epiloog

133 6 4
                                    

*10 JAAR LATER*

'Brandon! ze zijn hier!' roep ik naar mijn man. ja, dat lees je goed. Brandon en ik zijn 6 jaar geleden getrouwd. hij vroeg me ten huwelijk vlak nadat we zijn afgestuurd. het was zo romantisch! een jaar na ons huwelijk verwelkomden we ons eerste kindje: Dylan. daarna zijn ook nog Amelia en Zeke geboren. ik ben momenteel zwanger van ons vierde kindje. het is een meisje!

iedereen is op zijn pootjes terecht gekomen. 

Yoni en Scott zijn getrouwd en ze verwachten op dit moment een kindje

Stiles en Lydia zijn een jaar voor ons getrouwd en hebben 3 kindjes. Lydia is zwanger van hun vierde kindje. Stiles is een agent bij de FBI, een van de beste die ze daar in jaren gezien hebben en Lydia geeft les op de universiteit. ze is zo slim! 

Roos heeft vorig jaar de liefde van haar leven gevonden. Ja, dat lees je goed. ze is nog lang niet aan kinderen begonnen dus ik heb nog steeds mijn krachten. haar vriendje Dante gaat haar volgende Valentijn ten huwelijk vragen

al mijn broers hebben liefde gevonden en ze zijn allemaal getrouwd. ze hebben in totaal zoveel kinderen dat we een heel restaurant moeten afhuren om allemaal een plek te hebben! 

Di en Ella zijn allebei getrouwd en verwachten ook kindjes. het is zo grappig dat iedereen op hetzelfde moment zwanger lijkt te zijn! 

Lydia en ik hebben ons de laatste jaren meer verdiept in het hele banshee zijn. het is een heel verwarrend iets en ik heb een gevoel dat ons onderzoek nog wel even zal duren.

'ik ben er, ik ben er! met 3 kleintjes is het niet makkelijk hoor!' Brandon komt de trap afgelopen en struikelt bijna over een stuk speelgoed. 

'je ziet er prachtig uit' zegt hij en ik bloos. onze liefde is nog steeds even sterk als 10 jaar geleden. sommigen vinden het misschien raar om op je 26ste al 3 kinderen te hebben, maar ik zou het niet anders willen. 

'jij ziet er ook niet slecht uit' ik glimlach en druk een kus op zijn lippen. 

ik open de deur en zie Stiles en Lydia met hun kinderen. in onze familie was het best moeilijk om de juiste naam te kiezen aangezien ik en mijn broers en zussen er al zoveel gebruikt hebben. 

'hey!' ik knuffel mijn kleine neefje en nichtjes en daarna Stiles en Lydia. 'zijn de anderen er al?' 

ik schud mijn hoofd. 'nee dat had je wel gemerkt. ik denk dat Jona de laatste keer iets gezegd heeft over een bus kopen om alle aapjes in te vervoeren' zegt Brandon naast me. 

Stiles barst in lachen uit. 'hij heeft zelf voor die aapjes gekozen, dus achteraf moet hij ook niet klagen' Lydia slaat hem speels op zijn arm en hij slaat zijn armen om haar middel. ze zijn na al die jaren nog steeds zo schattig. 

'pap kan hier elk moment zijn' zeg ik als ik naar mijn telefoon kijk. Lydia knikt. 'weet ik, mam stuurde ook al een bericht' ongeveer een jaar na al onze problemen vormden pap en Lydia's moeder eindelijk een officieel koppel. ze denken erover om te trouwen. het is zo schattig. 

***

na een uurtje is iedereen eindelijk aangekomen. wat een bende! dit wordt waarschijnlijk de grootste familie van het hele land!

maar het is mijn familie en ik ben zo trots op wie we geworden zijn! 

hey daar!

waaw. het officiële einde is eindelijk hier. het is 5-6 maanden geleden dat ik het laatst aan dit boek heb gewerkt en ik vond het eindelijk tijd om een epiloog te uploaden. ik heb de laatste maanden hard gewerkt aan mijn engelse verhalen en ik vond het tijd om nog even aan mijn Nederlandse verhalen aandacht te besteden. 

ik wil iedereen bedanken die tot het einde van dit verhaal is gebleven! 

xoxo


Lost Memories TEEN WOLF DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu