#14 Louis Imagine

517 11 0
                                    

*Normal synsvinkel*

"Liam du er sådan en HUPPY!" siger du og griner, du er tæt på at falde ned af sofaen, men Harry griber dig inden du falder. "Det er godt at se dig grine igen (D/N), men du må ikke skade dig selv" siger Harry med det der smirk han altid laver. Du må indrømme han er ret lækker, men du kan ikke gå tilbage til at have et crush på Harry, og isør ikke når han er Louis' bedste ven.

"Jeg er ikke en huppy" siger Liam mens han kigger ned på sine hænder. "Hvad er du så? Et Puman?" spørger du og griner endnu mere. "Hvad snakker i om venner?" spørger Niall, da han kommer gående ned af trapperne. "Niall hvad vil du sige Liam er, en huppy eller et puman?" spørger du. "Hvad betyder disse ord?" spørger han. "Huppy og puman er en sammen sætning af puppy og human" siger du. "Hmm.. Huppy" siger Niall og griner. "I er så irriterende, jeg går op og vækker og Zayn og snakker med ham i stedet for" siger Liam og rejser sig fra sofaen. "VI ELSKER OGSÅ DIG LIAM" råber du efter ham og vender dig mod Harry og Niall. "Så hvad skal vi så lavet?" spørger du. "Jeg skal være sammen med nogle af mine irske venner som er i London har i den her uge, så jeg smutter nu" siger Niall og rejser sig op og går ud af døren.

"Så er det vel bare os to" siger du og kigger på Harry. "Ja, det er det" siger han. Du føler det her er en smule akavet. "Så.. Erm.. Ser du nogen i øjeblikket?" spørger du og kigger ned på dine hænder. "Nej, jeg har ventet på en, men hun vil ikke have mig så jeg må se og komme videre i livet" siger han. Du mærke hans øjne brænde huller i dit hoved. "Lad vær med at kigge sådan på mig" siger du og kigger op på ham. "Undskyld" siger han og kigger væk. Det banker på døren og Harry rejser sig hurtigt op og går ud og åbner døren. "Hvad laver du her?" kan du hører Harry spørge en. "Jeg skal snakke med Liam" siger en velkendt stemme. Shit!

Du rejser dig op og løber ovenpå. "Liam!" råbe hvisker du og åbner alle døre. "Liam jeg har brug for at gemme mig" siger du og går ind på Zayn's værelse hvor Liam sidder og snakker med Zayn. "Hej (D/N), hvad så?" spørger Zayn og smiler af dig. "Louis er her" siger du og går ind i Zayn's skab. "Hvad fanden laver han her?" spørger Liam og rejser sig op. "Han har intet at gøre her" siger Zayn. 

Hans bandmates var her godt nok, men Louis havde brug for en pause fra One Direction, hans pause var snart slut, eftersom han havde hold den i 3 måneder nu. Og de 3 måneder havde han været på en 3 ugers lang ferie med nogle af hans venner fra Doncaster. Og på de 3 uger har det så lykkes ham at være mig utro.

Ja, hvis i ikke har fundet ud af det endnu er jeg Louis' kæreste, eller skulle jeg sige EX kæreste? Ja, ex kæreste, det er hvad jeg er.

"Jeg går nedenunder og snakker med ham, jeg får ham til at gå" siger Liam og går i det jeg lukker Zayn's skab og sidder bare derinde og kæmper for at tårene ikke skal falde ned at mine kinder.

*Liam's synsvinkel*

"Hvad laver du her Louis?" spørger jeg, det er det første jeg spørger ham om da jeg kommer nedenunder, jeg gider ikke engang siger 'Hej, hvor er det godt at se dig mate´ jeg er rigtig skuffet over ham, hvordan kunne han gøre sådan noget mod (D/N)?

"Liam, lige den jeg leder efter" siger Louis. "Lou, stop dig selv, gå nu" siger Harry. "Du skal ikke bestemme hvad jeg skal" siger Louis. "Han vil ikke fortælle det, han er på min side i den her sag" siger Harry. "Hvad vil jeg ikke fortælle ham?" spørger jeg. "Hvor er (D/N)?" spørger Louis. "Glem det Lou" siger jeg og går over mod trapperne, da jeg ser (D/N) komme ned af trappen. 

*Normal synsvinkel*

"Hej Louis" siger du og går forbi Liam der står for enden af trappen. "Hvad laver du?" hvisker Liam. "Jeg har styr på hvad jeg laver" hvisker du tilbage og kigger på Louis. "(D/N), jeg er virkelig ked af det, jeg tænkte mig ikke om, jeg er rigtig rigtig ked af det, please tilbage, du er mit drug, du betyder mere end musik og fodbold for mig, lige så meget som min familie, du er en del af min familie" siger han. Okay det er ret meget. "Bare lad være med at prøve Louis, jeg er videre, jeg har ikke brug for dig mere" siger du og går over og kysser Harry.

"HVAD FANDEN!" råber Louis og hiver dig væk fra Harry. Inden du kan se dig om ligger Harry nede på gulvet med Louis ovenpå sig. Louis skal lige til at slå Harry, da Liam fjerner Louis.

