JH - Teasing

2.3K 67 4
                                    

Хосок: *Лежи на леглото и гледа в телефона си, но мисли за съвсем друго* Т/И, ела, моля.

Ти: *Става от бюрото и отива до него, без да ляга* Кажи.

Хосок: *Дърпа я за ръката и я кара да легне при него, като я прегръща* Обичам те. *Целува я*

Ти: И аз те обичам. *Ляга отгоре му и слага брадичка на гърдите му* Има ли още нещо?

Хосок: Искам да те прегръщам и после ще сготвя. *Целува я и се скрива във врата ѝ, като го целува и облизва*

Ти: Не съм близалка. Пак ли ще готвиш спагети? (Знам, знам, ставам банална с тея спагети. Ама Румето ги обича <3) Няма ли нещо...не знам, друго?

Хосок: Спагетите са живот, а ти си най-вкусната. *Обръща местата им и започва да я ближе и хапе по врата, също и да го смуче* Но...като смуча спагета, тя започва да се гърчи, сега и ти ще се гърчиш. *Подсмихва се и започва да я гъделичка*

Ти: *Засмива се гръмогласно и се опитва да го спре* Спри!

Хосок: *Засмива се с нея и продължава с действията си* Спри ме, ако можеш~!

Ти: Спри! Иначе без целувка за цял ден.

Хосок: *Целува я и спира с гъделичкането. Все още държи ръцете си на талията ѝ и не отделя устните си от нейните*

Тя си отдъхна и започна да диша зачестено, заради гъделичкането. Опита се да нормализира дишането си и сложи длани на бузите му и го прилепи към себе си. Хосок се усмихна и зацелува врата ѝ, като го облиза и плъзна ръцете си към корема ѝ, а след това бавно към гърдите ѝ.

Ти: *Спира ръцете му за малко и го поглежда* Не съм близалка. *Обвива ръце около гърба му*

Хосок: За мен си всичко на този свят. *Усмихва се и плъзга едната си ръка бавно надолу, а другата я слага на едната ѝ гърда, а след това на врата ѝ и започва да го гали нежно с палец*

Тя затвори очи и навлажни устните си. Настръхна и стисна тениската му, като се опита да закрие зоната си с краката си. Той сложи крака си между нейните и я потърка леко с коляно. Сложи ръката си на края на блузата ѝ и я повдигна бавно, като остави няколко целувки на корема ѝ.

Ти: *Настръхва и стиска тениската му* Хоби, не там...

Той сложи ръцете ѝ отстрани и ги помилва. Свали блузата ѝ бавно и започна да смуче и ближе гърдите ѝ. Качи се при нея с целувки и я целуна по устните, като захапа леко долната и я дръпна леко, след което вкара езика си в устата ѝ. Тя секна дъх и затвори очи. Изпъшка и сви пръстите на ръцете си в юмруци. Хосок промъкна едната си ръка под нея и разкопча сутиена ѝ, но не го махна. Плъзна ръцете си по нейните и сплете пръстите им и започна да я целува страстно и продължително.

BTS Smut |2|Where stories live. Discover now