#25 Harry Imagine

399 13 1
                                    

"D/N, please kom til Louis' fest i aften, det bliver nederen hvis jeg skal være drengene er de eneste jeg sådan rigtigt kender." siger Sophia, der nærmest er nede på hendes knæ for at bede dig om at dukke op til Louis Tomlinsons fest i aften. Sophia er din bedste veninde og er kæreste med Liam Payne, din bedste ven. Dig og Liam har været bedste venner lige siden i lærte at gå. Jeres venskab har varet helt til i dag, og selvom Liam er blevet medlem af verdens største boyband siden da.

"Jeg ved det ikke rigtigt, altså det kunne være hyggeligt fordi dig og Liam er der, jeg elsker Louis og hans jokes, men tror du ikke det bliver lidt akavet mellem mig og Niall?" spørger du.

"Nej, Niall er helt cool med du kommer, i er jo stadig venner, bare fordi i havde noget sidste sommer, det gik jo ikke, jeg tror det er for det bedste i bare er venner."

"Det har sikkert ret. Men jeg har et problem til." siger du.

"Og det er?"

"Jeg kan ikke klare Harry, jeg synes han er for meget, jeg kan ikke lide ham efter alle de artikler jeg har læst om ham med alle de piger, prøv og tænk hvor mange hjerter han knuser bare ved at blinke med øjnene."

"Det gør Liam da også skat." siger Sophia.

"Ja, men det er noget andet, Liam er sød og han gør det ikke med vilje, jeg tror Harry er sådan en type der rigtig nyder at knuser pige hjerter og om ikke nogle drenge hjerter ind imellem.."

"Harry er ligesom alle de andre drenge, du har bare ikke fået chancen til at lære den rigtige ham at kende, tag med, så kan det være du ændre mening om ham, og hvis du synes han stadig er for meget efter 3 timer inde i festen, går vi bare ud og danser og så behøves du ikke være i nærheden af ham, deal?"

"Deal." siger du.

*******************

Du står foran Sophias kæmpe full body-spejl hjemme i hende og Liams hus.

"Piger, hvor langt er i?" spørger Liam og banker blidt på døren før han går ind i soveværelset.

"Næsten færdig, vi mangler bare den sidste make-up." siger Sophia.

"I ser smukke ud, begge 2." siger han, han kysser Sophia på munden og går over til dig og kysser dig på hånden.

*******************

En halv time efter står i ude foran Louis' hus og venter på at blive lukket ind.

"Hey venner! I ser lækre ud alle sammen, kom indenfor." siger Louis og krammer os alle før vi for lov til at gå ind i hans hus.

"Yea, så det her er mit hus nu, El har fået det meste da hun skred fra mig, så jeg har været på stort indkøb og nu har jeg fået sat mit eget præg på det her hus, så velkommen til mit ydmyge hjem, bare lad som om i er hjemme, alkoholen er der nok af, så i tager bare fra baren, altanen eller køleren." Louis bliver ved med at plapre derud af.

I sætter jeg alle sammen i en sofa og kigger rundt på en masse mennesker der danser og råber til hinanden over den høje musik.

"Jeg vil danse." siger Sophia, Liam tager hendes hånd og trækker hende med ud på dansegulvet, de lader mig være helt alene for mig selv tilbage på sofaen. Tak venner! Mærk lige sarkasmen.

"Hey." hører du en meget velkendt stemme sige, og du kigger op i Nialls smukke blå øjne.

"Hey." siger du.

"Må jeg sætte mig?"

"Ja, selvfølgelig?"

Han sætter sig. "Så hvordan går det, det er lang tid siden jeg har snakket med dig."

One Direction Imagines (Danish)Where stories live. Discover now