Hoofdtuk 5

36 1 0
                                    

Pov Stephanie
We zijn al vroeg wakker behalve Hanna ze slaapt uit maar het is nu echt wel laat geworden we bedenken dat we en emmer water over haar gaan gooien natuurlijk gaan we ook filmen.
We sluipen haar kamer Hanna slaapt nog als een roos ik en Thomas(mijn vriend) pakken samen de emmer we fluisteren naar mekaar 3,2,1 nu en we gieten het over we laten de emmer vallen rennen weg en we horen Hanna nog vloeken "g*d*e*d*o*m* tis ni waar hé" ondertussen liggen we plat van het lachen ze komt naar beneden met de emmer.
Pov Hanna
Nu ik heb gevloekt en zij beneden zich kapot aan het lachen zijn heb ik de emmer terug gevuld met water ik ga naar beneden kijk kwaad naar hun ik pak de emmer omhoog en gooi het water naar hun waardoor ik nu kapot aan het lachen ben. "Phaahah das karma b*tches phahaha" ze kijken me aan en Thomas zegt" Okej je hebt gewonnen" (😒)
Na het dood lachen heb ik me afgedroogd en nieuwe kleren aangedaan. 👇👇👇

Ik ga naar buiten pak en bal en roep Thomas we spelen wat voetbal dat doen we altijd samen voor de lol hij vraagt opeens aan mij" Hanna waarom doe je het niet als sport je doet het gaat en je bent goed " Ik kijk hem raar aan" ik mocht vroeger nooi...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ik ga naar buiten pak en bal en roep Thomas we spelen wat voetbal dat doen we altijd samen voor de lol hij vraagt opeens aan mij" Hanna waarom doe je het niet als sport je doet het gaat en je bent goed "
Ik kijk hem raar aan
" ik mocht vroeger nooit voetbal spelen in een club omdat het voor jongens is"
" Hanna je bent een toptalent en van mij mag je gerust te sport uitoefenen. Hanna voetbal is zowel meisjes als jongens sport"
"Dat weet ik."
Het wordt stil. Thomas onderbreekt de stilte "euhm"
Ik schrik even "kom Thomas het eten zal vast wel klaar zijn tenslotte ben ik uitgehongerd"
We rennen als klein kinderen naar binnen. We zitten aan tafel te wachten. Tot Stephanie kwaad naar ons kijkt en zegt" dit is en groot huis dus ook genoeg badkamers dus eerst douchen voor jullie eten en snel want anders is het op" ik en Thomas kijken mekaar aan" oké dan maar zeker we gaan douchen" zegt Thomas
We zijn lekker gedoucht. We rennen nu naar de eettafel zoals kleinkinderen.ik ben klaar met eten en ik vraag of ik naar boven mag wat gaan netflixen op de computer mijn gsm heb ik namelijk uitgezet ik wouw niet te veel drukte.
Pov Thomas
Nu Hanna naar boven is kan ik eindelijk mijn vraag stellen aan Stephanie
" schat, wat vindt je ervan dat Hanna voetbal speelt"
"Niet erg het is toch en jongens meisjes sport "
" dus je vindt het niet erg als ze in een club gaat?"
" eigenlijk niet maar het is een slecht idee"
"Waarom?"
" kijk Thomas ze gaat gaat in augustus in de zomervakantie weg dus is het nog maar 10 maanden kunnen we haar zien"
" dat is waar maar voor die 10 maanden kan ze toch in een club spelen"
"Nee Thomas dan kan ze maar en jaar spelen zelfs geen jaar"
" komaan laten we haar 10 maanden voetbal spelen"
" heb je het al aan Hanna gevraagd"
" Neen maar ik doe het morgen ,samen"
"Oké"
Pov Hanna
Ik hoor beneden wat gemoesel
Vast niks erg aan de hand het is nu al laat morgen ga ik terug naar school voor de eerste keer na de dood van mijn familie als je het zo moet zeggen dus ik kruip vroeg mijn bed in. Ik wil wel niet dat iedereen morgen gaat staren en zeggen OMG ik heb zo en medelijden met u
Pff Slaapwel

Jullie mogen reageren hoe jullie het vinden👇👇

Bye belgium her i come americaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora