Chapter 36

14.8K 484 45
                                    

 “ Bun, am ajuns. “ zice oprind mașina chiar în fața unui loc ce pare a fi un club. În orice caz, este un loc dintr-o zonă în care nu am mai fost până acum și habar nu am ce fel de oameni sunt pe aici. Cobor din mașină fără să aștept să îmi deschidă portiera, fiind urmată de el. Într-o fracțiune de secundă ajunge în fața mea și își își pune mâna în dreptul umărului meu, blocându-mă să trec.

„ Să nu îndrăznești să te joci cu mine, Jess. “ șoptește aplecându-se ușor, mușcându-mă apoi de lobul urechii.

“ Știi doar că nu accept condiții de la nimeni. “

Îmi plasez mâna pe pieptul său, încercând să creez o oarecare distanță între noi, dar nu se mișcă din loc; rămâne ca o stană de piatră. Îl privesc timp de câteva secunde în ochi și corpul îmi este electrizat datorită privirii sale pătrunzătoare. Încerc să îmi dau seama ce este cu această schimbare a atitudinii sale, dar nu găsesc absolut niciun răspuns. Oricum nu ar trebui să mă mai mire nimic, Niall este întotdeauna plin de surprize.

Pe față îi apare un zâmbet ștrengăresc și în sfârșit se dă cu un pas în spate. Mă privește acum cu ochi jucăuși și își întinde mâna înspre mine, făcându-mi cu ochiul.

“ Deci…mergem? “

Îi întind mâna și degetele sale își fac loc printre degetele mele, umplând toate spațiile libere. Muzica se aude din ce în ce mai tare, la fel și zeci de voci amestecate, care se aud una peste cealaltă. Înghit în sec și încerc să împing orice gând rău în fundul minții.

Îmi dau seama că este un club privat atunci când Niall își spune numele celui de la intrare. Aceștia își dau mâna și se salută, semn că se cunosc de mai mult timp. Intrăm în sfârșit în club, unde este o atmosferă înăbușitoare. Predomină fumul de țigară, la fel și mirosul, iar muzica dată la maxim umple toate colțișoarele. Ne facem loc prin mulțime, timp în care Niall este salutat de cât mai multă lume. Habar nu am de unde cunoaște toate aceste persoane, și chiar dacă această întrebare este prezentă în gândul meu refuz să vorbesc cu Niall despre asta, știind că voi primi niște răspunsuri vagi.

Ajungem într-un loc mai retras iar privirea lui Niall își îndreaptă atenția către un grup de persoane, moment în care îmi dă drumul mâinii. Îl privesc nedumerită și mă uit apoi în direcția lor, direcție în care ne și îndreptăm. Reușesc să îi disting pe Liam și Louis la acea masă, alături de încă un băiat necunoscut mie și două fete. Înghit în sec și mă rog ca restul serii să decurgă bine pentru că încă de la prima întâlnire cu Liam și Louis aceștia nu mi-au făcut o impresie tocmai bună...

“ Niall, omule, credeam că numai ajungi! „ țipă Louis peste muzică în momentul în care ne zărește, sărind să dea mâna cu Niall. Se oprește apoi în fața mea parcă surprins să mă vadă, holbându-se pentru câteva secunde cu ochii mari.

“ Hei Jess. Nu știam că vii și tu. “ spune pe un ton puțin respingător. Mă blochez, neștiind ce să spun. Mă uit la Niall care îi aruncă o privire lui Louis puțin amenințătoare, acesta schimbându-și dispoziția.

“ Dar totuși mă bucur că ai venit, sper să te distrezi alături de noi. “ spune parcă influențat de privirea lui Niall și se așează la masă, continuându-și discuția de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Liam, spre deosebire de Louis, este mai primitor și mă salută, spunând că se bucură să mă vadă. Ne așezăm la masă, eu stând între Liam și Niall, iar lângă Niall stând una dintre fete, cea brunetă. Louis, cealaltă fată blondă și celălalt tip stau în fața noastră.

 Trec câteva minute bune în care nu spun nimic, lăsându-i pe ei să vorbească. Sinceră să fiu nici măcar nu mă interesează discuția lor, dar totuși mă simt puțin în plus. Mă deranjează faptul că Niall se pare că a uitat de mine, acorzându-și toată atenția prietenilor săi. Pe deasupra mă deranjeaza și prezența acelei tipe blonde, numele ei parcă e Anna. De când am ajuns continuă să îl privească insistent pe Niall, acesta făcând același lucru și zâmbindu-i pe alocuri pe ascuns. Cealaltă tipă brunetă se numește Megan, iar băiatul este Luke.

Hidden Truth || Niall Horan F.F.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum