•6•

168 7 1
                                    

Příjemné čtení :*
Omlouvám se za chyby. Užij te si část.

Takže máme na sebe ještě dlouho času.....

Z pohledu Justina

Pořád spala, tak jsem se rozhodl, že už půjdu koupit letenky. Díval jsem se na mackbooku na nejdřívější letadla. Nejdřívější letělo za dva dny. Takže celkem fajn ,možná si říkáte, proč neletíme mím, jednoduše nechci, mé letadlo nás vyzvedne.

***

Napsal jsem na ledničku vzkaz.

'Broučku jel jsem si něco zařídit, vrátím se na oběd, čekej mě
Tvůj Justin :*'

Nalepil jsem ho na ledničku a šel jsem k autu. Nasedl jsem do svého bílého Ferarri ( nevím jak se to píše ) a vyjel směr letiště.

Zastavil jsem před letištěm. Vystoupil jsem, a šel jsem k pultu. Seděla tam malá blondýnka, byla celkem pěkná, ale na Miu nemá žádná. „ Dobrý den, chtěl bych si koupit dvě letenky první třídou letadlem do Barcelony" řekl jsem a mile se usmál. „ Dobrý den, ano, na jaké jméno ? " Usmála se na mě. „ na Bieber " řekl jsem a jí spadla brada skoro až na zem. Byl jsem totiž zamaskovaný takže mě nepozvala. „ OMG já se právě bavím s Justinem Bieberem " začala se radovat. „ Ehm prosím nechci aby mě někdo poznal, klidně se s vámi vyfotím, ale už to potřebuji" řekl jsem trochu nervózně. „ jistě ".

Konečně na oběd. Mám pořádný hlad.

Z pohledu Mii

Vzbudila jsem se,ale nikdo vedle mě neležel. Myslela jsem si že bude Justin dole, ale nebyl. Vešla jsem do kuchyně, ale ani tam nebyl. Byl však na lednici papírek se vzkazem od něho. Pousmála jsme se nad tím a napadlo mě abych jsem nebyla sama tak, že zavolám Emmči. Už jsme spolu dlouho nebyli. Napsala jsem jí rychlou SMS-ku.

*Pro Emmču*

Ty. Já. Kafe. U nás.

*Od Emmči*

Moc ráda, za patnáct minut jsem tam.

*Pro Emmču*

Dobře puso.

Začala jsem vařit kávu, aby pak Emmča nečekala. Ani jsem se nenadála a už zvonil zvonek. Otevřela jsem a stála tam dokonale vypadající Emmča. Pozdravili jsme se a obejmuli.

Popíjeli jsme kafé a povídali jsme si o všem možném.

„taky mám nového přítele " řekla mi a já jsem se usmála. „ jestli ti ublíží tak mu utrhnu koule a narvumu je do krku." Řekla jsem se smíchem. „ no ty ani nevíš kdo to je, a už mu trháš koule" řekla se smíchem. „no tak kdo to je ? " Řekla jsem. „No je to Zac " řekla a nevinně se usmála. „počkat, počkat, ty chodíš s mím nejlepším kamarádem Zacem? " Řekla jsem a byla ráda, protože Zac není ten typ kluka, kterej podvádí holky, ale on je romantický a moc hodný.

Povídali jsme se ještě hodně dlouho. Najednou někdo odemkl a já se trochu lekla, ale hned jsem zase byla v pohodě když jsem tam uviděla Justina. Přišla jsem k němu a obejmula ho. „ Ahoj Lásko " řekl mi s úsměvem na tváři. „Ahoj, nevadí ti že tady bude s námi Emmča ? " Řekla jsem s nervozitou v hlase. „ Ne nevadilo, ale kdo to je ?" Zeptal se. „ ty si nepamatuješ mojí nejlepší kamarádku se kterou jsem byla na koncertě ? ". „Aha, ale budeš mě muset seznámit". Přikývla jsem a šli jsme do kuchyně, kde byla i Emmča. „ tak Justine tohle je moje nejlepší kamarádka Emmča, Emmi tohle je můj přítel Justin" seznámila jsem je. „ Ahoj já jsem Justin " podal jí ruku, ale Emmča jenom brečela. "Ehm proč brečí? " Zeptal se mě Justin. „ ona je belieberka a vždy tě chtěla vidět " Justin rty naznačil 'aha' a pak ji obejmul.

*****

Emmča už odešla a my s Justinem měli chvíli pro sebe.„ lásko ?" Zeptal se mě Justin. „ano? " Usmála jsem se.
„ no víš musím si ještě něco zařídit" řekl s nervozitou v hlase. „ jo klidně" pousmála jsem se.

Z pohledu Justina

Můj plán skvěle vychází. Nebojte Miu nepodvádím. Jenom musím jít nachystat to překvapení pro Miu. Jel jsem tedy do parku. Ano překvapení dělám v parku. Takhle v mém parku ( nevím jestli má Justin, doopravdy koupený park,ale je to můj příběh a budeme dělat, že ano). Dojel jsem a vyšel jsem z auta, které jsem zamkl.

Následně jsem šel k atlánku kde jsem rozházel okvětní lístky růží. K tomu tam byl stůl, který měl na sobě bílý ubrus. Na stole byl taky svícen. Taky jsem dal zapálené svíčky takovou cestou, kterou půjdeme. Vše vypadalo dokonale.

Takže jsem nasedl do auta a jel už za Miou domů.

Odemkl jsem. Mia seděla na sedačce a koukala na televizi. Když si mě všimla tak se usmála. Přešel jsem k ní a políbil ji. „ lásko, běž si obléct nějaké šaty, mám pro tebe překvapení" řekl jsem. „tak dobře " usmála se na mě. Asi po deseti minutách přišla v nádherných šatech, které jsem jí koupil, ale ona ještě neměla možnost si je někam vzít.

*****

Už jedeme autem k mému překvapení pro Miu. Nemůžu se dočkat na její reakci. A jak to mám vymyšlené s letenkami? To úplně normálně nic  extra. Letenky jsem dal do obálky, kterou ji předám.

Zaparkoval jsem a Mia už chtěla vystoupit, ale já jsem ji zastavil.„ lásko počkej chvíli" řekl jsem a ona se zastavila. Vzal jsem šátek, aby neviděla a zavázal jí oči ze začátku protestovala, ale nakonec jsem jí ty oči zavázal.....

Ahojky! Tady máte novou kapitolu, doufám ,že se vám bude líbit. Mějte se hezky a jako vždy se omlouvám za chyby.

-belieberka13-

Nikdy Ji Nenajdeš Where stories live. Discover now