"Stop det drenge" siger Liam og holder Louis tilbage. "Han kyssede min kæreste" siger Louis. "Ex" retter du ham. "(D/N)" siger Louis. "Hvad er der Louis?" spørger du. "Kan du virkelig godt li' li' Harry?" spørger Louis. Jeg kigger på Harry der rejser sig op fra gulvet. Han retter på sit tøj og kigger på dig. Han venter også på et svar.

"Efter jeg har tilbragt rigtig meget tid sammen med Harry, efter du knuste mit hjerte er jeg begyndt at få følelser for ham igen, han var jo mit crush til at starte med" siger du. "Var jeg?" spørger Harry. "Ja" svarer du. "Kan du huske den pige jeg snakkede om tidligere?" spørger han. Du nikker. "Den piger var dig og jeg har ikke lyst til at komme videre" siger han.

Jeg kigger på ham, men lige pludselig træder Louis ind foran. "Du kan ikke gøre det her imod mig" siger han. "Gøre hvad?" spørger du. "Du kan ikke forlade mig, du må ikke forlade mig, og overhovedet ikke for ham, han er min bedste ven, og der er en regl for den den slags, der skal mindst gå 3 måneder hvor vennen, mig, ikke er forelsket i pigen, dig, før den anden ven, Harry, kan date dig, og jeg elsker dig stadig" siger han.

"Louis, mate, du må se sandheden i øjnene, det er forbi" siger Liam. "Ja, Liam har ret" siger Zayn. "Sagde jeg også det da Danielle og dig gik fra hinanden, og igen da dig og Sophia gik fra hinanden?" spørger Louis og kigger på Liam. Du kigger også på Liam og kan se tåre forme sig i hans øjne. 

Liam vender om og går op af trapperne og du kan høre en dør smække fra ovenpå. "Det der var ikke fair Louis" siger du og går over mod trappen. "Du er heller ikke fair, du vil ikke engang høre min historie om hvad der virkelig skete, og du har lige kysset min bedste ven" siger Louis. Du vender dig om og går over imod ham. "Nej, jeg vil ikke høre din historie fordi bladenes historie var nok" siger du. "Bladene taler ikke sandt" siger Louis. "Nej, men det var bladene der fik mig til at indse hvilket svin du er, fordi du var ikke mand nok til at fortælle mig hvad du havde gjort" siger du. "Fortalte du hende det ikke?" spørger Zayn. "Nej, jeg prøvede, men jeg kunne ikke få det sagt på den rigtige måde, og historien som du kender den, er ikke den rigtige historie" siger Louis. "Måske skulle du lytte til den" siger Harry.

Du kigger over på Harry, han har ikke sagt særlig meget efter i kyssede. 

"Okay, kom, følg efter mig, du får en chance til at forklare mig hvad der er sket, og bagefter går du ind og siger undskyld til Liam" siger du og begynder at gå op af trapperne til dit værelse.

Du sætter dig på din seng og gør tegn til Louis skal gøre det samme. "Først vil jeg bare sige jeg er rigtig ked af at du skulle få det at vide på den måde, men det var overhovedet ikke sådan det skete" siger Louis og kigger dig dybt ind i øjnene. 

"Louis, lad vær med at spille din chance på en undskyldning, fortæl mig historien" siger du og læner dig tilbage i sengen.

"Pigen hedder Jenna og det var ikke mig der lagde op til det, jeg sagde op til flere gange at jeg havde en kæreste som jeg elskede rigtig meget, men hun blev ved med at presse sig på, jeg havde fået lidt og drikke, men det var ikke så meget at jeg havde mistet alt mulighed for at tænke, jeg vidste det var det jeg elskede og det gør jeg stadig, jeg holdte fast i den holdning hele aften, da hun præsenterede mig for hendes venner, de begyndte også at presse på, men jeg holdte igen, igen, så kom mine venner, og jeg havde måske ikke fået fortalt dem at vi var kærester, og de havde ikke lige tjekket op på nettet, men de skubbede mig hen til hende og hun kyssede mig, det var hende der kyssede mig, senere viste det sig det var et væddemål med hendes fætter, men efter hun havde kysset mig ville hun have mere, det var der jeg skubbede hende væk og gik tilbage på mit hotelværelse, det er overhovedet ikke sandt det blandene har skrevet, det eneste der passer var at jeg var til fest" siger han og kigger på mig igen. "Kan du tilgive mig for ikke at fortælle dig det før det var for sent?" spørger han. 

Jeg ved ikke hvad det var der gjorde det, men jeg følte jeg kunne stole på Louis, jeg håber min mavefornemmelse.

Jeg rejste mig op fra sengen og satte mig i skødet på ham. "Jeg har også altid elske dig, jeg var bare såret" siger du og kysser ham. "Hvad så med Harry?" spørger han. "Det ordner vi senere, lige nu har jeg vigtigere ting at gøre" siger du. "Og det er?" spørger Louis med et smil. "At kysse min kæreste" siger du og kysser ham igen.

One Direction Imagines (Danish)Where stories live. Discover now