•21•

64 1 0
                                    

Příjemné čtení :*

Přikývne, chytne mou ruku a prsty si proplete s těmi mými.... 

Něco tak luxusního jsem ještě asi nikdy neviděla. Šla jsem do druhého patra, protože první patro už jsem celé prošla. Dlouhé zatočené schody mi ukázali v druhém patře chodbu mající bílé stěny. Dveře vlastní bílý trám, vlastně celá tahle vila ladí do bílé barvy.

Po levé straně chodby, byly dvoje dveře. Vstoupila jsem do těch prvních, kde byl pokoj pro hosty. Ten měl krémovou barvu, která měla nábytek ze světle hnědého dřeva. Druhé dveře vedly do ložnice, která zajisté bude pro mě a Justina. V ložnici samozřejmě nechyběla velká postel. Postel měla na každé straně noční stolek ze světlého dřeva. Ložnice měla zdi do bílo-šedé barvy. Taky děláte v hotelech, že skočíte do postele a otestujete jak moc měkká je? Právě to jsem udělala. Ložnice obsahovala i velkou skříň, nějaké dveře a komodu.

Skříň byla úplně prázdná, takže jsem se rozhodla, že až procestuju celou tuhle vilu, tak si vybalím věci. Zaujaly mě dveře, které byli kousek od skříně. Stiskla jsem kliku od dveří, hned se mi naskytl pohled na luxusní koupelnu ladící do modré barvy. Opět jsem se vrátila do ložnice. Na komodě stála televize s velkou obrazovku. Pod komodou se skrýval šedý kobereček, příjemný na chodidla.

                                ***
Celý dům mám prošlý. Právě sedím v kuchyni a přemýšlím, co bych mohla udělat k večeři. Už to mám. Udělám salát s kuřecím masem. Nachystala jsem si všechny ingredience a začala jsem tvořit naši večeři. Mamka má prý do půl hodiny přijet, takže jsem už začala.

Salát už je hotový a tak čekám až mamka přijede a mezitím jdu do obývacího pokoje za Justinem, který leží a kouká na televizi. Jak zahlédne mou osobu, tak si roztáhne ruce a já si lehnu na jednu hruď a jeho ruce mě obejmou kolem mé postavy.

Někdo zazvoní, zvednu se a jdu ke dveřím, které otevřu a přede mnou stojí moje mamka. Skočím ji do objetí.

„Ahoj Mami, jsem ráda, že už si přijela" pořádně jí přivýtám. S Jussem se také obejme a rovnou všechny pozvu na večeři. Salát dám do prostřed stolu a všichni si naberou porci takovou jakou chcou.

Dojím a špinavé nádobí uklidím do myčky. Napiju se vody, když vtom mě někdo chytne a já se leknu, obsah skleničky, kterou jsem vypila okamžitě na dotyčného vyplivnu, konečně se podívám na to kdo to je a je to Justin? Ano byl to Juss, měli jste ho vidět, ten jeho obličej. Byl ode mě celý mokrý, začala jsem se smát a on semnou.

„Tohle mi už nedělej teď jsem celej mokrej" udělal uraženého. Jen jsem se nad tím zasmala a pohladila jsem ho po tváři.

„Ale ty jsi mě vylekal, tak promiň" pokrčila jsem rameny, ten jeho obličej mě zase donutil se smát.

„Pojď půjdeme už spát, tvá mamka šla taky" usměje se na mě a já mu úsměv opětuju.

                                 ***
S Jussem jsme si dali společnou sprchu. Umíte si představit Jusse, jak je zase nadrženej. Zavřu oči, už skoro nic nevnímám, protože upadám do říše snů.

„Forever Together" zašeptá mi Juss do ucha.

„Forever" to je vše co ze mě vypadne. Konečně usnu a už putuju v říši snů...

                  
Ahoj, jak se vám líbí tahle kapitola a celý tenhle příběh? Doufám, že se kapitola líbila a Ahoj 😊

                                   -belieberka13-

Nikdy Ji Nenajdeš Where stories live. Discover now