•Kapitel 7•

25 2 0
                                    

Jeg fugtede mine læber "En uge?" "En uge. Ikke mere, ikke mindre, en uge."

Jeg åbnede min mund for at give ham et svar. 

"Nej." 

Han tabte kæben "Ingen gang en uge?" Spurgte han, jeg trak min arm væk fra ham. "Jeg er ked af det Troy men jeg kan ikke gøre det her. Jeg tager hjem i dag" Jeg begyndte at gå igen men han krammede mig bagfra. 

"Lionheart du må ikke gå" "Beklager" Jeg tog fat i hans arme der var rundt om mig. "Lionheart, hør nu på mig-" Jeg skubbede hans arme væk og begyndte at gå hurtigere væk. "JENNIFER DU KAN IKKE BARE LØBE VÆK HVER EVIG ENESTE GANG NOGET KOMMER FOR TÆT PÅ!" 

Jeg kunne mærke tårerne presse sig på, jeg rystede på hovedet af mig selv og skyndte mig ind på mit hotel værelse, smækket døren i bag mig. 

Jeg gled langsomt ned af døren og begravet mit ansigt i mine hænder. Imens jeg rystede og græd. 

Det var mig som sagde nej, det var mig som klippet båndene over, så hvorfor gøre det så ondt? 

"Aww.. Don't cry Lionheart" Jeg kigget op fra mine hænder, forskrækket over den fremmed kvinde stemme. 

Der var en kvinde der lå på lænestolen og havde sine ben dinglende ud af siden. Hun lægger og læser i et eller andet blad. Hun har en slikkepind i munden og hendes lange krøllede lyse hår er over det hele. 

Jeg har aldrig set denne kvinde før i mit liv og alligevel lægger hun der, på mit hotelværelse og kender mit navn. Hun har kun sort tøj på og hun har højhælede sko på der er i hvert fald ti centimeter høje. 

"Hvem er du?" Spurgte jeg skeptisk, hun drejede sit hoved, hendes grå grønne øjne borede sig ind i mine øjne. Hun smilede blidt "Mig? Oh jeg er Troy's søster"

Jeg synes lige pludselig jeg møder nærmest hele Troy's familie når jeg skal til at rejse tilbage til min egen familie. 

"Okay, Troy's søster hvad laver du her og hvordan er du kommet herind?" Hun svingede sin ben g rejste sig op og jeg bandet lavmælt over hvor høj hun er. Selv uden de højhælede ville hun være højere end mig. Hun smidt bladet bag sig og tog den røde slikkepind ud af sin mund og rakte mig hendes anden hånd der ikke holdt slikkepinden. Hun smilede skævt til mig "Hyggeligt at møde dig Jennifer Lionheart, mit navn er Alona. Troy's storesøster, jeg har hørt meget om dig. Jeg blev nysgerrig så her er jeg. Og hvordan jeg kom ind? Det er min egen lille hemmelighed" Hun grinede det sidste. Jeg tog ikke mod hendes hånd og hun trak på skuldrene og trak den fra sig for at tag slikkepinden i munden igen. 

 "Så du skrider nu?" "Ja.. Og det synes jeg også du burde" "Uha du har en skarp tunge hva?" Hun smilede skævt til mig og jeg kunne føle jeg blev en smule irriteret før jeg sukket. "Hør. Jeg ved ikke hvorfor du er så nysgerrig og ærligt har jeg ikke tid til det her. Jeg skal hjem" "Du stikker af ligesom sidste gang" "Jeg skal hjem på et eller andet tidspunkt" "Ja, altid inden dig og Troy kan komme rigtig sammen. Jeg ved ikke hvad du er så bange for men tro mig Troy har hans hjerte på det rette sted"

"Jeg gider ikke hører om Troy!" Snappede jeg "Og jeg ville ikke havde en vildt fremmed inde på mit hotelværelse" Jeg kastet hendes blad i hovedet på hende. "I skal ikke fortælle mig hvad jeg skal gøre og hvad jeg ikke skal gøre, er det forstået? I bestemmer ikke over mig! Jeg kender jer ikke for guds skyld jeg kender knap nok Troy! Jeg gider ikke alt det her pis mere. Jeg gider ikke at lege med følelser mere, det er trættene okay? Jeg orker det ikke, så ville du godt skride ud af mit værelse inden jeg fucking ringer til politiet?! Min tålmodighed er brugt op på din familie, I prøver allesammen på at bestemme og jeg ville ikke finde mig i det mere!" Råbte jeg. 

Hun smilede skævt til mig og jeg havde seriøst lyst til at brække hendes lange ben. Hun bukkede sig ned og tog sin sorte frakke på. "Du har ret, jeg kan ikke bestemme over dig det kan ingen af mine søskende. Du er din egen person" Hun vendte sig om og gik mod døren hun drejede sit hoved. "Du skulle aldrig havde været kommet tilbage. Jeg tror slet ikke Troy kan slippe dig nu" "Ud." Snerret jeg hun nikkede og gik ud af døren. 

Jeg tog min frakke af og kastede med den ind i væggen og skreg mine lunger ud af frustration. Jeg gik ud på toilet for at tænde vandhanen og smide noget vand i hovedet på mig selv. Jeg kiggede på mig selv i spejlet og sukket. 

Hvorfor var det jeg kommet herhen? For at afslutte det jeg har med Troy? Sikke en joke, det havde jeg aldrig i sommers. Hvis jeg bare var blevet væk ville det havde gået væk med tiden. 

"Jennifer Lionheart, hvad har du rodet dig selv ud i?" Spurgte jeg mig selv i.

Inderste vidste jeg godt, jeg ikke var kommet for at afslutte noget som helst.

//Sup ppl? Jeg ville bare lige hive jer dette kapitel og informere jer om at denne bog ville blive opdateret hver fredag i denne måned. Jeg ved godt det er tirsdag i dag men så får I bare et ekstra kapitel i denne uge. Såh.. Ses?//

My Winter LoveWhere stories live. Discover now