kerstspecial

239 11 11
                                    

'schat! Scott en Yoni zijn hier!' hoor ik Lydia roepen. 'ik kom!' roep ik terug. 'en breng Katie mee, wil je' hoor ik nog. Ik keer op mijn stappen terug en ga naar mijn dochters kamer. Mijn dochter, Catherina Stilinski is de mooiste baby in dit universum. Ze wordt volgende maand een jaar en is vernoemd naar haar tante Bell. Ik neem haar in mijn armen en draag haar naar de woonkamer waar ik haar tussen haar speelgoed zet. Je kan wel zeggen dat we haar verwennen... Heel veel zelfs. 'Scott! Yoni! Jullie zijn de eerste!' ik omhels Scott en geef Yoni een kus. Hun relatie kwam best wel onverwacht. Een jaar nadat we de wilde jacht versloegen, kwamen ze ervoor uit een koppel te zijn. Ik was blij natuurlijk, voor hun allebei. Ze verdienden het. 'hoe gaat het met de kliniek?' vraag ik aan Scott. Na ons afstuderen koos iedereen zijn richting. Ik ging voor agent, Lydia studeerde wetenschappen, Scott ging voor dierenarts, Yoni werd gevechtscoach in het leger en Malia vertrok om haar moeder na te jagen, maar dat haalde ons niet uit elkaar. In tegendeel. Lydia en ik trouwden 8 maanden nadat we afstudeerden, Scott nam Deatons praktijk over en we gingen allemaal in dezelfde straat wonen. Een paar maanden later kondigden Scott en Yoni aan dat ze een koppel waren en Lydia en Yoni werden zwanger rond dezelfde tijd.

'Geweldig! Ik heb plannen voor uitbreiding' zegt Scott. 'de zaken gaan goed. En Rosi vindt de praktijk echt geweldig. Opvolging is al verzekerd' knipoogt Scott. Rosi of Rosalinda is het kindje van Yoni en Scott. We gaan samen rond de kerstboom zitten. Lydia heeft zichzelf uitgesloofd dit jaar. De kerstboom lijkt uit een film te komen en aan de berg cadeautjes komt geen einde. De deurbel gaat. Vast Liam en Hayden. Ze zouden later komen omdat ze een lange reis hadden vanaf de universiteit.

'Bell zou dit geweldig vinden' zucht Lydia als we naar de kerstboom staren. 'ik weet het, hoe is Brandon eigenlijk' 'universiteit. Te ver om naar hier te komen, maar ze proberen Nieuwjaar te halen' antwoord Scott. 'je weet hoe hij is. Bell's dromen zijn nu zijn dromen.' we beginnen met pakjes openen

Onverwacht gaat de deurbel weer. Ik doe open. Brandon staat voor de deur met achter hem... 'verrassing' zegt hij

Lost Memories TEEN WOLF DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu