~1~

16 3 0
                                    

Πέμπτη 15/2 ώρα 07:30

"Καλημέρα μωρό μου! Γιατί δεν με ξύπνησες κι εμένα να σε βοηθήσω να φτιάξουμε πρωινό;" ρωτάω το Μιχάλη ενώ τεντωνομαι και χασμουριεμαι.

"Καλημέρα babe! Χθες μου έφτιαξες πρωινό εσύ, σήμερα είπα να φτιάξω εγώ! Άσε που ήθελα να σε αφήσω να κοιμηθείς κι άλλο" μου απαντά πλησιάζοντας με και με ένα φιλί στα χείλη μου δίνει και τον καφέ μου.

" Σε ευχαριστώ! Είσαι τέλειος!" του λέω και πιάνω το κινητό μου να μπω στο FB.

" Αμάν μωρέ με αυτό το Facebook κάθε λίγο και λιγάκι! Θα σου σπάσω το κινητο!" παραπονιέται και ταυτόχρονα με απειλεί.

" Έλα βρε μάτια μου όμορφα, απλά θέλω να δω μήπως υπάρχει καμία σημαντική ειδοποίηση" του λέω όσο πιο γλυκά και ναζιάρικα μπορώ. " Και να! είχα δίκιο!" Συνεχίζω δείχνοντας του το κινητό. " Ο δρ. Παπασωτηρίου έβγαλε ανακοίνωση ότι θέλει να πάμε σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην κλινική του για να γίνει μια μίνι ενημέρωση. Να μάθει ποιοι είμαστε εμείς και να γνωρίσουμε εμείς αυτόν" λέω ενθουσιασμένη.

" Και δηλαδή τώρα εμείς θα πάμε στην κλινική του, μαζί με όλους τους ψυχακηδες;" με ρωτάει με ένα ανήσυχο τόνο.

"Γιατί; Φοβάσαι;" τον πειράζω.

" Όχι δεν φοβάμαι απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χαλαρωτική η όλη φάση" μου απαντά δήθεν και καλά θιγμένος.

" Βρε ψυχή μου, διάβασα από ζευγάρια που είχαν κερδίσει τον ίδιο διαγωνισμό τα προηγούμενα χρόνια, πως η κλινική του είναι τεράστια και είναι χωρισμένη. Η μισή είναι σαν ξενοδοχείο και πάνε άτομα σαν εμάς που θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τα άτομα με τα οποία πάνε και η άλλη μισή είναι για τους ασθενείς που πραγματικά έχουν πρόβλημα! Θα μας τα πει εξάλλου κι ο ίδιος σήμερα." τον καθησυχάζω.

" Ωραία! Πέρασε η ώρα πρέπει να φύγω για δουλειά! Στις 19:00 είπαμε έτσι;" ρωτάει και νευω καταφατικά. " Θα πας στη σχολή σήμερα;" του απαντώ καταφατικά και του δίνω ένα αποχαιρετιστήριο φιλί!

Τρέχω να ετοιμαστώ γρήγορα γιατί πρέπει να προλάβω το αστικό για το πανεπιστήμιο. Αμάν κι αυτοί οι άνθρωποι με τα πρωινά μαθηματα. Λέγαμε πως τελειώσαμε το σχολείο και θα μπορούμε σαν φοιτητές να κοιμόμαστε παραπάνω αλλά μπα!

Έχω και το Μιχάλη να με κοροϊδεύει ότι χθες έκανα αργία τη μέρα επειδή δεν πήγα.

Χθες ήμουν πολύ ερωτευμένη για να παρακολουθώ μαθηματα.

Struggle for Survival Where stories live. Discover now