•Kapitel 16•

18 1 0
                                    

"Så hvad kan jeg gøre for jer?" "Kan du fortælle os hvordan Troy har det?" "På stue tre?" "Yeah" "Jo ser I Troy ville blive okay. Han har bare ikke vågnet endnu, men vi tror på det er pga søvnmangel" "Sagde det jo" Mumlede Felix. 

"Hvad fuck snakker I om? Jeg har det fantastisk" Alle kiggede på Troy der lænede sig op af væggen med sin ene hånd. "Jeg har prøvet det der var værre" Jeg smilede stort og sprang i hans favn.

"Av, av okay, hej Lionheart" "Undskyld" Mumlede jeg imens jeg krammede ham hårdere. Han grinede og lod en hånd kører igennem mit hår. "Hej Zack og Asher" "Hvis du ikke var en patinet ville jeg slår dig rigtig hårdt ligenu" Sukkede Zack. "Jeg ringer lige til de andre, men godmorgen tornerose" Grinede Asher og gik ud på trappegangen. "Godt at se jer igen Tea og Madison" Han smilede til dem. 

"Yeah.. Næste gang du ville havde os opmærksomhed så få Jennifer til at ringe i stedet for at blive skudt" Sagde Madison "Yup det er slet ikke godt for dig eller for alle andres nerver" Gjorde Tea sig enig i. 

"Jeg sagde jo der skulle mere til" Grinede Felix "Du skal passe bedre på dig selv" Brummede Cameron. 

"Yeah pas bedre på dig selv du giver min søster dårlige nerver. Hvis du gør det igen ville jeg personligt få dig til at vågne op og tæske dig bevidstløs igen" "Oh wow Teddy også godt at se dig igen" Grinede Troy og kyssede mig i håret. "Men jeg lover jeg nok skal passe bedre på mig selv" 

Flere dage senere

Troy trak en hue ned over mine ører og kyssede min næsetip, "Eij, det er altså ikke så koldt" "Jeg er ligeglad, du skal ikke blive syg" Jeg rullede med øjnene. Vi gik rundt i byen, hans by. Folk hilste på os, det snede igen.

Vi gik ind i butikken hvor vi mødtes og ledte efter de ting vi skulle havde. "Okay mælk, brød.. Chips" "Vi skal ikke havde chips Lionheart" "Slik?" "Hellere ikke det" "Kage?" "Nope" "Så is?" "Vi skal hellere ikke havde is" "Flødeboller så?" "Næh endelig ikke" "Ingen gang noget chokolade?" "Ingen gang chokolade." "Hvad med-" "Nej Lionheart" "Bare en lille smule? Bare en lille chokoladebar? Plz?" Jeg så bedende på ham. "Kun hvis du giver mig et kys" "Okay" Jeg kyssede ham på kinden og smed en chokoladebar i kurven "På munden" "Det sagde du ikke noget om" Grinede jeg. Han brummede og rullede med øjnene.

Vi stod i køen og ventede på at det var vores tur, "Heyh Lionheart" "Mhm?" Jeg kiggede bagud for at se på ham. Han tog fat i mine kinder og kyssede mig, jeg rødmede svagt men kyssede med. 

"Ahem, det er jeres tur" Jeg sprang væk fra Troy og undskyldte til arbejderen  om og om igen der bare lignede en der hadet sit job. "Havde en god dag" Sagde han, Troy takkede ham og trak mig med undenfor "Eij! Det var vildt pinligt Troy det er også bare din skyld, h-" Han kyssede mig for at stoppe mig med at tale og trak sig tilbage. "Du taler for meget, Jennifer Lionheart" Han smilede skævt til mig og jeg smilede tilbage. 

//Det var det folkens, smukt I know eller noget//

My Winter LoveWhere stories live. Discover now