RM - First Second time

1.5K 49 1
                                    

Намджун лежеше на леглото и четеше книга, докато Т/И пишеше доклад на компютъра. И двамата не бяха още правели секс, а тя дори не подозираше тайната, която Намджун беше скрил, откакто те тръгнаха.

Т/И въздъхна и се облегна на стола.

Т/И: Готов е! *протяга се и гръбнака ѝ изпуква*

Намджун: *оставя книгата и отива до Т/И* Искаш ли да ти направя нещо за хапване?

Т/И: Няма нужда. *усмихва се топло и става от стола, като дърпа Намджун за ръката и ляга с него на леглото* Искам друго.

Намджун: Нещо за пиене? *засмива се и я прегръща*

Т/И: *поглежда го тъпо* Не е това...

Намджун: Т/И, знаеш, че не съм гадател. Просто ми кажи.

Тя го целуна нежно отначало, но задълбочи целувката, като облиза устните му и се заигра с езика му. Намджун от своя страна сложи ръце на бузите ѝ и затвори очи. Той изпъшка и застана над нея, понеже позата не му беше удобна. Сложи ръцете си отстрани на главата ѝ и също облиза устните ѝ. Тя обви ръце около гърба му и стисна тениската му, като сгъна краката си. И двамата го искаха, но Намджун още не беше разкрил защо не може.

Т/И се отдели и започна да шари с ръце по рамената му.

Т/И: Защо като стане дума за секс, ти отбягваш темата? Или когато започна да те събличам? Хукваш на някъде.

Сърцето му започна да бие бързо и той зачести дишането си. Сведе поглед и преглътна тежко.

Намджун: Н-не е вярно...

Т/И: Така ли? А ако започна да те събличам, ще махнеш ли ръката ми? *навдига тениската му*

Той хвана ръката ѝ и я махна от тениската му. Тя го погледна и се усмихна тъжно.

Т/И: Ето пак го направи. Ще ми кажеш ли най-накрая защо не искаш? Да не е защото не си готов? Смяташ, че ще скъсаме скоро и не искаш да...-

Намджун: Страх ме е, ясно?!

Той кресна и очите му се напълниха със сълзи. Седна на леглото и се загледа в земята. Тя се приближи към него и пое едната му ръка.

Намджун: Шест месеца преди да се запозная с теб, излизах с едно момиче. Бяхме заедно от година и за годишнината ни исках да направя нещо специално. След като започнахме със същинската част, тя започна да вика. Помислих, че ѝ харесва, затова продължих. Вече се бях забързал толкова, че тя ме изблъска и се облече. Попитах я "Какво не е наред?" и тя отговори "Точно на годишнината ни ме изнасили!". После се прибра и не съм я виждал от онази вечер. Страх ме е да не повторя същата грешка...

BTS Smut |2|Where stories live. Discover now