#5 Niall Imagine til Yasmin Zakarias

869 15 0
                                    

(Det her er en Imagine jeg laver til en pige der hedder Yasmin, fordi hun har vundet en slags konkurrence på min side "One Direction dk fans" men hvis i føler for det så kan i jo sætte jeres eget navn ind i stedet for Yasmins, det bestemmer i selv)

Niall Imagine:

"Yas.. Du bliver nødt til at høre det her, Jason inviterede mig ud på vores 1 års-dag, det var så sødt og mega romantisk, han tog mig med til den her driv-in biograf.. Og han kyssede mig i nakken, og på munden, og halsen.. Og arm.. Og det var så romantisk, at han gjorde det hele vejen igennem filmen, jeg tror ikke engang han så filmen, og bagefter tog han mig til den park, vi havde vores første date i, og så genlevede vi vores første date.. Jeg er så meget mere forelsket i ham nu" siger din veninde Ana, mens hun sidder og fantasere om hendes kæreste Jason.

"Alex tog mig på café, han havde lejet hele caféen kun for os og havde pyntet op med alle de ting vi har tilfældes, det var så skønt at sidde der sammen med ham, og bare være os 2, det virker som om det var en evighed siden vi sidst var sammen" siger din anden veninde Elena.

"Er det eneste i har tilfældes ikke kun sex?" spørger Ana, og du kvæler et grin.

"Piger.. Kan vi ikke godt snakke om andet en kærlighed? Bare i dag, jeg magter ikke kærlighed" siger du.

"Er det på grund af dig og Niall?" spørger Elena.

"Sig ikke hans navn" siger du.

"Hun eksplodere bare man siger ham med N" siger Ana.

"Ana.. Luk!" siger du og går ud af hendes værelse.

"Hvor skal du hen?" spørger Elena og går efter dig.

"Jeg gider ikke være her mere, jeg tror bare jeg har brug for at være alene" siger du og går ud af lejligheden før hun kan nå at sige mere.

Du går ned på gaden og putter musik i dine øre, og du fortsætte med at gå, indtil du støder ind i en. Du tager musikken ud af dine øre. "Ej, undskyld, det er jeg sgu ked af" siger du, og kigger op på den blonde fyr der står foran dig. "Hej Yasmin" siger Niall. "Orgh.. Det er bare dig, så er jeg ikke spor ked af det" siger du og går videre ned af gaden.

"Yasmin?" spørger Niall.

Du prøver at ignorer ham, og han totalt lækre irske accent, der kan gøre dig helt blød i knæene.

"Yasmin!" siger Niall og hiver dig ud af dine tanker.

"Hvad?" spørger du.

"Hader du mig eller sådan noget?" spørger han.

"Hader dig er ikke lige ordet.. Men jeg bryder mig ikke så meget om dig" svarer du.

"Hvad har jeg nogensinde gjort dig?" spørger han.

'At du har en kæreste er nok til at drive mig til vanvid' har du lyst til at sige.

"Du har glemt mig, jeg vil væde med du ikke engang kan huske mit efternavn, eller at vi har kendt hinanden lige siden vi næsten ikke kunne gå" siger du.

"Hvad snakker du om, jeg kan sagtens huske du hedder Zakarias til efternavn, og at vi har været bedste venner lige siden børnehaven, og at vi blev skubbet væk fra hinanden da du flyttede fra Dublin til London, og jeg kom med i X-Factor, og blev kendt, så blev du kold da vi mødtes igen, og jeg vil bare gerne vide hvorfor, fordi jeg vil gerne tilbage til at være venner" siger han.

"Ja, men jeg gider ikke være din ven, så fat dog jeg er vild med dig, kan du ikke se det" siger du.

"Du.. Du er hvad?" spørger han.

"Vild med dig, jeg er forelsket i dig Niall, kan du ikke se det, det var det jeg ville fortælle dig, da vi tog afsked fra 4 år siden, og de følelser har hængt ved lige siden, jeg turde bare ikke sige det da vi mødtes igen, hvis nu at du ikke følte det samme for mig, jeg tænkt på dig hver dag i de sidste 4 år, og til din fødselsdag, da du fortalte du var forelsket og du så præsenterede mig for din kæreste, smilte jeg bare, men inderst inde gjorde det ondt, og jeg græd mig selv i søvn den aften" siger du.

"Wow.. Yasmin.. Jeg vidste ikke du følte sådan" siger han.

"Det er også lige meget, det er derfor jeg har været kold overfor dig, jeg har ikke turdet at komme tilbage til vores venskab, fordi jeg vidste bare jeg ville blive såret, og gæt hvem der havde ret.. Mig!" siger du og begynder at gå væk fra ham.

"Yasmin vent" siger Niall og følger efter dig.

"Niall, nu ved du det, vil du ikke bare lade mig være og gå hjem til din kæreste?" spørger du.

"Troian og jeg har ikke været sammen som kærester i et halvt år, vi har bare været rigtig gode venner, det er jo dig jeg vil have søde" siger han.

"Hvad.. Det mener du jo ikke" siger du.

"Åh jo, jeg mener det skam, jeg har været forelsket mindst lige så længe som dig, hvis ikke længere, jeg har aldrig sådan rigtigt elsket Troian, hun var bare rigtig sød mod mig, og hun fik mig til at føle som om jeg var en anden person, men på den forkerte måde, fordi det er med dig jeg er den rigtige Niall" siger han.

"Mener du virkelig det?" spørger du.

"Ligner jeg en der ikke mener hvad jeg siger?" spørger han.

"Det ved jeg ikke, det er derfor jeg spørger, jeg er i tvivl" siger du.

"Er det her nok til at få dig til at tro på mig?" spørger han og trækker dig helt ind til ham og kysser dig. Det er det perfekte kys, det kys du havde ventet på i 4 år.

One Direction Imagines (Danish)Where stories live. Discover now