hoofdstuk 12

481 18 0
                                    

~2 weken zijn voorbij gegaan zonder benoemenswaardige gebeurtenissen~

Vanavond is de première van a modern cinderella story. Bell kijkt er zo erg naar uit! Ze is gaan shoppen met Lydia voor een nieuwe jurk en nu zitten ze allebei bij de schoonheidssalon voor hun haar en nagels. Alsof iemand naar hun nagels gaat kijken, maar ach het zijn meisjes, die kijken alleen beledigd als je zoiets zegt. Ik zit al zeker een uur met Scott te wachten tot ze klaar zijn en het lijkt erop dat ze het nog langer gaan maken. Ik schud mijn hoofd. Die 2 zijn echt hopeloos!

"Stiles! Schiet een beetje op ja" roept Bell vanaf de voordeur. "We komen nog te laat!!" "1. Jij wil persé een uur op voorhand gaan dus zijn we niet te laat en 2. Dan hadden Lydia en jij niet zo lang in het winkelcentrum moeten hangen!" Roep ik terug, maar ik haast me toch een beetje. "Hé bell, kom jij mijn haar doen?" Ik hoor haar beneden zuchten en de trap op komen. Ze neemt de pot gel in de badkamer en begint mijn haar te doen. Ik lach. "Sorry, maar je wil toch niet dat ik met een badhairday naar een première ga" herhaal ik wat zij tegen me gezegt heeft in het winkel centrum. Ze kijkt me dreigend aan. "dat is anders. Ik ben een meisje!!"

Brandon staat buiten op Bell te wachten en ze loopt meteen naar hem toe. Wat verbazingwekkend snel gaat op die hakken. Ze omhelst hem en wenkt ons. 'hé ik ga even mee met Brandon naar Arden' zegt ze en ze haakt haar arm die Brandons arm. Lydia komt naast me staan en haakt haar arm door de mijne. 'zijn ze niet schattig?' vraagt ze en ze legt haar hoofd op mijn schouder. 'als jij het zegt' mompel ik. Ze trekt een wenkbrauw naar me op. 'verlegen meisjes blijven niet voor eeuwig verlegen, weet je. Ze is hier nu bijna 2 maanden' ik knik, wetend dat ze gelijk heeft. We lopen de zaal in en gaan naar onze plekken.

Een half uur later zit ik onrustig rond te kijken in de zal. Lydia ziet het en neemt mijn hand. 'ze komen heus wel. Maak je niet druk' De lichten gaan uit. 'waar blijven ze???' fluister ik. En dan springt een spot aan die gericht is op het midden van het podium. Dit ga je niet menen!

Lost Memories TEEN WOLF DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu