Danger {#8} (Fanfictie Justin Bieber)

731 28 3
                                    

Kelsey POV

Ik neem het glas aan van Justin en glimlach zwak. Ik snapte het niet, ik snapte niet in wat voor geval ik beland was. Het enigste wat ik wilde was even stiekem naar een feest gaan en nu zat ik naast de enige echte Danger! Ik zucht diep bij de gedachtes en schud het van me af. Ik drink rustig van mijn drinken en kijk om me heen in het huis. Net zoals de vorige huis was deze ook erg groot. Zouden me ouders al bezorgd zijn? Zouden ze nu al naar me opzoek zijn of hadden ze me al als vermist opgegeven bij de politie. Dat was namelijk wel waar ik op hoopte dan was ik eerder weg. Als ik na een tijdje mijn drinken op hebb voel ik mijn hoofd lichter worden. Ik frons even en zucht diep. Wat was er aan de hand? Ik had gewoon Cola gedronken en nu opeens dit. ''Ik wil terug, breng me terug. Ik wil dit niet, ik haat jou'' mompel ik en ga van hem af zitten. Hij maakte duizenden onschuldige mensen dood, het was zo levenloos. Hij moest dood gemaakt worden en niemand anders. Er waren genoeg redenen om hem dood te maken, hij was harteloos, arrogant, vervelend, raar, en respectloos. Knap was hij wel en daar moest ik eerlijk over zijn. Ik trek mijn jurkje, die ik nog steeds aanhad even goed. ''Mag ik me omkleden aangezien je me hier toch nooit gaat wegbrengen. Ik kijk hem aan en sta gelijk op als hij knikt. Hij negeerde me vorige vragen letterlijk. Ik sta op en loop de hal in en pak mijn spullen. ''Waar kan ik me omkleden?'' Zucht ik diep en kijk hem aan. Ik kreeg het gevoel alsof ik veel vragen stelde, teveel vragen op dit moment. Als hij sist dat het boven in een kamer kan zucht ik. ''Gosh calm down idiot'' mompel ik zacht en bijna onhoorbaar. Ik bijt gelijk hard op mijn lip. Dit had ik niet mogen zeggen. Ik loop gelijk de trappen op naar boven en ren de kamer in als hij achter me aan komt terwijl hij me boos aankijkt. Goed gedaan Kelsey, geweldig dit. ''Laat me los'' mompel ik als hij me strak vast pakt en voel opnieuw mijn hoofdpijn. Ik probeer me uit zijn greep los te trekken. ''Blijf van me af alsjeblieft'' schreeuw ik boos. Geen seconde later voel ik zijn hand hard op mijn wang branden en lig ik op de grond. Ik zucht zachtjes en voel opnieuw de tranen over mijn wangen stromen.

Justin POV

Ik kijk haar aan als ze op de grond ligt aangezien ik haar best hard had geraakt in haar gezicht. Maar dat was de bedoeling ze moest al blij zijn dat ik haar niet kon doden, dat iets me tegen hield. ''Gedraag je voortaan normaal'' sis ik en kijk haar even aan. Ik loop de kamer uit, sluit de deur achter me en doe het opslot.

Dit zijn mijn laatste paar weken op school en ik heb het echt erg druk. Ik probeer altijd zo snel en lang mogelijk opnieuw te updaten maar dat gaat niet altijd. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben en het verhaal leuk blijven vinden.

-Read, vote etc etc etc.

- Duyguuuuuu :)

they don't call him danger for nothing. (Fanfictie Justin Bieber)Where stories live. Discover now