Kap.5 leta

39 2 0
                                    

**Leons perspektiv**
Jag såg hur hon försökte hålla sig vaken men det va förgäves. Hon hade tappat för mycket blod och, antagligen skulle hon svimma närsomhelst. Jag såg att männen släppte henne och att hon trilla ihop på marken. Hon stönade av smärta och sen såg jag hur hon försvann från medvetande och hur männen slängde in hon i en av dom svarta skåpbilarna. Männen släppte oss och åkte sedan iväg. Alla va i chock och det rann tårar på allas kinder, Thea hon va en glädjefylld, omtänksam och snäll människa och kom därför bra överens med Adrian och Oskar även om dom va äldre.

Jag gick fram till Lucas som fortfarande stod still, och gav han en kram. Sedan tog jag upp min telefon för att ringa till polisen, jag såg även hur Lucas ringde till mamma.
Mamma var helt förstörd när hon fick höra vad som hänt, hon sa att hon skulle ringa och säga vad som har hänt till pappa.

Vi alla var kvar på platsen och väntade på polisen och jag tror dom flesta tänker på vad som händer med Thea just nu, Simon och Isak är dom som ser mest chockade ut. Men Thea har ju känt dom sen dagis, så det blir väl som en syster för dom. Men jag har en känsla på att hon kommer klara sig, men det jag hoppas mest på är att hon kommer hem igen helskinnad.

När polisen kom fick vi svara på några frågor och sedan hänga med dom till polisstationen där vi skulle svara på ännu mera frågor (vet ej vad som händer på stationen)

**

Det hade gått en hel natt och alla var ute och letade efter henne. Alla i familjen var helt förstörd och det var bara jag som orkade göra nånting. Jag skulle ut till stallet och släppa ut Grim och även rasta Kiara och Triton.

Det gick fort att släppa ut Grim och ge han foder så jag kunde skynda mig hem för att kunna få ännu mer tid att leta efter Thea.

**

Jag hade varit ute med ett gäng från min klass och letat i flera timmar men vi hade inte hittat ett endaste spår. När jag kom hem gick jag direkt upp till mitt rum, det tog inte lång tid innan allt svartnade och jag sov.

_____________________
Dåligt kapitel jag vet

Rösta och kommentera gärna😊

Varför mig? M.GWhere stories live. Discover now