•28•

65 4 0
                                    

Z pohledu Mii

Je úžasný se vzbudit vedle někoho koho milujete a ještě po tak dlouhé době. Pozorovala jsem Justina jak roztomile spinká.

„Nesleduj mě" řekl Justin a měl furt zavřený oči.

„Heeej jak to víš" zasmála jsem se.

„Pojď za mnou" Justin konečně zase otevřel ty svý krásný karamelový oči a roztáhl ruce, abych si mohla lehnout na jeho hruď. Jeho hruď je ještě lepší než nejměkčí polštáře. Povídali jsme si o všem co se za poslední měsíc stalo. Justin zítra bude vydávat album takže půjdem na křest. Už se těším. Je to vážně skvělý, jmenuje se Believe (nevím jestli už ho vydával v téhle knížce, ale když jo, tak dělejte že ne 😂😂😂).

Další den

Ráno se koukáme na filmy. Ležíme v objetí a Juss mi dává pusinky do vlasů a hladí mě na bříšku. Lepšího přítele jsem nemohla mít.

„Lásko měli bysme se chystat na ten křest toho alba" pošeptá mi do ucha.

„Dobře no" stopnu si a chytnu Jusse za ruku a jdeme spolu do naší ložnice.

Justin si bere oblek, moc mu to sluší.

Já si beru světle fialkové šaty

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Já si beru světle fialkové šaty. Vlasy si natočím kůlmou. Už se ani nemaluju, akorát si dám řasenku a světle růžovou rtěnku. Musím říct, že jsem strašně zhubla. Zhubla jsem 5kg. Jdou mi strašně vidět kosti. No nic, teď to nebudu řešit. Justin už mě zavolá, že bych měla jít, že už tu je limuzína.

„Wow, sluší ti to" řekne jakmile sejdu schody.

„Taky nejseš k zahození" pousměju se a on udělá uraženej obličej. Dobře, nemohla jsem se dívat jak je smutnej, tak jsem ho políbila.

„Vždy dostanu to co chci a teď už pojď" zasměje se a já sním.

Jako gentleman mi Juss otevře dveře a  taky zavře. Obejde celou limuzínu, naskočí a jedeme k místu konání.

Vše probíhá jak má. Já držím cédéčko a Jayi si vezme víno a odpočítáváme. Justin polije cédéčko všichni ji fotí a my se usmíváme...

Po hodně dlouhé době část 🙄 ale nějak mě to nebaví, ale budu se snažit to dopsat, protože jestli to aspoň někdo čte tak já třeba nenávidim když něco čtu a není to dopsaný a já nevím jak to dopadlo🙄 ale snad se vám to furt líbí ❤️

                                   -belieberka13-

Nikdy Ji Nenajdeš Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon