Clarificare

4K 148 115
                                    

Buna,

Acest capitol este dedicat, în special, cititorilor vechi. Din păcate, scriu rar... romanul s-a dezvoltat și anumite detalii se uită. Conexiunile nu mai sunt clare, din aceasta cauza am sa fac un mic rezumat pentru cititorii mei dragi.

Tot ce vă rog e sa Nu mai îmi spuneți sa scriu numai despre Maria și Severus! Ma deranjează pentru că îmi dau seama că nu se urmărește romanul. Cartea nu are doar 2 personaje, iar acțiunea ...sper eu..este bine legată.
Cum se poate observa are 2 planuri:
1. O regiune de lângă Londra de unde fac parte Maria și Severus
2. Londra: Victoria și Blackthorne.
De obicei arăt simultan ce se întâmpla în fiecare plan.
De ex: În timp ce Severus lua cina cu Maria,  Victoria afla ca Ralph s-a insurat si ca tb sa se prezinte la petrecerea lor. ( Sper că s-a înțeles acest lucru)

Planurile sunt legate între ele și asta de la început când Maria l-a intalnit pe Eduard în magazin ( de unde a cumparar rochia). Apoi a 2 legatura, sper ca s-a observat.. sângele albastru al Mariei. În scrisoare, White afirma că Maria este nobilă...prin mama ei.
A 3 legatura ( până acum) este clubul esclusivist de nobili din care facea parte White ( prin căsătorie), Severus ( tot prin căsătoria cu Maria) și Blackthorne ( care e duce)

Cine sunt personajele principale ale romanului?
A. Maria
B. Severus Sirius Black
C. Eduard Blackthorne

Nici unul dintre personaje nu e perfect si am incercat sa arat..ca desi nu au un fond rau totuși circumstanțele te pot transforma într-un monstru...deși tu în străfundul tău/ la origine nu ești asa. Dar faci alegeri greșite. Toate personajele principale au facut alegeri greșite..de pe urma cărora plătesc.

Un capitol de obicei e  împărțit în mai multe părți...pt ca îmi vine greu să scriu 6000/8000 de cuv deodată..așa că le-am împărțit, dar e același capitol.

Sa recapitulam:

Maria s-a maritat cu Severus: a fost pana la urma decizia ei. Darorita educației si nedorind sa isi dezamageasca tatal..a acceptat, chiar daca Severus a violat-o cu cateva zile inainte. A preferat sa tine totul in ea si sa meargă mai departe pe linea impusa de tatal ei.

Victoria s-a căsătorit cu Eduard: desi nu il iubea..a acceptat deoarece toata viața a stiut ca ea tb sa devina ducesa de Blackthorne. Educatia, familia si titlu au facut-o sa isi calce in picioare inima si sa aleaga aceasta casnicie...care s-a dovedit pana la urma un dizastru. Cu acordul soțului  ( deci duceau vieți separate) are relatia cu Ralph pe care il iubeste din toata inima..iar cand simte ca il pierde realizeaza ca tot ce a făcut pana acum..toate sacrificiile ei nu au meritat fara el in viata ei.

Atât pentru Severus cât și pentru Eduard divorțul iese din discuție: La Severus e vb de putere, iar la Eduard e onoarea și imaginea publica.

Da, este povestea Mariei, dar nu pot scrie doar despre ea. Repet, romanul nu are doar 2 personaje.  Arat lumea din care face parte.  

Sper ca e mai clar. Si pt ca scriu mai rar... am sa fac trimitere cand scriu si la anumite capitole care poate tb revizuite. Pt cititorii noi.. acest lucru nu e necesar..deoarece citesc de la cap la coada..dar pt cei vechi. Si eu tb sa recitesc, pt ca mai.uit din detalii si ca sa fie cat mai legate intre ele.

Va mulțumesc ca ma urmăriți, că mă votați si pentru cuv și incurajarile voastre.

Cu drag,
Allaria

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Dec 14, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Maritata cu Forța Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum