SJ - Bday present

1.3K 50 3
                                    

Т/И правеше тортата за рождения Джин, докато той не беше вкъщи. Реши да му направи скромна изненада, след като той се върне от работа. След като завърши тортата, Т/И се прозя и погледна часовника. Имаше още време, докато Джин се прибере, така че остави тортата в хладилника и отиде в спалнята да поспи.

След три часа тя се събуди и разтърка очи. Отиде в банята и си взе душ, след което си облече дантелено червено бельо, сложи си пухкави белезници и отиде на леглото, като спусна копринените завеси (по-долу ще кача снимка). Седна по средата на леглото и зачака.

След по-малко от 20 минути, Джин се прибра и след като видя хола, украсен с балони и конфети, се усмихна

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

След по-малко от 20 минути, Джин се прибра и след като видя хола, украсен с балони и конфети, се усмихна. Забеляза червена нишка и я последва. Нишката водеше към спалнята и той отвори вратата. Ахна и през копринените завеси видя годеницата си, като веднага му стана тясно. Приближи се към леглото и отмести завесите. Т/И започна да диша тежко, поради това, че не бе правила такова нещо досега. Джин отмести косата ѝ на една страна и целуна рамото ѝ.

Джин: Здравей.

Т/И: Здра-здравей...

Тя го погледна и преглътна тежко. Реши, че трябва да прояви смелост и се обърна към него, като сложи длани на врата му и го целуна по устните. Това много му се хареса и се подсмихна в целувката, като сложи ръце на талията ѝ. Т/И се отдели.

Т/И: Днес имаш право на желание.

Джин: Имам едно желание - искам да ме мъчиш.

Думите му я накараха да се усмихне и тя кимна. Започна да откопчава едно по едно копчетата на ризата му бавно, а той я гледаше обстойно. Червеното бельо го възбуждаше до огромна степен и имаше чувството, че панталоните му ще се пръснат. Тя плъзна ризата по гърба му, откривайки гърдите му и започна да оставя малки целувки. Джин пъшкаше тихо и стискаше издутината си, като беше затворил очи.

Т/И смъкна ръката си към неговата и я отмести. Премахна колана, оставяйки целувки по врата му. Стисна леко издутината му, а Джин изстена.

Т/И: Малко е твърд.

Джин: Ти му причини това...

Тя се приближи към ухото му и го облиза.

Т/И: Това бельо си плаче да бъде скъсано.

Облиза ухото му, а той настръхна и сложи ръце на дупето ѝ. Скъса бельото и без да го пуска, го раздра и скоро го захвърли. Т/И откопча панталона му и накара Джин да легне. Свали панталона му и със вратовръзка завърза очите му.

Джин: Така ли ще играем?

Т/И: Поиска да те мъча.

Тя прокара нокът по издутината му, а Джин изпъшка тихо. Облиза я, което предизвика тих стон от негова страна. Свали боксерките му и облиза главичката, а Джин се сдържаше да не свърши. Пое бавно члена му в устата си и задвижи главата си. Той изстена силно и измъчено, а тя започна да си играе с по-малките му приятели. Джин изстена неколкократно името ѝ и стисна завивките.

Той сложи ръка на главата ѝ и започна да я движи. Това за Т/И беше знак, че Джин скоро щеше да свърши, затова спря да движи главата си и махна приятелчето му от устата си. Той измрънка недоволно, а тя се подсмихна и изчака около минута две, за да може Джин да се успокои. През това време Т/И го целуна по устните и играеше с нокът по гърдите му. Той мънкаше и пъшкаше тихо.

Т/И се наниза бавно на члена му, сдържайки стоновете си и стискаше очи. Джин сложи ръцете си на дупето ѝ и започна да го мачка.

Джин: Имам още едно желание.

Т/И: Какво е то?

Джин: Да стенеш името ми.

Тя кимна, макар че знаеше, че той не я вижда и се задвижи бавно, като изстена силно. И двамата изпъшкаха и Т/И продължи да се движи, а Джин си умираше от това. Стенеше тихо и извиваше гърба си, все още мачкайки дупето ѝ. Тя започна да се движи напред-назад и изви врата си. Изстена тихо името му и одраска гърдите му. Джин започна да пъшка и я забърза, от което тя изстена.

Джин: По-силно...

Т/И: Накарай ме.

Джин я плясна по дупето и я забърза. Т/И изстена силно името му и изпъшка. Той се усмихна самодоволно и измънка, след което я плясна още няколко пъти. Т/И застана отгоре му и го целуна, облиза устните му и стисна възглавниците. Изстена в целувката и се забърза, свършвайки. Продължи да се движи и Джин изпъшка. Плясна я отново и свърши в нея, като махна вратовръзката от очите си и я хвърли. Той остана в нея и ги зави, целувайки главата ѝ. Т/И започна да се унася, легнала в гърдите му и Джин се усмихна. Пожела ѝ лека нощ и заспаха заедно.


~1 smut remaining~


//В предвид събитията, които се случиха тази седмица, мисля, че знаете защо смута е толкова кратък, изпълнен с толкова малко емоция и е шитав. Адски гадно и тъжно ми е за Джонгхьон, че си отиде толкова млад. Потърсил е помощ, но никой не е успял да му я даде и... просто не знам... Гадно ми е цяла седмица и нищо не може да ме ощастливи поне малко...//

BTS Smut |2|Where stories live. Discover now