Chapter 10

18.6K 698 31
                                    

Îmi duc mâinile la tâmple și închid ochii strâns, încercând să mă calmez. Pulsul îmi bate  nebunește, și nu pot să îmi dau seama dacă ceea ce văd este adevărat sau este din cauza alcoolului. Deschid ochii după câteva secunde și îmi dau seama că totul este real, că persoana din fața mea este Niall. Nu știu de ce mă comport așa, nici măcar nu știu de ce inima îmi bate puternic în piept, iar în stomacul meu s-a format un gol imens. Amenințările sale de săptămâna trecută mi se tot repetă în minte și nu știu ce mă neliniștește cel mai tare, faptul că el este aici sau faptul că a promis că o să mă facă să sufăr..

Corpurile noastre se află doar la câțiva centimetri distanță, astfel că îi pot simți respirația caldă bătând în obrajii mei. Mă privește atent, scanându-mă de sus în jos și își trece limba peste buza inferioară, umezind-o.

" Hei Jess. Ce coincidență că ne întâlnim din nou. " spune pe un ton jucăuș, total diferit față de tonul iritat de mai devreme.

" Oh, și arăți mult mai bine față de data trecută. " îmi șoptește la ureche si apoi se dă cu un pas în spate, ochii săi scanându-mi corpul de parcă m-ar dezbrăca din priviri.

" Ce cauți aici ? " reușesc într-un final să spun pe jumătate de gură. Atitudinea sa mă lasă rece, ba joacă pe durul, ca mai apoi să se schimbe în băiatul cuminte, băiatul inocent. Nici eu numai știu care este adevărata sa față, Niall este total schimbat față de copilărie...Copilăria. El a fost prietenul meu iar eu.. eu l-am trădat. Sentimentul de vinovăție începe din nou să mă invadeze, dar aleg să ignor, canalizându-mă pe.. furie.

" Ei, haide, doar nu credeai că aș rata petrecerea asta. Ar trebui să te obișnuiești cu mine prin preajmă, Jess. " spune și tresar atunci când aud cum îmi pronunță numele, clar și lent.

" Ce vrei de la mine, Niall ? " mă răstesc la el, sătulă de atitudinea sa. Nu știu de ce m-am enervat așa din senin, poate este vina alcoolului în mare parte, dar este așa schimbător și nu pot să îmi dau seama de ce tot se află prin preajma mea.

" Ce te face să crezi că vreau ceva de la tine ? " zice rânjind, arătându-și dinții.

" Știi ceva ? Las-o baltă. " spun aspru și mă întorc pe călcâie, vrând să plec cât mai repede din fața sa, dar fără succes. Mă prinde într-o secundă de încheietura mâinii, trăgându-mă lângă el.

" C-ce faci ? " mă bâlbâi, fiind surprinsă de acțiunile sale.

" Defapt, cred că aș avea nevoie de tine. Știi tu, de abia m-am întors în oraș, și tare aș vrea să îi revăd pe Zayn, Harry, Jaymi.. " începe să spună și încerc încă odată să mă îndepărtez din strânsoarea sa.

" Nu îți convine când îi rostesc numele, așa-i ? " îmi șoptește la ureche.

Aleg să tac, neștiind ce altceva să fac. Kate e de negăsit, la fel și Caroline, și chiar nu aș vrea să creez o scenă. Știu că după acele amenințări Niall nu glumește, și.. cred că aș avea de pierdut orice aș încerca să fac. Dar totuși nu îi voi face jocul așa de ușor, nu îi voi da dreptul să se simtă autoritar asupra mea. Nu mă sperie deloc, și trebuie să înțeleagă asta.

" Atunci ce mai așteptăm ? Hai să mergem să îi găsim pe Zayn și Harry. " spun încercând să par cât se poate de hotărâtă.

Niall deschide gura pentru a spune ceva, dar este întrerupt de cineva tușind din spatele său. Oh. Am fost atât de implicată în acest schimb de replici încât.. nu am observat că este însoțit. În spatele său sunt doi băieți.. unul destul de înalt, cu părul tuns cât de cât scurt  îmbrăcat cu niște pantaloni negrii, un tricou alb și o geacă de piele, iar celălalt puțin mai scund, având părul neordonat, pantaloni  și un tricou negru. Am putut să observ tatuaje pe brațele amândurora, nu în exces ce-i drept.  Iar apoi.. Niall. El este îmbrăcat cu niște pantaloni și tricou negru, o jachetă Varsity neagră cu mânecile din piele având în partea din stânga scris N cu alb.. și sneakersi albi. Mă găsesc holbându-mă pentru un moment la el, comparându-l cu Niall pe care îl știam eu. E schimbat enorm și nu arată chiar atât de rău, defapt nu arată rău deloc, spre deosebire de caracterul său...

Când mă trezesc din transă mă simt puțin penibil, el urmărindu-mă cu un rânjet în tot acest timp. Îmi mut privirea în altă parte, așteptând să văd ce urmează.

" Frate, nu ne prezinți ? " spune băiatul mai scund râzând, și instantaneu îmi pare rău că încă am rămas cu ei.

Niall îi privește și scoate un râset scurt, apoi se îndreaptă către mine.

" Jessica, ei sunt Liam și Louis. " spune și arată spre băiatul înalt, cu ochii căprui, respectiv către băiatul mai scund cu ochii albaștrii, dar o nuanță total diferită față de culoarea ochilor lui Niall.

" Liam, Louis, ea e Jessica. "

" Bine, acum că ne cunoaștem putem să mergem la Zayn și Harry ? " spun începând să îmi pierd răbdarea.

Tot în acesc moment încheieturile mele sunt eliberate și îi arunc lui Niall o privire rece, care nu face altceva decât să îl amuze. O iau în față, dar tot nu scap de acea presiune, simțindu-le privirile ațintite asupra mea. În acest moment îmi doresc să nu fi venit la petrecere.

Ne facem drum printre adolescenții care se distrează din plin, fiecare având câte un pahar de bere în mână. Cât despre mine, efectul alcoolului încă mai persistă, dar nu el este cauza principală durerii de cap, ci Niall și gașca lui misterioasă.

Ajungem aproape de sufragerie și trag aer adânc în piept. Nu știu cum vor reacționa Harry, Zayn, sau Caroline și Kate dacă sunt și ele aici la vederea lui Niall și sincer nici nu aș fi vrut să știu. 

Intru prima în cameră și simt cum mi se instalează un nod în gât. Kate stă lângă Zayn și pe fața ei apare un zâmbet când mă vede, iar Caroline stă undeva pe o altă canapea, lângă Harry și o altă fată din liceu, Emily.

" Priviți cine s-a decis să își facă apariția ! " spune Caroline și toți încep să râdă. Le afișez un zâmbet fals, pregătindu-mă pentru momentul ce va urma.

Zayn se pregătește și el să deschidă gura pentru a spune ceva, dar o închide imediat la loc îndată ce îl vede intrând pe Niall, urmat de Louis și Liam. Mă uit la toți cu o privire de ' Îmi pare rău, chiar nu e vina mea.. " dar aceștia sunt mult mai preocupați de prezența nou-veniților. Au format un O perfect cu buzele, fiind șocați pot spune.

" Oh, salut băieți. " spune Niall zâmbind ștrengar în colțul gurii.

" Niall ?! " exclamă Caroline și Kate în cor.

Simt că noaptea asta va fi lungă, și acesta este doar începutul...

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum