Last chapter

502 22 5
                                    

Kelsey POV

''Ik was bij Justin.'' Zeg ik en kijk hem aan. Zodra ik zijn vraag hoor wie dat is wijs ik naar achter en kijkt hij om naar Justin. 

''Je was met een crimineel, wat heb je te zoeken bij zo iemand, heeft hij je wat aangedaan?'' Ik zucht om zijn vraag en leg het hem uit maar voordat ik me zin kon afmaken voelde ik zijn hand branden op mijn wang. 

''Je blijft of bij hem uit de buurt of bij mij en je moeder.'' Sist hij recht in me gezicht. Ik kijk hem verward aan en loop naar Justin die al snel zijn armen om me heen slaat. ''Let's go.'' Mompelt hij zachtjes en ik knik. 

Als we beide in de auto zitten rijd hij weg, het was wel duidelijk welke kant ik zou kiezen nadat ik zijn klap in mijn gezicht voelde. Justin en ik besloten om hier weg te gaan, maar ver hier vandaan. We kochten alles wat we nodig zouden moeten hebben, een huis en spullen. Toen alles geregeld was trokken we in en woonden we daar. Alles liep perfect en we hadden beide geen zin om terug te gaan.

Zes jaar later.

Toen we hier net in het huis aankwamen werdt Justin opgepakt. Hij moest twee volle jaren in de gevangenis en dat is hij ook gegaan. Vreselijk natuurlijk. Maar nu is alles weer goed, hij heeft een baan en ik niet maar daar was ik ook niet naar opzoek. We hadden een dochter van vier en kortom dus een geweldig leven. Einde.

-

Sorry voor dit dom stukje en het rare einde maar ik heb geen zin meer om verder te schrijven. Gewoon om het gezeik dat ik dit verhaal moet verwijderen en dat ik telkens gemeld wordt. Bedankt voor het lezen en alles!!

they don't call him danger for nothing. (Fanfictie Justin Bieber)Where stories live. Discover now