată.

I love you so much! ♡ x

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum