N I N E

2.4K 97 4
                                    

„ehm...Ma—" přerušilo mě silné bušení na dveře. Díky bohu. „jdu tam" zvedla jsem se a vběhla ke dveřím. Otevřela jsem je a viděla jsem pro mě dva známé strážníky. Vlastně jedno z nich je ženská. „tweedle dee a tweedle dum, copak potřebujeme?" Usmála jsem se co nejvíc provokativně to šlo. „Grenwødová. Narušujete noční klid. Říkali jsme vám že vás budeme sledovat." Přimouřil oči strážník. „jak můžeme vyrušovat noční klid? Když je ...." snažila jsem se někde najít hodiny, ale marně. „prostě to tady rozpustíte jinak si nás nepřejte" přibližila se ke mě žena. Vlastně Tweedle dum. „jasný naschle" zabouchla jsem jim dveře před obličejem. „Problém lidi, musíme to rozpustit" vysvětlila jsem ostatním. Ostatně tohle bylo poprvé kdy jsem byla ráda že přišli ti dva. Myslím policajty. „jdu nahoru." Vyběhla jsem po schodech nahoru do svého pokoje. Ani jsem nerozsvícela a šla do koupelny. Převlékla jsem se do pyžama, udělala moji večerní rutinu a vrátila se do pokoje. „Ahoj" řekl stín. Nemohla jsem rozeznat kdo to je. „ahoj? Kdo si a co děláš v mém pokoji?" Položila jsem otázku. Stín se zasmál, až teď jsem poznala že to musí být jeden z gunnarsenů. Když se přiblížil poznala jsem že to je Marcus. „co potřebuješ? Marcusi." Založila jsem si ruce na hrudi. „tebe" šeptl. Rychlým krokem byl u mě. „jdu si pro to co jsi měla udělat dole." Protože jsem moc malinká, tak jsem musela zvednout hlavu abych na něj viděla. Najednou mě políbil. Chvíly jsem byla v šoku nevěděla jsem co dělat. Nakonec jsem spolupracovala. Vyzvedl mě, já si obmotala nohy kolem jeho pasu. Zmáčl mi zadek. „Macu? Kde jsi" slyšela jsem na chodbě jeho dvojče. Ihned jsem se odtrhla. „sakra" zanadávala jsem. Sundal mě. „co teď?" Začal vyšilovat, bylo mi jasné, že nechtěl aby ho tady jeho brácha načapal. No co si budeme povídat, já to taky nechtěla, aby mě tady Tinus viděl. „tam" ukázala jsem mu na koupelnu. Slyšela jsem lehké zaťukání na mé dveře. Otevřela jsem a stál tam Martinus. „ahoj.. ehm. Není tu Mac?" Podrbal se na zatýlku. „ne není" odvrátila jsem pohled. Nechtěla jsem mu lhát do očí. „aha, tak nic. Díky uvidíme se ráno" odešel. Jak myslel že se vidíme ráno? „dobrý?" Vykoukl Mac. Kývla jsem na souhlas. „vy tady spíte?" Zeptala sem se Marcuse. „jo, takže co kdybych tady s tebou zůstal do rána?" Přiblížil se ke mě, chtěl mě políbit, jenže já uhla. „ne, to by nešlo" Zasmála jsem se, otočila ho směrem ke dveřím a malinko ho vystrčila. „Utíkej. Tinusek tě hledá." Usmála jsem se a zabouchla dveře. Teď už jsem mohla jít spát.

✖️

„Izzy, dole jsou palačinky.." slyšela jsem nademnou. Dělala jsme že spím. „Isabello noták." Slyšela jsem malinkato jiný hlas, ale přesto stejný. „hele v soubotu jsem si zadala pravidlo spát až do pondělí, takže vypadněte a ještě jednou mi řeknete Isabello, tak se neznám" zaryla jsem hlavu ještě víc do polštáře. „Isabello!" Slyšela jsem zase ten druhý hlas. Něco, nebo spíš někdo někdo mi sebralo peřinu. „Gunnarsene Martinusi okamžitě mi vrať tu deku!!" Zaječela jsem. Po povzdechnutí odešli a já se zase spokojeně zachumlala do deky. Zachvíly ale přiběhly znova. Jeden z nich držel sklenici vody a ten druhý ječel „vstávat" Marcus nečekal a vylil na mě sklenici s vodou. Tak to ne.
„vy kreténi." Zvedla jsem se rychle z postele. Oba se smíchem vyběhly ven. Zabouchla jsem dveře a pro jistotu zamkla. Tohle jsem měla udělat už dřív... „skvělý teď už neusnu." Vzdychla jsem a šla jsem do koupelny. Ručníkem jsem si usušila mokrý obličej a trochu vlasy od koho jiného než od Marcuse, který mě polil. Vlasy jsem si dala do drdolu. Začala jsem svojí higienu. Po 20 minutách jsem vyšla z koupelny a šla přes celý pokoj k šatníku. Vzala jsem si Adidas tepláky a crop topovou mikinu. Vlasy jsem si nechala v drdolu a šla dolů. „dobré ráno" řekl Alex sedící u kuchyňského ostrůvku. „bylo by dobré, kdyby mě někdo nebudil." Namířila jsem vražedné pohled na dva kluky sedící také u ostrůvku. Nabrala jsem si palačinky a šla do obýváku. Obývák je pár kroků od kuchyně takže kluci na mě v pohodě viděli a já zas na ně. „čau, není nějak na tebe brzo?" Přišel dolů Dylan. „mlč a nic se ti nestane" zamračila jsem se. Polila jsem si palačinky sirupem a s chutí jsem si je dala. „co jste jí udělali? Snad ste jí nesebraly peřinu?" Zasmál se Dylan. „možná..." řekl Marcus a podíval se mi do očí, já se zamračila a odvrátila pohled k televizi kde dávali Toma a Jerryho. Moje pohádka dětství.... „hele Izz. Musíme udělat tu společnou práci do chemie." Řekl Martinus. Chemie... já zapomněla. „jo jasný, tak já si zajdu nahoru pro bundu a rovnou půjdeme ne? Chci mít pak volnou neděli." Odnesla jsem talíř zpět do kuchyně. „jo klidně." Vyběhla jsem schody, v pokoji sem popadla černý bomber a zase běžela dolů. Nazula jsem si černo bílé adidasky a šla společně s Martinusem.

Když jsme konečně došli k nim domů zalezli jsme k němu do pokoje. „takže tady to je?" Ukázala jsem na stolek kde bylo připravených pár věcí. „jo tak začneme ne?" Šel ke mě. Jen jsem kývla.

„kurva" zanadávala jsem. Právě jsem si na svojí mikinu vylila nějaký hnus. „počkej půjčím ti nějaké triko" šel ke svoji skříni a vyhrabal tam béžové tričko Thrasher. „tady" podal mi ho. „díky." Usmála jsem se, chtěla jsem si začít sundavat mikinu, ale pak mi došlo že me Tinus pozoruje. „můžeš se otočit prosím?" Jen se šibalsky zasmál a otočil se. Převlékla jsem se do trička a mikinu hodila na Martinusovu neupravenou postel. Jako kdyby to v mém pokoji vypadalo líp...

„ahoj zítra ve škole" objala jsem Martinuse, když jsme doděli chemii a odešla z jeho baráku. Po chvíly jsem byla doma. „kde je Marcus? Mám mu vzkázat že má jít domů." Zeptala jsem se bráchů hrajících co jiného než fifu v obýváku. „předchvíly odešel, museli ste se minout." Jen jsem pokřičila rameny. Asi jo. Šla jsem do kuchyně najít něco k jídlu. Ano vím zase, ale prostě jídlo je k životu důležitý. Sedla jsem si s mojím dodělaným ovocem na barovou židli k ostrůvku a chtěla začít jíst, ale přerušil mě zvonek. „jdi tam" Zařvaly oba dva mí bráchové nastejno. „fajn" protočila jsem panenkami a odešla ke dveřím. Když jsem otevřela stál tam naštvaný Marcus. Co se stalo? „máš hezký tričko" ironicky se zasmál. V ruce držel mojí mikinu. „něco sis u Martinuse v posteli zapomněla. Příště zkuste víc nenápadně, ta postel, pak ta mikina, prej úkol do chemie." Ironicky se Zasmál a do ruky mi vrazil moji mikinu. „a já myslel že včera- no nic, já ti věřil." Řekl mi do očí. „Marcusi—" chtěla jsem něco říct, ale on rychle odešel.

Přece takhle to nebylo.....
On si myslí že jsem spala s Tinusem.... Je vůbec Tinus v pohodě, nepopraly se?

Moc vám děkuju za pěkné ohlasy. ❤️ miluju vás a snad se příběh líbí.

Proč nedokážeš milovat? | FF Marcus & MartinusWhere stories live. Discover now